نحوه رفتار با مخاطب خاص

Unknown

ارسال های توصیه شده

دوستان سلام نظر به اینکه انسان حس داره و ب قولی عادت میکنه و یا اینکه ب کسی وابسته میشه برای ماهایی ک بیشتر وقتمون توی نت هست ممکنه با کسانی اشنا بشیم ک علاقه بهش پیدا کنیم

سوال اینه ک ایا بعد ازینکه اشنایی مختصری پید ا شد میشه رو این مخاطب خاص حسابی باز کرد؟میشه برای زندگی اینده بهش امید داشت

میشه عایا نمیشه و اگ میشه چطوری؟ایا ادامش درسته یا اشتباه و اینکه ب ازدواج ختم میشه یا نه؟

لطفا نظرات خودتون رو بی پرده و رک و راست بیان فرمائید و از هرگونه گل و بلبل و تشویق استفاده بهینه فرمائید

51e3d5811e4d4_08.jpg

ویرایش شده توسط aManofDetail
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

Unknown

دوستان سلام نظر به اینکه انسان حس داره و ب قولی عادت میکنه و یا اینکه ب کسی وابسته میشه برای ماهایی ک بیشتر وقتمون توی نت هست ممکنه با کسانی اشنا بشیم ک علاقه بهش پیدا کنیم سوال اینه ک ایا بعد ازینکه اشنایی مختصری پید ا شد میشه رو این مخاطب خاص حسابی باز کرد؟میشه برای زندگی اینده بهش امید داشت میشه عایا نمیشه و اگ میشه چطوری؟ایا ادامش درسته یا اشتباه و اینکه ب ازدواج ختم میشه یا نه؟       لطفا نظرات خودتون رو بی پرده و رک و راست بیان فرمائید و از هرگونه گل و بلبل و تشویق استفاده بهینه فرما

اردیبهشت مهمان

میخای گل زرد تو تقدیمش کنی زی زی گو لو ؟

raminbidaki

مشکل اساسی این شیوه ی آشنایی این است که چون افراد در آن با هم ارتباط رو در رو و حضوری ندارند، شناخت، منحصر به گفته های افراد می شود. از آنجایی هم که اغلب نوجوانان و جوانان احساسی و عاطفی هستند به سخنان غیر واقعی فرد مقابل و تناقض های گفتاریش توجه نداشته و پس از گذشت مدتی به فرد مقابل علاقه مند می شوند. در اغلب موارد ارتباط از چت روم به ارتباط تلفنی مبدل می شود. این ارتباط همچنان ادامه مییابد و طرفین هر روز بیشتر شیفته ی گفتار و بیان یکدیگر می شوند بدون آنکه حتی بدانند ظاهر همدیگر را می پسندند؟

اردیبهشت مهمان

اول از همه آفرین به این سوال بجا =D> =D>

دوم :-

سوم: به نظر من هم میشه هم نمیشه خیلی ها تونستن خیلی هام نتونستن مثل همون تاپیکی که شما فرستاده بودی که" این فقط یه امتحان هست" و اینا ممکنه یه دفه طرف ببینه سنکوپ کنه :)) خب حق باید داد بهش عشق مجازی فقط کافی نیست

:>

به نظرت آقای جزئیات میتونه تو دنیای مجازی به تمام جزئیات طرف م. خاص پی ببره ؟

بذار از خودشون بپرسم ؟

آقای جزئیات آیا میتوانید ؟

لینک به دیدگاه

تو دنیای مجازی درستش اینه که به کسی اعتماد نکنی :> اما من دیدم کسانی را که تو دنیای مجازی با هم آشنا شدن و ازدواج کردن بعدشم خوشبخت شدن و بعضی هام بد بخت :))

لینک به دیدگاه

اونایی ک با هم ازدواج هم میکنن نمیتونن همو ب همین خوبی بشناسن همه چی نسبیه بعد ی مدت رفتارا برملا میشه ولی همه چیز ن

لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان

آقای جزئیات اگه کسی رو در نظر دارین ، به اقا احسان بگیم به عنوان بزرگترمون براتون پا پیش بذارن ؟

دسته گلش با من بفرما @};- @};-

@};- @};-

@};- @};-

لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان

تو دنیای مجازی درستش اینه که به کسی اعتماد نکنی :> اما من دیدم کسانی را که تو دنیای مجازی با هم آشنا شدن و ازدواج کردن بعدشم خوشبخت شدن و بعضی هام بد بخت :))

سمانه جان مثال میزنی ؟ از اون خوشبختاش؟

لینک به دیدگاه

آقای جزئیات اگه کسی رو در نظر دارین ، به اقا احسان بگیم به عنوان بزرگترمون براتون پا پیش بذارن ؟

دسته گلش با من بفرما @};- @};-

@};- @};-

@};- @};-

اره در نظر دارم ولی چ حیف ک اقا احسان ب پیام خصوصی هم پاسخ نمیدن چ برسه ب اینکه پا پیش بذارن

لینک به دیدگاه

هر چیزی امکان پذیره!!!

فقط نباید چشم بسته عمل کرد، تو این مورد دقت بیشتری میطلبه چون رفتار طرف تو دنیایه واقعی خیلی خیلی مهمــــــــــــــه :)]]

مبارک باشه آقای جزئیات :))

ما رو هم دعوت کنیا @};-

لینک به دیدگاه

هر چیزی امکان پذیره!!!

فقط نباید چشم بسته عمل کرد، تو این مورد دقت بیشتری میطلبه چون رفتار طرف تو دنیایه واقعی خیلی خیلی مهمــــــــــــــه :)]]

ما رو هم دعوت کنیا @};-

چشم حالا بذار درست بشه بعد دعوتم میشن انجمنیا اگ افتخار بدن :>

لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان

هر چیزی امکان پذیره!!!

ما رو هم دعوت کنیا @};-

شیرینی عروسی هم که دوست داری 8-}

ویرایش شده توسط اردیبهشت
لینک به دیدگاه

یه بنده خدا با رفیق مجازیش رفت آمریکا فک کن b-(

نهههههههههههههههههههههههههه :-O کی بود ؟!!..چی بود ؟!! کجا بود؟!!!! 8-}

مردم شانس دارند ...به خداااااا :-

لینک به دیدگاه

چشم حالا بذار درست بشه بعد دعوتم میشن انجمنیا اگ افتخار بدن :>

ایشالا، من که به شخصه دعا میکنم درست شه.

حالا این خانوم خوشبختو معرفی نمیکنی به ما؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان

ایشالا، من که به شخصه دعا میکنم درست شه.

حالا این خانوم خوشبختو معرفی نمیکنی به ما؟؟؟؟؟؟؟

میخای گل زرد تو تقدیمش کنی زی زی گو لو ؟

لینک به دیدگاه

شیرینی عروسی هم که دوست داری 8-}

آره اردیبهشت، شیرینیه عروسی هم دوس دارم، تو که شیرینیشو به من ندادی :))

لینک به دیدگاه

منم خودم یکی را میشناسم که طزفش کلااااااااا آمریکایی بود و با هم ازدواج کردن :))

آقا رضا این یکی را نمیدونم سفید بخت شد یا سیاه بخت :))

ویرایش شده توسط samane98
لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان

نهههههههههههههههههههههههههه :-O کی بود ؟!!..چی بود ؟!! کجا بود؟!!!! 8-}

مردم شانس دارند ...به خداااااا :-

سمانه ببین کسی کانادا نمی ره :)) :)) :)):-j

لینک به دیدگاه

حالا این ی رازه اگ خودش خواست و اجازه فرمود معرفی هم میکنیم البته بعد ازینکه اعضای انجمن نظرشونو گفتن همه ک فعلا سکوت اختیار کردن و نمیگن دوستان همراهی کنید :- :- :> :>

لینک به دیدگاه

حالا این ی رازه اگ خودش خواست و اجازه فرمود معرفی هم میکنیم البته بعد ازینکه اعضای انجمن نظرشونو گفتن همه ک فعلا سکوت اختیار کردن و نمیگن دوستان همراهی کنید :- :- :> :>

حالا خصوصی به خودم بگو به کسی نمیگم، با گوشمو آوردم جلو، بگو بم :)]]

لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان

زی زی گولو جان اینقدر گوشت بزرگه که در گوش تو بگه ملت همه میفمن 8-} 8-} :))

لینک به دیدگاه

ن ن اینکه همه دهنشون قرصه زودی توی انجمن میپیچه بعدا بخ ودت میگم ولی نگیا ابرو ریزی میشه شاید مخاطب خاص اصلا مارو نمیخواد :)) :)) :))

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.