این ارسال پرطرفدار است. Injaneb ارسال شده در 11 خرداد، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 دلم لک زده واسه دوچرخه سواري تو پس کوچه هاي بچگي. واسه دوويدن دنباله توپ دو لايه و خستگي. دلم لک زده واسه دسته ي اصلي سگا و کارت بازي. واسه حرص خوردن و التماس اينکه نبازي. دلم لک زده واسه شمال. صندلي عقب و بابا پشت فرمون. واسه عکس هايي که جا مي شديم توش هممون. دلم لک زده واسه زمستون و برفي که مي باره. واسه کسي که خبر تعطيلي مدرسه رو مياره. دلم لک زده واسه ديدن دختر همسايه از پشت پنجره. واسه نامه ه...اي نفرستاده و اونهمه خاطره. دلم لک زده واسه جمعه ها و تا ظهر خوابيدن. واسه زنگ آخر و تا خونه به عشق کارتون دوويدن. دلم لک زده زندگي. يه کم منو رها کن. مامان يه بار ديگه منو از توي کوچه ها صدا کن. صدا کن که تموم لباسام خاکي شده. بازي هاي امروزم. عجيب تکراري شده. صدا کن تا ببينم هنوز صدات جوونه. به بابا بگو سر قولش بمونه. قول آخر هفته ها و شهر بازي. تخت دو طبقه ي من رو کِي مي سازي؟ ببين موهام سياه مونده ولي پير شدم. از آدم بزرگ بودن اين روزا سير شدم. که آدم بزرگي اصلا حس خوبي نداره. امشب چشمام مي خواد بدجور تو دامنت بباره...!! واکنش ها : گلی، haneye، خدمتی و 9 نفر دیگر 12 لینک به دیدگاه
eleheh ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 زیبا بود واکنش ها : Younes، hajar shahmoradi و Injaneb 3 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 واکنش ها : hajar shahmoradi و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 @};- واکنش ها : hajar shahmoradi، Injaneb و Younes 3 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 ببين موهام سياه مونده ولي پير شدم. از آدم بزرگ بودن اين روزا سير شدم. که آدم بزرگي اصلا حس خوبي نداره. امشب چشمام مي خواد بدجور تو دامنت بباره...!! واکنش ها : Injaneb، Younes و eleheh 3 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 دلم لک زده واسه شمال. صندلي عقب و بابا پشت فرمون. واسه عکس هايي که جا مي شديم توش هممون. که آدم بزرگي اصلا حس خوبي نداره. امشب چشمام مي خواد بدجور تو دامنت بباره...!! واکنش ها : Injaneb و Younes 2 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 =D> دلم لکه لکه شد یوهو واکنش ها : Younes و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 صبورانه در انتظار زمان بمان. هرچیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان، خارج از فصل خود میوه نمی دهند! واکنش ها : eleheh، Toktam_N، Injaneb و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
haneye ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 الهی ... خیلی قشنگ بود @};- واکنش ها : Injaneb و Younes 2 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 11 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 1392 حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان، خارج از فصل خود میوه نمی دهند! واکنش ها : Injaneb و Younes 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری