ترانه ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 (ویرایش شده) دانلود نرم افزاری حرفه ای برای اصلاح متون انگلیسی از نظر ساختار، گرامر، املا گر دانشجوی کارشناسی ارشد یا دکترا هستید و یا استاد دانشگاه هستید و می خواهید مقاله ای را برای چاپ در نشریات معتبر انگلیسی ارسال کنید این نرم افزار به شما کمک می کند تا یک مقاله انگلیسی بدون مشکلات ساختاری را ارائه دهید. شاید بگوئید نرم افزار Microsoft Word هم این کار را انجام می دهد. اما جواب این است که این نرم افزاری کاری فراتر از غلط یابی املائی و دستوری را انجام می دهد. این نرم افزار با استفاده از هوش مصنوعی ای که در آن تعبیه شده متنی را که به آن می دهید مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و آن را تصحیح می کند. این برنامه در حقیقت استاد شما برای یادگیری مهارت Writing در انگلیسی است. روش نصب و کرک این نرم افزار: نرم افزار را نصب و اجرا کنید. نرم افزار باید برای کار به اینترنت متصل باشد. در صورت درخواست سریال می توانید از سریال Serial:2734372972 استفاده کنید. متن مورد نظر خود را انتخاب کرده و با استفاده از کلید F2 می توانید نرم افزار را فعال کنید. نرم افزار 7 روز به شما اجازه استفاده می دهد. برای Reset کردن این زمان قبل از اینکه به صفر برسد باید فایل موجود در فولدر Trial Reseter را در مسیر نصب نرم افزار کپی کرده و اجرا کنید. سپس از نرم افزار خارج و دوباره آن را اجرا کنید سریال داده شده را وارد کنید. می بینید که زمان دوباره به 7 روز برگشته است. دانلود با لینک مستقیم لینک کمکی(Hotfile) پسورد فایل فشرده : www.vatandownload.com ویرایش شده 12 اردیبهشت، 1392 توسط ترانه واکنش ها : baran01، Heidari، rz171 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
Heidari ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 :-bd @};- لینک به دیدگاه
gohartaban ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 thanks لینک به دیدگاه
elmirakarimpor ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1392 but Human is the first yet لینک به دیدگاه
golnoosh ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1392 سلام من قبلا هم تست زدم ترایل ریست این نرمافزار دیگه توی هیچ نسخه ای کار نمیکنه الان از این هم نشد استفاده کنم بقیه رو نمیدونم ولی اینجا یه نرمافزاری معرفی شده من تست کردم الان مدتی هست استفاده میکنم خیلی بهتر از وایت اسموک هست و مهمتر اینکه رایگانه و هی دائم نیاز به رجیستر و این ها نداره. البته نظر من اینه بهتره دوستان خودشون تست بزنند ببینید برای اونها هم مفید هست یا نه. http://forum.abooneh.org/forum.php?mod=viewthread&tid=642&page= واکنش ها : zohre، ترانه، Unknown و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
golnoosh ارسال شده در 1 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 1392 (ویرایش شده) خب ظاهرا لینک در این فروم نیازمند رجیستری هست تا کاربران نرم افزارو ببینند این نرمافزار جینجر هست و در سایت خود جینجر مستقیم قابل دسترسی هست لینک سایت جینجر http://www.gingersoftware.com/ ویرایش شده 1 مرداد، 1392 توسط golnoosh واکنش ها : Heidari، Unknown، rz171 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
fatemeh66 ارسال شده در 1 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 1392 @};- لینک به دیدگاه
terefice ارسال شده در 31 مرداد، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 1393 خب ظاهرا لینک در این فروم نیازمند رجیستری هست تا کاربران نرم افزارو ببینند این نرمافزار جینجر هست و در سایت خود جینجر مستقیم قابل دسترسی هست لینک سایت جینجر http://www.gingersoftware.com/ بدرد نمیخوره پولی هست واکنش ها : whisper sky 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری