• 0

پاسخ به سوالات شما یکبار برای همیشه

mariya

سوال

18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0

سلام دوستان اگه کسی میدونه چه طوری میشه مقالاتScopus رو دانلود کرد لطف کنه برای ما هم بگه؟تشکر.

از گزینه Download که در بالای صفحه مربوط به مقاله هست میشه متن کامل مقاله (در صورت وجود در پایگاه) یا چکیده مقاله رو دانلود کرد.

51f89e9379762_1.png

بعد از زدن این گزینه به صفحه مانند شکل زیر میرید که برای من که مرورگرم فایرفاکس بود درخواست فعال کردن پلاگین جاوا رو کرد بعدش گزینه ای اومد تحت عنوان Run Scopus Document Download Manager، که در شکل میبینید و باید Run رو بزنید.

51f8a07594b75_2.png

بعدش کافیه که بکمک Browse یه مسیر در قسمت Download to تعیین کنید و گزینه Begin Download رو بزنید، همین.

51f8a1598948c_3.png

در آخر منتظر بمونید تا نوار Download in progress به انتها برسه.

51f8a1ea7d864_4.png

اگه تو صفحه Scopus Document Download Manager، قسمت PDF file naming براتون فعال نشد و اسم فایلتون نیومد به احتمال زیاد جاوا رو سیستمتون نصب نیست و برید نصبش کنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه
  • 0

سلام دوستان اگه کسی میدونه چه طوری میشه مقالاتScopus رو دانلود کرد لطف کنه برای ما هم بگه؟تشکر.

دوست عزیز:

روش ساده تر اینست که در Scopus برای مقاله مورد نظر روی لینک View at Publisher کلیک کنید و کار دانلود مقاله را از صفحه جدیدی که مربوط به ناشر مقاله مورد نظر است دنبال کنید. البته باید به داده پایگاه ناشر هم دسترسی به صورت Full Text داشته باشید. لینک دانلودی که در صفحات Scopus مشاهده می کنید در واقع همین کار را از طریق Download Manager اختصاصی Scopus انجام می دهد البته با مشکلاتی که جناب اشکان توضیح دادند.

لینک به دیدگاه
  • 0

سلام.

بین این همه سایت و پس ورد پیدا کردن دانشگاه هایی که در حیطه ی ادبیات کار می کنند خیلی سخته. من مجبورم خیلی از سایت ها رو امتحان کنم و آخرش هم چیزی پیدا نمی کنم. اگر امکانش هست بصورت خیلی خلاصه حیطه ی کاری هر دانشگاه رو معرفی کنید. ممنونم

لینک به دیدگاه
  • 0

سلام.

بین این همه سایت و پس ورد پیدا کردن دانشگاه هایی که در حیطه ی ادبیات کار می کنند خیلی سخته. من مجبورم خیلی از سایت ها رو امتحان کنم و آخرش هم چیزی پیدا نمی کنم. اگر امکانش هست بصورت خیلی خلاصه حیطه ی کاری هر دانشگاه رو معرفی کنید. ممنونم

سلام. شما اول باید کلمات کلیدیتون رو توی موتورهای جستجو مثل Google Scholar و Microsoft Academic Search سرچ کنید که از این طریق هدایت میشید به دیتابیس های آنلاین یا سایت ژورنال مقاله. بعدش باید توی پسوردهای سایت دنبال دانشگاهی باشید که اون دیتابیس مورد نظرتون ( مثل ScienceDirect و ...) رو ساپورت کنه.

لینک به دیدگاه
  • 0

سلام.

داده پایگاه های تخصصی زیر را امتحان کنید:

Linguistics and Language Behavior Abstracts

A comprehensive index of journals, books, and dissertations in linguistics and related fields. Citations only

Literature Criticism Online

Book reviews, drama reviews, film reviews, and literary essays from historical sources. Full-text

Literature Resource Center

Biographies and essays on authors of fiction, poetry, drama, journalism, and history. Full-text

MLA International Bibliography

The most comprehensive index of journals, books, and dissertations in literature. Some full-text

OmniFile

A multi-disciplinary index of journal and magazine articles from 1982 to present. Some full-text

در ضمن پایگاه های عمومی EBSCOhost و Academic Search Complete هم می تواند برای منظور شما مناسب باشد. همچنین از Jstor هم می توانید استفاده کنید به خصوص اگر دنبال مقالات آرشیوی بسیار قدیمی هستید.

اما اگر با توجه به رشته تان اختصاصاً دنبال منابع فرانسوی زبان هستید، بهتر است مطلب خود را در داده پایگاه های اختصاصی ادبیات فرانسه جستجو کنید. برای مثال لینک زیر را ببینید:

لینک به دیدگاه
  • 0

ممنون من از هر دو روش استفاده کردم اگر جاوا پلاگین شما خوب کار کنه روش اقای اشکان مناسبتر هست چون ممکنه به وب سایت ناشر دسترسی نداشته باشیم...هرچند سرعتش کمه

ممنون از هر دو بزرگوار

ویرایش شده توسط aManofDetail
لینک به دیدگاه
  • 0

گمان نمی کنم بدون دسترسی به پایگاه ناشر بشه از اسکوپوس مقاله دانلود کرد.

دانلودر اسکوپوس به نظرم فقط برای برنامه ریزی و مدیریت دانلود مقالات قابل دسترسی است.

منطقی به نظر نمی رسه ناشرین امکان دسترسی باز به محتوای پایگاه های خود را به اسکوپوس داده باشن.

به هر صورت اگر روزی بیاد که با یه اکانت اسکوپوس تمام مقالات مورد نیاز رو بشه دانلود کرد محشره!

لینک به دیدگاه
  • 0

گمان نمی کنم بدون دسترسی به پایگاه ناشر بشه از اسکوپوس مقاله دانلود کرد.

دانلودر اسکوپوس به نظرم فقط برای برنامه ریزی و مدیریت دانلود مقالات قابل دسترسی است.

منطقی به نظر نمی رسه ناشرین امکان دسترسی باز به محتوای پایگاه های خود را به اسکوپوس داده باشن.

به هر صورت اگر روزی بیاد که با یه اکانت اسکوپوس تمام مقالات مورد نیاز رو بشه دانلود کرد محشره!

با سلام

همانطور که دوست خوبمون البرز عزیز فرمودن داشتن اکانت اکوپوس هیچ ارتباطی به داشتن اشتراک ژورنال ندارد.

شما در اسکوپوس به صورت محض می توانید سرچ و آنالیز مربوط به سرچ خود را مشاهده نماید و حتی از آلرتهای آن در مورد تغییرات سرچ خود آگاه شوید.

دسترسی به مقاله در ژورنالی که در اسکوپوس نمایه شده است به اکانت همان ژورنال نیازمند می باشد و داشتن اکانت اسکوپوس تضمینی برای دسترسی به مقالات ژورنال مورد نظر نیست.

موفق باشید. @};-

لینک به دیدگاه
  • 0

دوست عزیز در تاریخ  دوشنبه ۱۳ مرداد ۹۳ - ۲۱:۵۹:۲۶ شما این تایپیک را رپلای کردید که در قسمت 500 امتیازی است و یک اکانت اورجینال را صاحب شدید

https://forums.weare.ir/index.php/topic/25220-ez%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-california-santa-cruz-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7/#entry210449

ویرایش شده توسط mohsencivileng
لینک به دیدگاه
  • 0

خوب اینکه گفته من نتونستم استفاده کنم اصلا معلوم نیست آیپی داده لینک داده چی داده؟

دوست گرامی

اگر اکانت خریداری شده کار نکرد باید همان روز خرید اکانت به فرستنده پست پیغام خصوصی می دادید

در ضمن آن لینک فکر کنم ez  هستش نه آیپی !

به هر حال طرز استفاده از اکانت های مختلف رو دوستان در انجمن گذاش ته اند که می توانید جستجو کنید

لینک به دیدگاه
  • 0

تازه این تاپیک در قسمت IP 500 امتیازی ها بوده که گفته می شد امتیازی کسر نمیشه!!

این لینک رایگان ها هست که امتیاز کم نمیشه :

https://forums.weare.ir/index.php/forum/215-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-2/

لینک به دیدگاه
  • 0

من یک مشکلی برای سیستم خودم ایجاد شده که نمی توانم از آیپی ها مثل قبل  استفاده کنم و خطا می دهد برای همین فکر می کردم آیپی ها سوخته و رپلای زیاد کردم که با تذکر مواجه شدم راه حل خلاص شدن  از مشکلات آیپی چیست؟  من قبلا براحتی با وارد کردن آیپی در بخش تنظیمات اکسپلورر خودم دسترسی داشتم ولی الان آیپی ها را که وارد میکنم هنگام باز کردن صفحات با خظا مواجه می شود کلا آیپی برای من غیر قابل استفاده شده! چاره کار چیست؟

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.