خدمتی ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 استاد گرامی آقا ایمان ( اساتید بخش پسورد ) قبولی در خشان شما در مقطع کارشناسی ارشد به شما و خانواده گرامیتان تبریک عرض نموده وتوفیق روزافزون شما را در تمام مراحل زندگی از خداوند متعال خواستاریم. forum.weare البته لازم میدونم بگم که با رتبه تک رقمی بوده. واکنش ها : ashkan65، amir35، mariya و 8 نفر دیگر 10 1 لینک به دیدگاه
Ehsan ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک آقا ایمان، البته غیر از این هم از شما انتظار نمی رفت... @};- واکنش ها : Misagh، خدمتی، ashkan65 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
raminbidaki ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک ایمان جان واکنش ها : itec، Misagh، ashkan65 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 باریکلا اقا ایمان شیرینی فراموش نشه واکنش ها : Misagh، amir35، itec و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
reza ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک آقا ایمان واکنش ها : ashkan65، Misagh، itec و 4 نفر دیگر 6 1 لینک به دیدگاه
joojoooo.2011 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 باریکلا اقا ایمان شیرینی فراموش نشه تبریک شیرینی ? مثلا 50 امتیاز به همه اهدا شه از طرف شما /:) واکنش ها : baran01، Misagh، Injaneb و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
tavoosi ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک اقا ایمان واکنش ها : itec، Injaneb، Misagh و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
amir35 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبريك عرض ميكنم اقا ايمان واکنش ها : ashkan65، itec، Misagh و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
rahele ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک می گم آقا ایمان. =D> =D> @};- واکنش ها : Injaneb، baran01، خدمتی و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
elmirakarimpor ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 یعنی اینقدر کار سختیه ؟ باید یک قانون باشه بچه های زیر Msc رو اینجا استاد نکنند ولی خوب قبولی که جای خود دارد امیدوارم با موفقیت به پایان ببرید واکنش ها : itec، ashkan65، sorena_64 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 همیشه موفق باشید ایمان عزیز واکنش ها : amir35، خدمتی، ashkan65 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
کیارش11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک میگم واکنش ها : itec، amir35، Misagh و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 =D> =D> باریک باریک باریکالله . =D> @};- @};- تبریک میگم آقا ایمان . واکنش ها : خدمتی، itec، ashkan65 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
Heidari ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 منم تبریک میگم آقا ایمان. ان شاءالله همینطور که با رتبه تک رقمی و خوب وارد دانشگاه شدید، با یک رزومه علمی عالی و پر از مقاله ISI و چندین ثبت اختراع این مقطع رو به پایان بسونی... واکنش ها : ashkan65، خدمتی، hajar shahmoradi و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک شیرینی ? مثلا 50 امتیاز به همه اهدا شه از طرف شما /:) من که مسئول امتیازا نیستم وگرنه 5000 تا امتیاز میدادم - واللللللللللللللللله! واکنش ها : sorena_64، Misagh، خدمتی و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
Heidari ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 باریکلا اقا ایمان شیرینی فراموش نشه تبریک شیرینی ? مثلا 50 امتیاز به همه اهدا شه از طرف شما /:) من که مسئول امتیازا نیستم وگرنه 5000 تا امتیاز میدادم - واللللللللللللللللله! خوب.... آقا ایمان که هست!!! شیرینی رو از آقا ایمان می گیریم واکنش ها : Misagh، خدمتی، amir35 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک میگم جناب... امیدورام در همه ابعاد زندیگیتون موفق باشین واکنش ها : Injaneb، itec، خدمتی و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
itec ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 ممنونم از شهره خانم و همه دوستان عزیزم که به من لطف داشتن امیدوارم همه دوستان در تمامی مراحل زندگی موفق و سربلند باشن @};- پ.ن. من فقیرم اگه بخوام به همه بچه های انجمن شیرینی بدم به هر کس تقریبا 2 امتیاز می رسه واکنش ها : hajar shahmoradi، خدمتی، sorena_64 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 سلام ایمان جان از طرف منم تبریک ... ان شاء الله موفق باشی. ولی یه توصیه بهت میکنم اگه میری فوق بخونی، حتما بعدش تلاش کن برای دکتری... چون اگه اینجوری نباشه خیلی زود پشیمون میشی. فوق با لیسانس خیلی هم توفیری نداره (تجربه خودم) حالا دوستان! شلوغ نکنید!!! 100 سال پیش نیست که درس خوندن ارزشی داشته باشه... من اگه برگردم میرم دنبال کاسبی واکنش ها : خدمتی، zohre، itec و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 تبریک آقا ایمان انشاالله همیشه موفق باشی واکنش ها : itec، sorena_64، Injaneb و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
Misagh ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 سلام بر دوستان و تبریک به آقا ایمان عزیز و با آرزوی موفقیت روزافزون برای همه دوستان دوست خوبمون خانم پاکزادمنش هم یا خیلی دست و دلباز شده یا حاتم بخشی می کنه @};- واکنش ها : itec، amir35، ashkan65 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 سلام ،من هم به نوبه خودم بهتون تبریک میگم آقا ایمان...واقعا از صمیم قلبم براتون خوشحال شدم و آرزوی موفقیت دارم ایشالا این 2 سال ازتون یه صنایعی واقعی بسازه با ترفندهای مخصوص خودمون... واکنش ها : Misagh، ashkan65، itec و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
سیانور ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 همه بهت تبریکو گفتن ایمان خان ولی منمیخوام یه واقعیتی رو برات بگم قبل ازینکه وارد دانشگاه بشی اونم اینهکه فکر نکنی شاخ قولو شکستی وقتی بری سر کلاس مثل خودت خیلیارو رو صندلی میبینی پس فکر نکن شاهکار کردی بعدشم فکر نکن قراره بری زوایای ناشکافته علمو بشکافی قراره شمام مث بقیه رو مقاله های دیگرون اسکی کنی فقط یه گوششو یکم تغییر بدی تابشه یه چیز جدید مگر اینکه کلت بو قرمه سبزی بده و بخوای هسته بمب اتمو بشکافیو با کله شقی موضوعی رو انتخاب کنی ک نیست در جهانه که ایمان خان من این نوعشو بهت توصیه نمیکنم اگه میخوای زودکارتو جمع کنی اما از من بشما نصیحت هر کاری میکنی بکن فقط کارت کاربردم داشته باشه .نه ازین کاربرد الکیا نه.حداقل بتونه یه درد کوچیکو از جامعه دوا کنه بهرحال به سرزمین سختی ها خوش اومدی سر آخرم قراره بعده چنسال دویدن یه برگه کاغذ بدن بهت که رسما بشه بهت گف فوق لیسانس شرمنده ک واقعیتهای تلخو همین اول گفتم فقط امیدوارم کار بتونی پیدا کنی 8-> واکنش ها : samane98، hajar shahmoradi، ashkan65 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 همه بهت تبریکو گفتن ایمان خان ولی منمیخوام یه واقعیتی رو برات بگم قبل ازینکه وارد دانشگاه بشی اونم اینهکه فکر نکنی شاخ قولو شکستی وقتی بری سر کلاس مثل خودت خیلیارو رو صندلی میبینی پس فکر نکن شاهکار کردی بعدشم فکر نکن قراره بری زوایای ناشکافته علمو بشکافی قراره شمام مث بقیه رو مقاله های دیگرون اسکی کنی فقط یه گوششو یکم تغییر بدی تابشه یه چیز جدید مگر اینکه کلت بو قرمه سبزی بده و بخوای هسته بمب اتمو بشکافیو با کله شقی موضوعی رو انتخاب کنی ک نیست در جهانه که ایمان خان من این نوعشو بهت توصیه نمیکنم اگه میخوای زودکارتو جمع کنی اما از من بشما نصیحت هر کاری میکنی بکن فقط کارت کاربردم داشته باشه .نه ازین کاربرد الکیا نه.حداقل بتونه یه درد کوچیکو از جامعه دوا کنه بهرحال به سرزمین سختی ها خوش اومدی سر آخرم قراره بعده چنسال دویدن یه برگه کاغذ بدن بهت که رسما بشه بهت گف فوق لیسانس شرمنده ک واقعیتهای تلخو همین اول گفتم فقط امیدوارم کار بتونی پیدا کنی 8-> پشیمانش کردی رفت... ایمان جان ول کن درسو برو سربازی چند امتیاز میخوای بهت بدم سیاااااانور عزیز؟؟ :)) واکنش ها : amir35 و itec 2 لینک به دیدگاه
سیانور ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1392 (ویرایش شده) پشیمانش کردی رفت... ایمان جان ول کن درسو برو سربازی الان پشیمون شه بچه خیلی بهتره تا اینکه دوسال دیگه خودش بفهمه فرقی بین لیسانسو فوق لیسانس نیس بدبختیش اینجاس که فکرکنه اگه بره دکترا بخونه وضع بهتر میشه اونوقته که من بیامو بهش بگم ایمان خان اینارو قبلا بهت گفتم یا نگفتم گفتم یا نگفتم ویرایش شده 22 اردیبهشت، 1392 توسط سیانور واکنش ها : ashkan65، amir35، itec و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری