این ارسال پرطرفدار است. aida.movahednia ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 خــــــــــــدای من ! نه آن قدر پاکم که کمکــــم کنی و نه آن قدر بدم که رهـــایم کنی … میــــــــان این دو گمم ! هم خــــود را و هم تــــــو را آزار میدهم … هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنـــــــــی باشم که تو خواستی و هــــــرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهـــــــایم کنی … آنقدر بــی تو تنهــــــا هستم که بی تو یعنی “هیــــچ” یعنی “پـــــوچ” ! خـــــــــدایا هیــــــــچ وقت رهـــایم نکن... ! http://only-allah.mihanblog.com/ واکنش ها : amir35، salwa، hajar shahmoradi و 8 نفر دیگر 11 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 عالی بود @};- واکنش ها : aida.movahednia 1 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 آنقدر بــی تو تنهــــــا هستم که بی تو یعنی “هیــــچ” یعنی “پـــــوچ” ! خـــــــــدایا هیــــــــچ وقت رهـــایم نکن... ! واکنش ها : aida.movahednia و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 خــــــــــــدای من ! واکنش ها : hajar shahmoradi و aida.movahednia 2 لینک به دیدگاه
seyed ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 خـــــــــدایا هیــــــــچ وقت رهـــایم نکن... ! واکنش ها : hajar shahmoradi و aida.movahednia 2 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 @};- واکنش ها : aida.movahednia و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 1392 @};- واکنش ها : aida.movahednia 1 لینک به دیدگاه
mozhgan ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1392 [-O< [-O< لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1392 لینک به دیدگاه
gohartaban ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1392 @};- لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری