Injaneb ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 واکنش ها : Unknown، eleheh، خدمتی و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 @};- واکنش ها : hajar shahmoradi و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 واقعا هیچ هیجانی مثل سخره نوردی نمیشه خیلی دلم تنگ شده واکنش ها : hajar shahmoradi و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 6 خرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 واقعا هیچ هیجانی مثل سخره نوردی نمیشه خیلی دلم تنگ شده هر کس ندونه فکر میکنه توی کویر زندگی میکنی واکنش ها : Younes و hajar shahmoradi 2 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 (ویرایش شده) @};- ویرایش شده 6 خرداد، 1392 توسط samira0190 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 6 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 1392 هر کس ندونه فکر میکنه توی کویر زندگی میکنی داداش مرتضی جون کویر که چه عرض کنم صد رحمت به کویر تو غار زندگی میکنم واکنش ها : hajar shahmoradi و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 7 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 1392 واقعاً ارتفاعات کوه لذت بخشه . زیبا بود و هیجان انگیز . واکنش ها : Injaneb، hajar shahmoradi و Younes 3 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 7 خرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 1392 داداش مرتضی جون کویر که چه عرض کنم صد رحمت به کویر تو غار زندگی میکنم منظور از کویر این بود که هیچ بلندی اطرافت نیست مثل دلت پاک و صاف عزیز کویر لوت رفتی که واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 7 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 1392 :-bd واکنش ها : Injaneb 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری