این ارسال پرطرفدار است. Injaneb ارسال شده در 7 خرداد، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 1392 منتظر لحظه ای هستم که دستانت را بگیرم در چشمانت خیره شوم دوستت دارم را بر لبانم جاری کنم منتظر لحظه ای هستم که در کنارت بنشینم سر رو شونه هایت بگذارم....از عشق تو.....از داشتن تو...اشک شوق ریزم منتظر لحظه ی مقدس که تو را در آغوش بگیرم بوسه ای از سر عشق به تو تقدیم کنم وبا تمام وجود قلبم وعشقم را به تو هدیه کنم اری من تورا دوست دارم وعاشقانه تو را می ستایم اگر گل بودم شاخه ایی از وجودم را تقدیم وجود عزیزت میکردم اگر عشق بودم ،*آهنگ دوست داشتن را برایت می نواختم ولی افسوس که نه بارانم ،*نه اشک ،*نه گل و نه عشق در گوشه ای ، تنهای تنها و خسته از این دنیا .... دوباره این دل بهانه میگیرد و درد دلتنگی را در دلم بیشتر میکند..... خیلی دلم گرفته است ، مثل همان لحظه ای که آسمان ابری می شود... گفته بودی : یا تو یا هیچکس ! ولی من ساده انگار فراموش کرده بودم که این روزها هیچکس هم برای خودش کسی است کسی حتی مهم تر از من . . . هرگز به دیگران اجازه نده قلم خودخواهی دست بگیرند دفتر سرنوشت را ورق زنند ، خاطراتت را پاک کنند و در پایانش بنویسند قسمت نبود . . . این همه غربت تلخ این همه تنهایی این همه غم ز کجاست؟؟ من امیدم به خداست... این همه دلتنگی این همه فاصله تا رویاها این همه غم ز کجاست؟؟ من امیدم به خداست... من امیدم به همین ذره نور اینجاست من امیدم به همین خلوت سرد به همین یاد نگاه به همین دغدغه ها به همین رویاهاست من امیدم به خداست. . . رفاقت گاهی اشکه گاهی خونه رفاقت گاهی از جنس جنونه یه وقتایی تموم ِ دین و دنیا برای آدمای بی نشونه همون بی ادعاهایی که گاهی نمی دونی چقدر عاشق تر از مان همونایی که حتی از خدا هم به این آسونیا چیزی نمیخوان اگه عشقی نبود فقط رفاقت می تونست عشقو تو دنیا بیاره نمیشه دل به عشق ِ اون کسی داد که میتونه رفیقو جا بذاره رفاقت مثله خاک سرزمینه واسه قربونی عشق ِ تو و من میشه دریا شدن مشکل نباشه به شرط ِ ساده ی از خود گذشتن باز باران بى ترانه گریه هایم بى بهانه مى خورد بر سقف قلبم باورت شاید نباشد خسته است این قلب تنگم یادت باشه که .... یک نفر ..... یه جایی ... تمام رویاهاش لبخند توست و زمانی که به تو فکر می کنه احساس می کنه که زندگی واقعا با ارزشه پس هر گاه احساس تنهایی کردی این حقیقت رو به خاطر داشته باش یک نفر... یک جایی .... در حال فکر کردن به توست دنیا را بد ساخته اند... کسی راکه دوست داری ، تو را دوست ندارد کسی که تورادوست دارد، تو اونو دوست نداری اما کسی که تو دوستش داری و اونم تو رو دوست داره به رسم و آیین دنیا هرگز به هم نمیرسند و این رنج است و زندگی یعنی این دنیا اینجوریه دیگه... اگه گریه کنی میگن کم آوردی اگه بخندی میگن عشقیه اگه دل ببندی تنهات میزارن اگه عاشق بشی دلتو میشکنن با این حال باید لحظه ای را گریست دمی را خندید ساعتی را دل بست و عمری عاشقانه زیست در خـواب ناز بودم شبـی دیدم کــسـی در مـیـزنــد در را گـــشــــودم روی او دیدم غم است سر میزند ای دوســتــان بـــی وفــا از غــم بـیــامـــوزیــد وفــا غم با همه بیــگانگی اش هر شب به من سر میزند آموختم که با پول... میشود خانــــه خرید ولی آشیانه نــــــــــــه میشود رختخواب خرید ولی خواب نـــــــــــه میشود ســاعــت خرید ولی رمان نـــــــــــه میشود مـقــام خرید ولی احـتـرام نـــــــــــه میشود کــتــاب خرید ولی دانــش نــــــــــه میشود دارو خرید ولی سلامتـــی نــــــــــه و... میشود قلــب خرید ولی عشــــق نــــــــــه روزی به من گفت صداقت را برایم معنی کن ، معنی کردم روز دگر گفت انتقاد را برایم معنی کن ، معنی کردم روز دیـــــــــگــــــــــری آمــــــــد و گـــــــفـت: غربت و جدایی را برایم معنــی کن و من هم چنان در پی معنی کردن کلماتش بودم که نا گهان فهمیدمحالا باید برای خودم انتقام و تنهاییرو معنی کنم... حــال کــــی بــــرام معنی میکنه ؟؟ واکنش ها : rz171، salwa، koorooshkabir و 7 نفر دیگر 10 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 7 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 1392 =D> @};- واکنش ها : Injaneb و rz171 2 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 7 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 1392 @};- واکنش ها : Injaneb 1 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 8 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 1392 دلنوشته بود یا مصیبت نامه؟؟؟ واکنش ها : Injaneb و amini1988 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 8 خرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 1392 دلنوشته بود یا مصیبت نامه؟؟؟ رنجنامه واکنش ها : rz171 1 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 10 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 1392 باز باران بى ترانه گریه هایم بى بهانه مى خورد بر سقف قلبم باورت شاید نباشد خسته است این قلب تنگم واکنش ها : Unknown و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 10 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 1392 واکنش ها : rz171، fatemeh66، Injaneb و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 5 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 1392 دلنوشته بود یا مصیبت نامه؟؟؟ :-bd واکنش ها : rz171 1 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 5 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 1392 واکنش ها : rz171 1 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 5 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 1392 واکنش ها : fatemeh66 1 لینک به دیدگاه
fatemeh66 ارسال شده در 5 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : rz171 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری