گلی ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست میشود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو میكنند. بعضیها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده میكنند. اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست كنید؛ باید به شرح زیر عمل كنید: مواد لازم: بادنجان درشت........... 4 عدد آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى (سبزیهای معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین میتوانید به جای آنها از نعناع استفاده كنید) سیر.......... نیم بوته نمك و فلفل.......... به اندازه كافى مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم طرز تهیه: بادنجانها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجانها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آنها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجانها را بگیرید. برای اینكار اگر آنها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را میتوانید به راحتی جدا كنید. اگر بادنجانها تخم دارند آنها را جدا كنید. سپس گوشت بادنجانها را با گوشتكوب له كنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید. بروید سراغ سبزىهایی كه شستهاید و آبش رفته است. سبزیها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجانها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید. واکنش ها : Injaneb، sarfraz3، sorena_64 و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 (ویرایش شده) سیر و بادنجان را خیلی دوست دارم .برای روز جمعه حتما درست می کنم. ویرایش شده 15 خرداد، 1392 توسط salwa واکنش ها : sarfraz3، sorena_64 و samane98 3 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 (ویرایش شده) كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست میشود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو میكنند. بعضیها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده میكنند. اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست كنید؛ باید به شرح زیر عمل كنید: مواد لازم: بادنجان درشت........... 4 عدد آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى (سبزیهای معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین میتوانید به جای آنها از نعناع استفاده كنید) سیر.......... نیم بوته نمك و فلفل.......... به اندازه كافى مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم طرز تهیه: بادنجانها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجانها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آنها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجانها را بگیرید. برای اینكار اگر آنها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را میتوانید به راحتی جدا كنید. اگر بادنجانها تخم دارند آنها را جدا كنید. سپس گوشت بادنجانها را با گوشتكوب له كنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید. بروید سراغ سبزىهایی كه شستهاید و آبش رفته است. سبزیها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجانها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید. گلی عزیزم غذای خوشمزه ایه، ویرایش شده 15 خرداد، 1392 توسط اردیبهشت واکنش ها : sarfraz3 و samane98 2 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 (ویرایش شده) سیر و بدنجان را خیلی دوست دارم .برای روز جمعه حتما درست می کنم. انار ترش و بساب یه سس غلیظ قرمز میشه که از آب انار خوشمزه ترش میکنه سیر هم خیلی زیاد نریز ویرایش شده 15 خرداد، 1392 توسط اردیبهشت واکنش ها : sarfraz3 و salwa 2 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 عزیزم وقتی برای دوست خوزستانیم درست کردم نخورد گفت وقتی تصور میکنم بادمجون و انار ترش رو با هم مخلوط کردی ، نمیتونم بخورم ولی بقیه دوستام خوششون اومد حتما درستش کن حیف که چند تا برگ از سبزی های معطر محلیمونو کم داری عزیز حتما دوستتان اهل شمال خوزستانه ،عادات غذایی آنها با ما متفاوت است.جنوبیها به ماهی و سیر و ترشیجات عادت دارند و این غذاها را دوست دارند. واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 15 خرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گلی عزیزم غذای خوشمزه ایه، بله... غذاهای گیلانی تنوع بیشتری داره ... نمی دونم "نیم کار" چیه؟؟؟ واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 این کال کباب یا کیاب کال است کباب رسیده هم میشه کباب کوبیده با این مواد گرونش که یکیش همین مغز گردو است که کلیوئی 50 ادلار است کوبیده به صرف تر است واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 بله... غذاهای گیلانی تنوع بیشتری داره ... نمی دونم "نیم کار" چیه؟؟؟ نم (nem) کار، یه ظرف سفالیه دایره ای با شعاع تقریبا 25 سانت، که یه خورده لبه هم داره که محتویاتش نریزه = نم کار که میشه از بازارهای گیلان خریدش برای استفاده از این وسیله باید یه سنگ گرد هم پیدا کنی (برای این کار کل خانواده باید بسیج بشن ) حالا مواد مثلا کال کباب بخای درست کنی گردو رو توش میسابی ، بعد انار ترش و که دونه کردی و چند حبه سیر و میریزی تو نم کار و میسابی و وقتی این سس آماده شد بادمجون هایی که ساطوری کردی و چند برگ از سبزی معطر که خودت گفتی بهش اضافه میکنی و دوباره میسابی این دسر با ماهی خیلی خوشمزه میشه واکنش ها : مارال و sarfraz3 2 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 این کال کباب یا کیاب کال است کباب رسیده هم میشه کباب کوبیده با این مواد گرونش که یکیش همین مغز گردو است که کلیوئی 50 ادلار است کوبیده به صرف تر است این کباب به اون معنایی که شما فکر میکنی نیست قدیمی های گیلان به خورشتی که با گردو درست میشد میگفتن کباب، به این غذا میگن کال کباب ، چون گردوش پخته شده نیت مثل فسنجون و... اوکی؟ خنده هم نداره واکنش ها : مارال و sarfraz3 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 این کباب به اون معنایی که شما فکر میکنی نیست قدیمی های گیلان به خورشتی که با گردو درست میشد میگفتن کباب،به این غذا میگن کال کباب ، چون گردوش پخته شده نیت مثل فسنجون و...اوکی؟ خنده هم نداره اوکی!!! واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 هر کس میتونه از هر چیزی خوشش بیاد اما من بریونی رو ترجیح میدم واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 (ویرایش شده) هر کس میتونه از هر چیزی خوشش بیاد اما من بریونی رو ترجیح میدم باید کال کباب و با ماهی که رو آتیش پخته شده رو تجربه کنی اون وقت بگید کدومو ترجیح میدید ویرایش شده 15 خرداد، 1392 توسط اردیبهشت واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گلی عزیزم غذای خوشمزه ایه، مخصوصا اگه دست پخت شما گل لاکو باشه واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 مخصوصا اگه دست پخت شما گل لاکو باشه مرسی عزیزم ] واکنش ها : sarfraz3 و samane98 2 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 مرسی گلی جان من که خیلی خیلی این غذا رو دوست میدارم واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 (ویرایش شده) حتما دوستتان اهل شمال خوزستانه ،عادات غذایی آنها با ما متفاوت است.جنوبیها به ماهی و سیر و ترشیجات عادت دارند و این غذاها را دوست دارند. بله من اهل شمال خوزستان هستم ولی به شدت ماهی وسیر وترشیجات تند و ترش رو دوست دارم اما حاضر به امتحان این غذا نبودم نه برای اینکه خوشمزه نبود بلکه چون فکر میکنم انار و بادمجون با هم خوب نمیشه....... ویرایش شده 15 خرداد، 1392 توسط samira0190 واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 15 خرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 نم (nem) کار، یه ظرف سفالیه دایره ای با شعاع تقریبا 25 سانت، که یه خورده لبه هم داره که محتویاتش نریزه = نم کار که میشه از بازارهای گیلان خریدش برای استفاده از این وسیله باید یه سنگ گرد هم پیدا کنی (برای این کار کل خانواده باید بسیج بشن ) حالا مواد مثلا کال کباب بخای درست کنی گردو رو توش میسابی ، بعد انار ترش و که دونه کردی و چند حبه سیر و میریزی تو نم کار و میسابی و وقتی این سس آماده شد بادمجون هایی که ساطوری کردی و چند برگ از سبزی معطر که خودت گفتی بهش اضافه میکنی و دوباره میسابی این دسر با ماهی خیلی خوشمزه میشه ممنون از توضیحات. شبیه همین ظرفو با این توصیفات اما از نوع چوبی دیدم. واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 ممنون از توضیحات. شبیه همین ظرفو با این توصیفات اما از نوع چوبی دیدم. بیا برویم روبروی باد شمال... آن سوی پرچین گریه ها، سرپناهی خیس از مژه های ماه را بلدم که بیراهه ی دریا نیست! دلم برای خوشه های برنج که نم نم بارون روشون میریزه و بوش آدمو مست میکنه تنگ شده!! خوش به حالت که اونجایی واکنش ها : sarfraz3 و haneye 2 لینک به دیدگاه
vasta ارسال شده در 15 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 1392 @};- @};- @};- لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 16 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 1392 به به چه غذایی . گلی بانو ما از شما سپاسگزاری در تشکر داریم . واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 16 خرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 1392 هر کس میتونه از هر چیزی خوشش بیاد اما من بریونی رو ترجیح میدم دفعه بعد اموزش بریونی...حالا کدومش ترجیح میدین...(اصفهانی، هندی، اعظم...)؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 16 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 1392 (ویرایش شده) دفعه بعد اموزش بریونی...حالا کدومش ترجیح میدین...(اصفهانی، هندی، اعظم...)؟؟؟؟؟ والاه ، بیا و خوبی کن بهشون غذای جدید معرفی کن، حاضرن بیان خفمون کنن بابا مایه دارا شما فقط گاو و گوسفند بخورین ما هم بادمجون و ... ویرایش شده 16 خرداد، 1392 توسط اردیبهشت لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 17 خرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 1392 سیر و بادنجان را خیلی دوست دارم .برای روز جمعه حتما درست می کنم. عزیزم سوالی داشتی در خدمتیم، لینک به دیدگاه
luna82 ارسال شده در 22 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 1392 آب انار ترش به به چه غذایی . لینک به دیدگاه
hasan karbordi ghalesara ارسال شده در 24 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 1392 عالی بود منهم خیلی کال کباب دوست دارم شما اگر بدونی چوچاق و خال واش چه عطری داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری