Injaneb ارسال شده در 5 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 1392 واکنش ها : hajar shahmoradi، samane98، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 واقعا اینارو من میبینم فک میکنم ک از زندگی سیر شدم خجالت میکشم واکنش ها : Injaneb و سیانور 2 لینک به دیدگاه
Tunnel ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 ظرفیتهای خوبی در کشور در حال شکلگیری است. ان شاء الله در آینده نزدیک شاهد چنین تصاویر دلخراشی در کشور نخواهیم بود. هدف همه مسئولین و دلسوزان نظام، آبادانی کشور است. ان شاء الله تعالی واکنش ها : Unknown و sorena_64 2 لینک به دیدگاه
h.aghajany ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 :(( لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 7 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 1392 < واکنش ها : Injaneb 1 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 8 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 1392 ظرفیتهای خوبی در کشور در حال شکلگیری است. ان شاء الله در آینده نزدیک شاهد چنین تصاویر دلخراشی در کشور نخواهیم بود. هدف همه مسئولین و دلسوزان نظام، آبادانی کشور است. ان شاء الله تعالی ما هم امیدواریم که این آینده هر چه سریعتر به حال نزدیک شه... خیلی خوبه که مسئولین و دلسوزان نظام هدفشون آبادانی کشور است ولی سعی و تلاش در رسیدن به هدف(در همه مسائل) هم باید وجود داشته باشه.والا این اهداف به آرزوهای دست نیافتنی تبدیل خواهد شد. واکنش ها : koorooshkabir، Injaneb و sorena_64 3 لینک به دیدگاه
Tunnel ارسال شده در 8 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 1392 ما هم امیدواریم که این آینده هر چه سریعتر به حال نزدیک شه... خیلی خوبه که مسئولین و دلسوزان نظام هدفشون آبادانی کشور است ولی سعی و تلاش در رسیدن به هدف(در همه مسائل) هم باید وجود داشته باشه.والا این اهداف به آرزوهای دست نیافتنی تبدیل خواهد شد. ان شاء الله با توکل به خدا و تلاش مسئولین و همچنین حمایت مردم عزیز و پشتیبانی مردم درست میشه. مردم باید صبور باشند و کمی تحمل کنند. بهترینها در انتظار این کشور و مردم است. لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 8 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 1392 ان شاء الله با توکل به خدا و تلاش مسئولین و همچنین حمایت مردم عزیز و پشتیبانی مردم درست میشه. مردم باید صبور باشند و کمی تحمل کنند. بهترینها در انتظار این کشور و مردم است. توکل به خدا ، صبر، حمایت، پشتیبانی و تحمل این ملت همیشه بوده و خواهد بود که فکر نمی کنم در هیچ کشوری همچین مردمی باشند. بنابراین فقط تلاش مسئولین لازمه ، با حل و فصل مشکلاتی که در خود دستگاههای اصلی کشور وجود داره...چون این مشکلات فقط به قشر آسیب پذیر و نیازمند کشور فشار میاره لیاقت این مردم بیشتر از این هاست . ما هم مثل شما انتظار بهترین ها را داریم. واکنش ها : sorena_64 و Tunnel 2 لینک به دیدگاه
Tunnel ارسال شده در 8 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 1392 توکل به خدا ، صبر، حمایت، پشتیبانی و تحمل این ملت همیشه بوده و خواهد بود که فکر نمی کنم در هیچ کشوری همچین مردمی باشند. بنابراین فقط تلاش مسئولین لازمه ، با حل و فصل مشکلاتی که در خود دستگاههای اصلی کشور وجود داره...چون این مشکلات فقط به قشر آسیب پذیر و نیازمند کشور فشار میاره لیاقت این مردم بیشتر از این هاست . ما هم مثل شما انتظار بهترین ها را داریم. کاملاً به شما حق میدهم. بهترینها حق مردم ایران است. اما فراموش نکنیم که مشکلات جز با همیاری و تلاش مردم قابل حل نیست. باید واقع بین باشیم و بپذیریم که مردم اگر دولت را همراهی نکنند مشکلات قابل حل نخواهد بود. ان شاء الله در آینده نزدیک مشکلات حل خواهد شد دوست عزیز. ایرانی سربلند و آباد را برای همه اقشار جامعه و ملت عزیز آرزومندیم. لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 9 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 1392 :(]] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری