این ارسال پرطرفدار است. Younes ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 بی همگان بسر شود / بی تو بسر نمیشود این شب امتحان من / چرا سحر نمیشود ؟! مولوی او که سر زده / دوش به خوابم آمده گفت که با یکی دو شب / درس به سر نمیشود ! خر به افراط زدم / گیج شدم قاط زدم قلدر الوات زدم / باز سحر نمیشود ! استرس است و امتحان / پیر شده ست این جوان دوره آخر الزمان / درس ثمر نمیشود ! مثل زمان مدرسه / وضعیت افتضاح و سه به زور جبر و هندسه / گاو بشر نمیشود ! مهلت ترمیم گذشت / کشتی ما به گل نشست خواستمش حذف کنم / وای دگر نمیشود ! هر چه بگی برای او / خشم و غصب سزای او چونکه به محضر پدر / عذر پسر نمیشود رفته ز بنده آبرو / لیک ندانم از چه رو این شب امتحان من / دست بسر نمیشود توپ شدم شوت شدم / شاعر مشروط شدم خنده کنی یا نکنی / باز سحر نمیشود ! ” مشروط الشعرا “ واکنش ها : Ehsan، hajar shahmoradi، Unknown و 15 نفر دیگر 18 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 بی همگان ، پسر شود بی تو پسر، نمیشود واکنش ها : aida.movahednia، Misagh، Younes و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 توپ شدم شوت شدم / شاعر مشروط شدم خنده کنی یا نکنی / باز سحر نمیشود ! واکنش ها : Younes، hajar shahmoradi، zohre و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 این شب امتحان من / چرا سحر نمیشود ؟! شب امتحان که فوری صبح میشه تو میمونی و یکتاب نخونده واکنش ها : Heidari، Injaneb، amini1988 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
eleheh ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 1392 :)) =D> واکنش ها : Younes، Unknown، entehaye.ofogh و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
mozhgan ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 *-:) *-:) =D> =D> واکنش ها : Younes و aida.movahednia 2 لینک به دیدگاه
haneye ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گیج شدم قاط زدم . واکنش ها : aida.movahednia، Younes، sadra24 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
mozhgan ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 =D> =D> واکنش ها : aida.movahednia و Younes 2 لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 خنده کنی یا نکنی / باز سحر نمیشود ! راستی سحر کیه ؟ ؟ ماشاله مخاطب :)) واکنش ها : Heidari، Younes، aida.movahednia و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
aida.movahednia ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 رفته ز بنده آبرو / ولی عبرت نمیشود واکنش ها : Younes و hajar shahmoradi 2 لینک به دیدگاه
hassan123 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 جالب بود . بهر حال این بهانه خوبی نیست باید درس بخوانید واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Heidari ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1392 خنده کنی یا نکنی / باز سحر نمیشود ! راستی سحر کیه ؟ ؟ ماشاله مخاطب :)) چه نکته دانی هستی شما سورنای عزیز :)) واکنش ها : aida.movahednia، Younes، sorena_64 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
hitec ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 :)) :)) @};- @};- @};- لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1392 :)) واکنش ها : koorooshkabir 1 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1392 :-j لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری