niktaz69 4,365 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) جهت خرید اکانت دانشگاه های تراز اول جهان پیغام خصوصی بدید. (اینجا) اکانت ها اورجینال بوده و به هر نفر یک اکانت اختصاصی داده می شود. قیمت اکانت ها بسته به دیتابیس شان از 200 هزار تومان می باشد. ویرایش شده در آذر 98 توسط niktaz69 قیمت ها ویرایش شد. 4 واکنش ها : meysammote، saeidehamedan، Iron Iran و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
javadmirza14 8 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 93 من به اکانت سایت Knovel احتیاج دارم . هزینه زیادی هم نمی توانم بپردازم . لطفا مناسب ترین پیشنهاد را برای من بفرستید 1 واکنش ها : *Kid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
niktaz69 4,365 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دانشگاه موناش فول اکسس داره: http://forums.weare.ir/index.php/topic/23349-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%88%D9%86%D8%A7%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/ 1 واکنش ها : *Kid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
aminyagoubi 8 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 93 هزینه پسورد چقدره؟ 1 واکنش ها : *Kid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
jasper8000 1 گزارش دادن ارسال شده در تیر 93 من نیاز به یه گزارش از سایت http://nisee.berkeley.edu/library/ دارم میشه یه پیشنهاد به من بدید ممنون 1 واکنش ها : *Kid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mkalantar 4 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 93 با سلام من به اکانت یک دانشکاه پزشکی احتیاج دارم لطفا قیمت و نحوه پرداخت را بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
niktaz69 4,365 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 93 با سلام من به اکانت یک دانشکاه پزشکی احتیاج دارم لطفا قیمت و نحوه پرداخت را بفرمایید سلام پیغام خصوصی ارسال کنین لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
niroyeartesh 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 94 سلام من نیاز به دانشگاهی دارم که به ebrary , ebscco و کتاب های پزشکی دسترسی داشته باشه مثله جون هاپکینز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohsen136051 6 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 95 سلام من اکانت دانشگاه نیویورک رو میخوام چقدر میدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Iron Iran 134 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 95 سلام، من نیاز به یک اکانت فول اکسس به کتاب های انتشارات WorldScientific دارم، لطفا پیام خصوصی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Iron Iran 134 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 95 اگر تنها به کتاب های فیزیک و ریاضی هم دسترسی فول داشته باشه، مورد توافق هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
niktaz69 4,365 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 95 سلام من اکانت دانشگاه نیویورک رو میخوام چقدر میدین؟ سلام، من نیاز به یک اکانت فول اکسس به کتاب های انتشارات WorldScientific دارم، لطفا پیام خصوصی بدید. سلام لطفا پیغام خصوصی بدید. (اینجا) 1 واکنش ها : Iron Iran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
bazr 10 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 96 سلام دوستان . من نیاز به این گزارش دارم . دوستان پیشنهاد دهند . با تشکر https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US42464217 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
bkhoda 1 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 96 سلام لطفا پیامهای خصوصی من رو نگاه می فرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
niktaz69 4,365 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 96 در در 25 اسفند 1396 در 11:33، bkhoda گفته است : سلام لطفا پیامهای خصوصی من رو نگاه می فرمایید؟ سلام پاسخ داده شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
amintab2001 1 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 97 سلام من نیاز به پایگاه داده ساینس دایرکت با سطح دسترسی بالا نیاز دارم و همچنین elsevier نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
niktaz69 4,365 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 97 در در 27 خرداد 1397 در 17:10، amintab2001 گفته است : سلام من نیاز به پایگاه داده ساینس دایرکت با سطح دسترسی بالا نیاز دارم و همچنین elsevier سلام یک پیغام خصوصی ارسال کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
polland 1 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 Hello ,,, i had sent you message ,,,inbox نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
bazr 10 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام و عرض احترام نیاز مبرم به دیتابیس های پایگاه Proquest دارم (برای دانلود گزارش های مخابراتی) لطفا راهنمایید فرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
salam21 1,079 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 23 دقیقه قبل، bazr گفته است : با سلام و عرض احترام نیاز مبرم به دیتابیس های پایگاه Proquest دارم (برای دانلود گزارش های مخابراتی) لطفا راهنمایید فرمایید با تشکر دوست عزیز تاپیک مناسب برای درخواست شما می باشد در صورتی که نیاز به خرید اکانت دارید به نیکتاز پیام دهید گزینه دیگر استفاده از سایت ایران پیپیر است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
amenenasseri 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام من به دیتابیس scopus نیاز دارم. ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
majidmohammadnia 1 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 thanks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال