این ارسال پرطرفدار است. ashkan65 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1392 عرض سلام و ادب خدمت دوستان انجمن WeAre.ir از اونجاییکه اغلب درخواستهای اخیر کتاب، بصورت درخواست غیرآنلاین بوده؛ تصمیم گرفتم این تاپیک رو شروع کنم. دوستان ارجمند، لطفا برای درخواستهای خود یک لینک آنلاین قرار بدهید. منظور از لینک آنلاین، لینک از یک دیتابیس آنلاین نظیر ScienceDirect.com، onlinelibrary.wiley.com، taylorandfrancis.com، worldscientific.com link.springer.com و هر دیتابیسی که در آن کتاب مد نظرتون بصورت فصل به فصل و با فرمت غالبا pdf (با شناسه دیجیتال DOI مشخص مربوط به هر فصل) قرار داده می شود. سایتهای نظیر amazon.com سایت فروش کالا می باشند و در این سایتها کتابها با فرمت تعریف شده عرضه می شود، طوریکه خریدار کتاب هم امکان شیر کتاب را ندارد. غالب این کتابها حتی Hard Copy هم ندارند که امید به پیدا شدن نسخه اسکن شده آنها باشد. پس با این توضیحات، دیگر دلیلی برای درخواست این کتابها باقی نخواهد ماند و نیز در صورت مشاهده، برگشت امتیاز درخواست در کار نخواهد بود... دوستان اگر کسی در راستای موضوع تاپیک توضیح اضافه ای داشت با کمال میل، پذیرا هستم. لطفا از ارسال پست اسپم (تشکر، گل، شکلک و ...) پرهیز شود. شاد و بهروز باشید. واکنش ها : abagheri، sabertat، hmalekny و 13 نفر دیگر 15 1 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 خدمت دوستان دانلود کننده درخواست نیزعرض کنم که از آنجاییکه که غالب پسوردهای سایت EZPROXY و IP&Port می باشد و اینکه دوستان عزیز معمولا تعدادی از هر دو نوع پسورد را در اختیار دارند؛ جهت افزایش طول عمر پسوردها استفاده از IP&Port پیشنهاد می شود. لطفا در صورت نیاز و ضرورت از EZPROXY های قدرتمند استفاده شود. در این زمینه مرور این تاپیک هم خالی از لطف نیست. همچنین باید عرض کنم دوستانی که در هر درخواست، اعلام آمادگی می کنند سریع آپلود کردن فایل (فایل ها) مد نظر مدیران سایت نبوده و دوستان مختارند با توجه به سرعت اینترنت!! خود و حجم فایل (فایل ها) درخواست را برای دوستانشان فراهم کنند و اگر دوست عزیزی در وجود دسترسی و موارد مشابه دچار مشکل شد می تواند از انجام درخواست اعلام انصراف کند... پیشاپیش از این دوستان کمال تشکر را دارم. واکنش ها : tmb_91، صدف25، eleheh و 8 نفر دیگر 10 1 لینک به دیدگاه
این ارسال پرطرفدار است. ashkan65 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 مالک این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 دوستان درخواست کننده توجه داشته باشند قبل از اینکه به دنبال لینکی از کتاب باشند، عنوان کتاب (یا شاید موضوعشان) را در سایتهای رایگان کتاب سرچ کنند: FreeBookSpot | Download e-books for free AvaxHome Electronic library. Download books free. Finding books Electronic library. Download books free. Finding boooks Libgen Online Library: Welcome Library Genesis Library Genesis Book Library Libgen Online Library: Welcome البته ناگفته نماند سایتهای فوق کتابهای مشترک هم دارند... دوستان و اساتید بزرگوار اگر سایت مفید دیگری در این زمینه سراغ دارند، لطفا لینک آن را جهت استفاده عزیزان دیگر قرار دهند. موفق باشید. واکنش ها : خدمتی، صدف25، sadeqsalehi و 16 نفر دیگر 17 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده