این ارسال پرطرفدار است. mariya ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 من دلم ميخواهد خانهاي داشته باشم پر دوست، کنج هر ديوارش دوستهايم بنشينند آرام گل بگو گل بشنو...؛ هر کسي ميخواهد وارد خانه پر عشق و صفايم گردد يک سبد بوي گل سرخ به من هديه کند. شرط وارد گشتن شست و شوي دلهاست شرط آن داشتن يک دل بي رنگ و رياست... بر درش برگ گلي ميکوبم روي آن با قلم سبز بهار مينويسم اي يار خانهي ما اينجاست تا که سهراب نپرسد ديگر " خانه دوست کجاست؟ " (( فريدون مشيري )) واکنش ها : mozhgan، ترانه، samane98 و 8 نفر دیگر 11 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 شست و شوي دلهاست شرط آن داشتن يک دل بي رنگ و رياست... واکنش ها : Younes و mariya 2 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 وای که چقدر تو ماهی واکنش ها : Younes و mariya 2 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 وای که چقدر تو ماهی فدات بشم الهی واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 فدات بشم الهی خدا نکنه دختر . واکنش ها : mariya و Younes 2 لینک به دیدگاه
mozhgan ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 هر کسي ميخواهد وارد خانه پر عشق و صفايم گردد يک سبد بوي گل سرخ به من هديه کند. شرط وارد گشتن شست و شوي دلهاست شرط آن داشتن يک دل بي رنگ و رياست... لینک به دیدگاه
hitec ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 @};- لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری