Unknown ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 (ویرایش شده) دوستان سلام نظر به اینکه انسان حس داره و ب قولی عادت میکنه و یا اینکه ب کسی وابسته میشه برای ماهایی ک بیشتر وقتمون توی نت هست ممکنه با کسانی اشنا بشیم ک علاقه بهش پیدا کنیم سوال اینه ک ایا بعد ازینکه اشنایی مختصری پید ا شد میشه رو این مخاطب خاص حسابی باز کرد؟میشه برای زندگی اینده بهش امید داشت میشه عایا نمیشه و اگ میشه چطوری؟ایا ادامش درسته یا اشتباه و اینکه ب ازدواج ختم میشه یا نه؟ لطفا نظرات خودتون رو بی پرده و رک و راست بیان فرمائید و از هرگونه گل و بلبل و تشویق استفاده بهینه فرمائید ویرایش شده 24 تیر، 1392 توسط aManofDetail واکنش ها : rz171، koorooshkabir، samane98 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 اول از همه آفرین به این سوال بجا =D> دوم سوم: به نظر من هم میشه هم نمیشه خیلی ها تونستن خیلی هام نتونستن مثل همون تاپیکی که شما فرستاده بودی که" این فقط یه امتحان هست" و اینا ممکنه یه دفه طرف ببینه سنکوپ کنه خب حق باید داد بهش عشق مجازی فقط کافی نیست به نظرت آقای جزئیات میتونه تو دنیای مجازی به تمام جزئیات طرف م. خاص پی ببره ؟ بذار از خودشون بپرسم ؟ آقای جزئیات آیا میتوانید ؟ واکنش ها : Unknown، سیانور، koorooshkabir و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 تو دنیای مجازی درستش اینه که به کسی اعتماد نکنی اما من دیدم کسانی را که تو دنیای مجازی با هم آشنا شدن و ازدواج کردن بعدشم خوشبخت شدن و بعضی هام بد بخت واکنش ها : Unknown، vasta، hajar shahmoradi و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 24 تیر، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 اونایی ک با هم ازدواج هم میکنن نمیتونن همو ب همین خوبی بشناسن همه چی نسبیه بعد ی مدت رفتارا برملا میشه ولی همه چیز ن واکنش ها : hajar shahmoradi، سیانور، Heidari و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 آقای جزئیات اگه کسی رو در نظر دارین ، به اقا احسان بگیم به عنوان بزرگترمون براتون پا پیش بذارن ؟ دسته گلش با من بفرما واکنش ها : samane98، koorooshkabir، سیانور و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 تو دنیای مجازی درستش اینه که به کسی اعتماد نکنی اما من دیدم کسانی را که تو دنیای مجازی با هم آشنا شدن و ازدواج کردن بعدشم خوشبخت شدن و بعضی هام بد بخت سمانه جان مثال میزنی ؟ از اون خوشبختاش؟ واکنش ها : vasta، koorooshkabir، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 سمانه جان مثال میزنی ؟ از اون خوشبختاش؟ دوست خواهرم و دوست سمیرا خوبه این دوتا یا بازم بگم واکنش ها : سیانور، Unknown، vasta و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 24 تیر، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 آقای جزئیات اگه کسی رو در نظر دارین ، به اقا احسان بگیم به عنوان بزرگترمون براتون پا پیش بذارن ؟ دسته گلش با من بفرما اره در نظر دارم ولی چ حیف ک اقا احسان ب پیام خصوصی هم پاسخ نمیدن چ برسه ب اینکه پا پیش بذارن واکنش ها : سیانور، vasta، koorooshkabir و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 دوست خواهرم و دوست سمیرا خوبه این دوتا یا بازم بگم کدوم دوست سمیرا ؟ واکنش ها : vasta، Unknown، koorooshkabir و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 کدوم دوست سمیرا ؟ از خودش بپرس یکی از هم کلاسیام هم همین طور واکنش ها : Unknown، vasta و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 هر چیزی امکان پذیره!!! فقط نباید چشم بسته عمل کرد، تو این مورد دقت بیشتری میطلبه چون رفتار طرف تو دنیایه واقعی خیلی خیلی مهمــــــــــــــه مبارک باشه آقای جزئیات ما رو هم دعوت کنیا واکنش ها : moghavem، Unknown، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 24 تیر، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 هر چیزی امکان پذیره!!! فقط نباید چشم بسته عمل کرد، تو این مورد دقت بیشتری میطلبه چون رفتار طرف تو دنیایه واقعی خیلی خیلی مهمــــــــــــــه مبارک باشه آقای جزئیات ما رو هم دعوت کنیا چشم حالا بذار درست بشه بعد دعوتم میشن انجمنیا اگ افتخار بدن واکنش ها : moghavem و koorooshkabir 2 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 (ویرایش شده) هر چیزی امکان پذیره!!! فقط نباید چشم بسته عمل کرد، تو این مورد دقت بیشتری میطلبه چون رفتار طرف تو دنیایه واقعی خیلی خیلی مهمــــــــــــــه مبارک باشه آقای جزئیات ما رو هم دعوت کنیا شیرینی عروسی هم که دوست داری ویرایش شده 24 تیر، 1392 توسط اردیبهشت واکنش ها : vasta، Unknown، سیانور و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 یه بنده خدا با رفیق مجازیش رفت آمریکا فک کن نهههههههههههههههههههههههههه کی بود ؟!!..چی بود ؟!! کجا بود؟!!!! مردم شانس دارند ...به خداااااا واکنش ها : سیانور، koorooshkabir، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 چشم حالا بذار درست بشه بعد دعوتم میشن انجمنیا اگ افتخار بدن ایشالا، من که به شخصه دعا میکنم درست شه. حالا این خانوم خوشبختو معرفی نمیکنی به ما؟؟؟؟؟؟؟ واکنش ها : koorooshkabir، سیانور، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 ایشالا، من که به شخصه دعا میکنم درست شه. حالا این خانوم خوشبختو معرفی نمیکنی به ما؟؟؟؟؟؟؟ میخای گل زرد تو تقدیمش کنی زی زی گو لو ؟ واکنش ها : koorooshkabir، moghavem، vasta و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 شیرینی عروسی هم که دوست داری آره اردیبهشت، شیرینیه عروسی هم دوس دارم، تو که شیرینیشو به من ندادی واکنش ها : moghavem، koorooshkabir و Unknown 3 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 (ویرایش شده) منم خودم یکی را میشناسم که طزفش کلااااااااا آمریکایی بود و با هم ازدواج کردن آقا رضا این یکی را نمیدونم سفید بخت شد یا سیاه بخت ویرایش شده 24 تیر، 1392 توسط samane98 واکنش ها : koorooshkabir، سیانور، vasta و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 نهههههههههههههههههههههههههه کی بود ؟!!..چی بود ؟!! کجا بود؟!!!! مردم شانس دارند ...به خداااااا سمانه ببین کسی کانادا نمی ره :)) واکنش ها : Unknown، samane98، vasta و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 24 تیر، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 حالا این ی رازه اگ خودش خواست و اجازه فرمود معرفی هم میکنیم البته بعد ازینکه اعضای انجمن نظرشونو گفتن همه ک فعلا سکوت اختیار کردن و نمیگن دوستان همراهی کنید :- :> واکنش ها : koorooshkabir، rz171 و سیانور 3 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 میخای گل زرد تو تقدیمش کنی زی زی گو لو ؟ چرا زرد حالا؟؟؟ مگه میخوام اخطار بدم بش واکنش ها : koorooshkabir، moghavem و Unknown 3 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 حالا این ی رازه اگ خودش خواست و اجازه فرمود معرفی هم میکنیم البته بعد ازینکه اعضای انجمن نظرشونو گفتن همه ک فعلا سکوت اختیار کردن و نمیگن دوستان همراهی کنید :- :> حالا خصوصی به خودم بگو به کسی نمیگم، با گوشمو آوردم جلو، بگو بم واکنش ها : koorooshkabir، moghavem و Unknown 3 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 حالا خصوصی به خودم بگو به کسی نمیگم، با گوشمو آوردم جلو، بگو بم زی زی گولو جان اینقدر گوشت بزرگه که در گوش تو بگه ملت همه میفمن 8-} واکنش ها : vasta، rz171، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 24 تیر، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 حالا خصوصی به خودم بگو به کسی نمیگم، با گوشمو آوردم جلو، بگو بم ن ن اینکه همه دهنشون قرصه زودی توی انجمن میپیچه بعدا بخ ودت میگم ولی نگیا ابرو ریزی میشه شاید مخاطب خاص اصلا مارو نمیخواد :)) واکنش ها : koorooshkabir، سیانور و samane98 3 لینک به دیدگاه
luna82 ارسال شده در 24 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1392 امکان پذیره!!! ] واکنش ها : samane98، Unknown و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری