baran01 ارسال شده در 29 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 1391 واکنش ها : niazmandihayeiran 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 اسفند، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 1391 با سلام خدمت دوستای گلم ببخشید بابت تاخیر در انجام وظیفه ادامه ی اعداد را در این پست گذاشتم امیدوارم موفق باشید لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 اسفند، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 1391 با سلام خدمت تمام دوستان عزیز علاقمند به زبان المانی در این درس اعداد 1 تا 15 را به شما آموزش می دهم امیدوارم با پشت کار و تلاش کافی با ما همراه باشید Die Zahlen ( دی تساهِن) توجه کنید حرف Z در آلمانی "ت سِت " ابتدا به ساکن ، خوانده می شود . بنابراین به تلفظ Zahlen دقت کنید. واکنش ها : mariya 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 25 تیر، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 1392 در اینجا من تعدادی از کلمات سوالی پر کاربرد در زبان آلمانی را برای شما آوردهام. کی؟ چه کسی؟ Wer چی؟ چه چیزی؟ Was vas چرا؟ Warum کی؟ چه وقتی؟ Wann van کجا؟ Wo :vo چطور؟ چگونه؟ Wie :vi چه کسی را؟ (acc.) Wen ve:n به چه کسی؟ (dat.) Wem ve:m از چه جهت؟ Wieso :vi'zo از کجا؟ Woher به کجا؟ Wohin vo'hɪn کدام؟ Welch- vεlç واکنش ها : rz171 و Unknown 2 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 25 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 1392 =D> خیلی وقته نخونده بودم داره باز تداعی میشه مرسی امیدوارم بتونم کمکتون کنم البته توی فرانسوی بیشتر واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 25 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 1392 واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 اصطلاحاتی که در اینجا آورده شده تعدادی از ئر کاربردترین اصطلاحات زبان آلمانی است و یادگیری آنها ضروری است Guten Morgen goot-en mor-gen صبح بخیر Guten Tag goot-en tahk سلام/ روز بخیر Guten Abend goot-en ah-bent شب بخیر/ عصر بخیر Gute Nacht goot-eh nakht شب بخیر Auf Wiedersehen owf vee-dair-zayn خدا حافظ Bitte bih-tuh لطفا Danke dahn-kuh ممنونم Bitte schön bih-tuh shurn خواهش میکنم Ja/Nein yah/nine خیر/ بله Herr/Frau/Fräulein hair/frow/froi-line دوشیزه/ خانم / آقا Wie geht es Ihnen? vee gayt es ee-nen (حال شما چطور است؟ (رسمی Wie geht's? vee gayts (چالت چطوره؟ (غیر رسمی Ich bin müde. ikh bin moo-duh .من خسته هستم Ich bin krank. ikh bin krahnk .من مریض هستم Ich habe Hunger. ikh hah-buh hoong-er .من گرسنه هستم Ich habe Durst. ikh hah-buh dirst .من تشنه هستم Gut/Es geht/So lala goot/ess gate/zo lahlah خوبه / درسته Schlecht/Nicht Gut shlekht/nisht goot خوب نیست/ بد Wie heißen Sie? vee hie-ssen zee (اسم شما چیست؟ (رسمی Wie heißt du? vee hiesst doo (اسم تو چیست؟ (غیر رسمی Ich heiße... ikh hie-ssuh .اسم من ... است Mein Name ist... mine nah-muh isst .اسم من ... است Woher kommen Sie? vo-hair koh-men zee (شما اهل کجا هستید؟ (رسمی Woher kommst du? vo-hair kohmst doo (اهل کجایی؟ (غیر رسمی Wo wohnen Sie? vo voh-nen zee (کجا زندگی میکنید؟ (رسمی Wo wohnst du? vo vohnst doo (کجا زندگی میکنی؟ (غیر رسمی Ich komme aus Iran.ikh koh-muh ows dane fair-ine-ik-ten shtat-en .من ایرانی هستم Ich wohne in... ikh voh-nuh in .من در ... زندگی میکنم Wie alt sind Sie? vee alt zint zee (چند سالتان است/ چقدر سن دارید؟ (رسمی Wie alt bist du? vee alt bisst doo (چند سالته؟ (غیر رسمی Ich bin ____ Jahre alt. ikh bin ____ yaa-reh alt من ... سن دارم/ من ... ساله هستم. Sprechen Sie Deutsch? shpreck-en zee doytch آیا شما میتوانید آلمانی صحبت کنید؟ (رسمی) Sprichst du Englisch? shprikhst doo eng-lish (میتونی انگلیسی صحبت کنی؟ (غیر رسمی Französisch, Italienisch, Spanisch, Russisch, Japanisch frahn-tsur-zish, ee-tahl-yay-nish, spahn-ish, roos-ish, yah-pahn-ish ژاپنی, روسی, اسپانیایی, ایتالیایی, فرانسوی Ich spreche... ikh shpreck-uh .من میتوانم به (زبان) ... صحبت کنم Ich spreche kein... ikh shpreck-uh kine .من نمیتوانم به (زبان) ... صحبت کنم Ich verstehe [nicht]. ikh fehr-stay-eh [nisht] [من میفهمم [نمیفهمم Ich weiß [nicht]. ikh vise [nisht] [من میدانم [نمیدانم Entschuldigen Sie ehnt-shool-dih-gun zee .ببخشید Es tut mir leid. ehs toot meer lite .معذرت میخواهم Bis später/bald biss shpay-ter/bahlt .بعدا / به زودی میبینمت Tschüs/Tschau tchews/chow (خدا حافظ (غیر رسمی Ich liebe dich. ikh leeb-uh dish .دوستت دارم Ich liebe Sie. ikh leeb-uh zee . همه شما را دوست دارم واکنش ها : Heidari و rz171 2 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 در درسهای گرامر تا حدودی با طریقه استفاده از کلمات سوالی آشنا شدید در اینجا من تعدادی از کلمات سوالی پر کاربرد در زبان آلمانی را برای شما آوردهام. کی؟ چه کسی؟ Wer :ve چی؟ چه چیزی؟ Was vas چرا؟ Warum va'rm کی؟ چه وقتی؟ Wann van کجا؟ Wo :vo چطور؟ چگونه؟ Wie :vi چه کسی را؟ (acc.) Wen ve:n به چه کسی؟ (dat.) Wem ve:m از چه جهت؟ Wieso :vi'zo از کجا؟ Woher :vo'he به کجا؟ Wohin vo'hɪn کدام؟ Welch- vεlç واکنش ها : rz171 و Heidari 2 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 Thanks @};- @};- واکنش ها : elder و Heidari 2 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 در این بخش از آموزش لغتدانی میخواهم به روزهای هفته بپردازم. دوشنبه Montag 'mo:nta:k سه شنبه Dienstag 'di:nsta:k چهارشنبه Mittwoch 'mɪtvɔx پنج شنبه Donnerstag 'dɔnsta:k جمعه Freitag 'fraita:k شنبه Samstag 'zamsta:k یکشنبه Sonntag 'zɔnta:k روز der Tag (e) ta:k صبح der Morgen 'mɔrg بعد از ظهر der Nachmittag (e) 'na:xmɪta:k اول شب der Abend (e) 'a:bt شب die Nacht (e) 'naxt امروز heute 'hɔytə فردا morgen 'mɔrg امشب heute Abend 'hɔytə 'a:bt دیروز gestern gεstn دیشب gestern abend gεstn 'a:bt هفته die Woche (n) 'vɔxə آخر هفته das Wochenende (n) 'vɔxεndə روزانه täglich 'tε:kliç هفتگی wöchenlich 'vɔxnəliç برای مشخص کردن یک اتفاق در یکی از روزهای هفته (و آخرهفته) باید از حرف اضافه am قبل از آن روز استفاده کنید. و باید بدانید که همه روزهای هفته و ماهها و فصلها مذکر هستند بنابراین شکل این حرف اضافه تغییری نخواهد کرد. از واژهای jeden- هر (مثلا هر جمعه), nächsten- بعد (جمعه بعد),letzten- آخر (روز آخر) و vorigen- قبل, گذشته (هفته قبل) به وفور در مکالمات مربوط به روز و تاریخ استفاده میشود. واکنش ها : Heidari، rz171 و sarfraz3 3 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 @};- @};- Thanks a lot واکنش ها : Heidari 1 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 واکنش ها : Heidari و elder 2 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 در این قسمت درباره اسامی آلمانی مربوط به ماههای سال و فصلهای مختلف لغاتی را یادخواهید گرفت. ژانویه Januar 'jana: فوریه Februar 'fe:brua: مارس März 'mεrts آوریل April a'prɪl مه Mai 'mai ژوئن Juni 'ju:ni ژوئیه Juli 'ju:li اوت August au'gst سپتامبر September zεp'tεmb اکتبر Oktober ɔk'to:b نوامبر November no'vεmb دسامبر Dezember de'tsεmb ماه der Monat (e) 'mo:nat سال das Jahr (e) 'ja: ماهیانه monatlich 'mo:natlɪç سالینه jährlich 'jε:lɪç زمستان der Winter 'vɪnt بهار der Frühling 'fry:lɪŋ تابستان der Sommer 'zɔm پاییز der Herbst hεrpst برای اشاره به چیزی در یک ماه یا یک فصل خاص باید از حرف اضافه im استفاده کنید. واکنش ها : rz171 و Heidari 2 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 در این بخش به معرفی برخی از اسامی مربوط به رنگها و اشکال هندسی مهم پرداخته می شود. o'raŋʒə orange نارنجی ro:za' rosa صورتی vo'lεt violett / lila ارغوانی blau blau آبی 'gεlp gelb زرد ro:t rot قرمز varts∫ schwarz سیاه brauən' braun قهوهای grau' grau طوسی vais weiß سفید gry:n' grün سبز fi:εk' das Viereck مربع kraizə' der Kreis دایره draiεk' das Dreieck مثلث re∫tek das Rechteck مستطیل o'va:l das Oval بیضی axtεk' das Achteck هشت گوش vrfl' der Würfel مکعب ku:gl' die Kugel کره ke:gl' der Kegel مخروط tsi'lɪnd der Zylinder استوانه واکنش ها : Heidari و rz171 2 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 ابتدا عذر خواهی کنم چون در هر پست ردیفها به صورتی خاص چیده شده اما من هرکاری کردم نتواسنتم آن را درست در محلش قرار دهم. در این بخش به بیان اسامی مربوط به خانواده و اقوام میپردازم. حروف چیده شده در پرانتز حالت جمع اسامی است. 'εltn die Eltern والدین 'mt, Plural 'mt die Mutter (ü) مادر 'fa:t, Plural 'fεt der Vater (ä) پدر zo:n, Plural 'zø:nə der Sohn (ö, e) فرزند پسر 'tɔxt, Plural 'tœçt die Tochter (ö) فرزند دختر 'bru:d, Plural 'bry:d der Bruder (ü) برادر '∫vεst die Schwester (n) خواهر der Großvater (ä) پدر بزرگ die Großmutter (ü) مادر بزرگ 'εŋkl der Enkel (-) نوه پسر die Enkelin (nen) نوه دختر 'nɪçtə die Nichte (n) دختر برادر يا خواهر و غيره 'nεfə der Neffe (n) پسر برادر يا خواهر و غيره ''fεt der Vetter (n) پسر عمو-خاله- دایی- عمه ku'zi:nə die Kusine (n) دختر عمو-خاله- دایی- عمه 'ɔŋkl der Onkel (-) عمو یا دایی 'tantə die Tante (n) عمه یا خاله 'jŋə der Junge (n) پسر 'mε:tçən das Mädchen (-) دختر 'man, Plural 'mεn der Mann (ä, er) مرد frau die Frau (en) زن 'frɔynt, Plural 'frɔyndə der Freund (e) دوست واکنش ها : rz171 و Heidari 2 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : Heidari 1 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : Heidari 1 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 در این بخش به اسامی مربوط به برخی از شغلها میپردازیم. اگر در مورد تلفظها مشکل دارید به زودی راهنمای استفاده از حروف فونتیک آماده خواهد شد. معنی مذکر مونث تلفظ کارگر Arbeiter Arbeiterin 'arbait نقشهکش Architekt (en) Architektin arçi'tεkt مکانیک خودرو Automechaniker Automechanikerin autome'ça:nɪk کتابخانهدار Bibliothekar Bibliothekarin bibliote'ka: گزارشگر تلويزيون Fernsehreporter Fernsehreporterin 'fεrnze:ə re'pɔrt مهندس Ingenieur Ingenieurin ɪnʒe'nø: آشپز Koch (ö, e) Köchin kox , Plural 'kœçə خلبان Pilot (en) Pilotin pi'lo:t افسر پلیس Polizist (en) Polizistin poli'tsɪst کشیش Priester Priesterin 'pri:st منشی Sekretär Sekretärin zekre'tε: مهماندار هواپیما Flugbegleiter Flugbegleiter (in) flu:kbeglaɪt راننده تاکسی Taxifahrer Taxifahrerin 'taksi'fa:r وکیل Anwalt (ä, e) Anwältin 'anvalt, Plural 'anvεltə پزشک Arzt (e) Ärztin a:tst, Plural 'εtstə کارمند بانک Bankangestellte (n) Bankangestellte (n) Baŋk a:ngə'∫tεlte راهنما Dirigent Dirigentin diri'gεnt آرایشگر Friseur Friseurin fri'zø: صندوقدار Kassierer Kassiererin ka'si:r پیشخدمت Kellner Kellnerin 'kεln پرستار Krankenpfleger Krankenpflegerin 'kraŋk 'pfle:g قاضی Richter Richterin 'rɪçt نویسنده Schriftsteller Schriftstellerin '∫rɪft∫tεl فروشنده Verkäufer Verkäuferin fε'kɔyf در این بخش به اسامی مربوط به برخی از شغلها میپردازیم. اگر در مورد تلفظها مشکل دارید به زودی راهنمای استفاده از حروف فونتیک آماده خواهد شد. معنی مذکر مونث تلفظ کارگر Arbeiter Arbeiterin 'arbait نقشهکش Architekt (en) Architektin arçi'tεkt مکانیک خودرو Automechaniker Automechanikerin autome'ça:nɪk کتابخانهدار Bibliothekar Bibliothekarin bibliote'ka: گزارشگر تلويزيون Fernsehreporter Fernsehreporterin 'fεrnze:ə re'pɔrt مهندس Ingenieur Ingenieurin ɪnʒe'nø: آشپز Koch (ö, e) Köchin kox , Plural 'kœçə خلبان Pilot (en) Pilotin pi'lo:t افسر پلیس Polizist (en) Polizistin poli'tsɪst کشیش Priester Priesterin 'pri:st منشی Sekretär Sekretärin zekre'tε: مهماندار هواپیما Flugbegleiter Flugbegleiter (in) flu:kbeglaɪt راننده تاکسی Taxifahrer Taxifahrerin 'taksi'fa:r وکیل Anwalt (ä, e) Anwältin 'anvalt, Plural 'anvεltə پزشک Arzt (e) Ärztin a:tst, Plural 'εtstə کارمند بانک Bankangestellte (n) Bankangestellte (n) Baŋk a:ngə'∫tεlte راهنما Dirigent Dirigentin diri'gεnt آرایشگر Friseur Friseurin fri'zø: صندوقدار Kassierer Kassiererin ka'si:r پیشخدمت Kellner Kellnerin 'kεln پرستار Krankenpfleger Krankenpflegerin 'kraŋk 'pfle:g قاضی Richter Richterin 'rɪçt نویسنده Schriftsteller Schriftstellerin '∫rɪft∫tεl فروشنده Verkäufer Verkäuferin fε'kɔyf واکنش ها : Heidari، zomorod، خدمتی و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
elder ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 در این بخش به تعدادی از افعال کاربردی در زبان آلمانی میپردازیم. افعال زیر همگی از جمله افعال با قائده هستند. برای صرف آنها میتوانید از قوائد گرامر کمک بگیرید. 'antvɔrtən جواب دادن, پاسخ دادن antworten 'arbaitən کار کردن arbeiten 'blɪkən نگاه کردن, خیره شدن blicken 'brauxən نیاز داشتن brauchen 'daŋkən تشکر کردن danken 'fra:gən سوال کردن, پرسیدن fragen 'glaubən اعتقاد داشتن glauben 'kɔstən ارزش داشتن, بها داشتن kosten lεrnən یادگرفتن, آموختن lernen 'li:bən دوست داشتن lieben 'maxən درست کردن, ساختن, انجام دادن machen 'mi:tən کرایه کردن mieten 'rauxən سیگار کشیدن rauchen 'raizən مسافرت کردن reisen rezεr'vi:rən رزرو کردن reservieren 'za:gən گفتن sagen ∫ɪkən فرستادن, ارسال کردن schicken 'ze:ən دیدن sehen ∫pi:lən بازی کردن, نواختن spielen 'zənxən جستن, گشتن suchen 'tantsən رقصیدن tanzen telefo'ni:rən تلفن کردن telefonieren 'vartən صبر کردن, منتظر بودن warten 'vo:nən ساکن بودن, زندگی کردن wohnen tsaigən نشان دادن zeigen واکنش ها : rz171 و Heidari 2 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : elder، zomorod و Unknown 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 ممنون ولی کاش ی ویرایش میکردید فونتون بزرگتر میشد میشد راحت تر خوندشون ممنون @};- لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 واکنش ها : elder 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری