salwa ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 دلم به عشق وصل تو خمار شد نيامدي و آسمان شهر ما غبار شد نيامدي غروب خستة دلم چه شد طلوع روشن و ماه هم در آسمان چه تار شد نيامدي امير بيقرينهام كجاست روز وصل تو و دل بدون عشق، تار و مار شد نيامدي كلام ناب مرتضي چه دير شد ظهور تو و روز هجر، بيشعار شد نيامدي سلام صبح فاطمه به آن دو چشم مست تو و دوريات بلند مثل روزگار شد نيامدي واکنش ها : Injaneb، samane98، zomorod و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 واکنش ها : salwa 1 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1392 ...و دوريات بلند مثل روزگار شد نيامدي واکنش ها : Misagh 1 لینک به دیدگاه
mozhgan ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 دوريات بلند مثل روزگار شد نيامدي واکنش ها : salwa 1 لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 ممنون سلوی عزیزم . مثل همیشه زیبا بود . @};- واکنش ها : salwa 1 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 ممنون سلوی عزیزم . مثل همیشه زیبا بود . @};- خواهش می کنم عزیز @};- لینک به دیدگاه
ترانه ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1392 @};- واکنش ها : salwa 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری