Polianthes مهمان ارسال شده در 7 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 1392 (ویرایش شده) آیت الله العظمی حاجآقا مجتبی تهرانی رحمة الله علیه در مراسم شب بیستوسوم ماه مبارک رمضان سال گذشته در رابطه با شهادت حضرت صدیقه کبری(س) بحثی را مطرح کردند و پس از آن روضه حضرت را خواندند: توسل من معلوم است و همهتان هم میدانید؛ توسلم به باطن لیلةالقدر است. اوّل چند جمله از خود زهرا(سلامالله علیها) نسبت به آن حادثه نقل میکنم. «وَ رَکَلَ الْبَابَ بِرِجْلِهِ فَرَدَّهُ عَلَیَ وَ أَنَا حَامِلٌ»؛ چنان لگدی به آن درِ نیم سوخته زد و آن را بر روی من انداخت، در حالی که من باردار بودم. «وَ النَّارُ تُسْعَرُ»؛ آتش زبانه میکشید. زهرا(سلامالله علیها) میگوید: لگدی زد و در را بر روی من انداخت، «وَ تَسْفَعُ وَجْهِی»؛ من با صورت بر روی زمین افتادم. آتش زبانه میکشید و چهرة من را میسوزاند. «فَیَضْرِبُ بِیَدِه»؛ با دست به من سیلی زد. امّا سیلی چگونه بود؟ «حَتَّى انْتَثَرَ قُرْطِی مِنْ أُذُنِی»؛چنان سیلی محکمی زد که گوشوارههای من پراکنده شد. من امشب میخواهم یک کاری بکنم بر خلاف تمام رویههایم. برای اولین بار در عمرم میخواهم این کار را بکنم. چهل سال پیش، اولین فاطمیه (بود که) یادم است شبها جلسه گذاشته بودم. این مداحها میآمدند، نوحهخوانها میآمدند، نوحه میخواندند. چند تا جمله از آن موقع یادم است که اینها خواندند. در جگر من اثر کرد، خوب یادم است. من نوحهخوانی بلد نیستم، ولی امشب مرجعیت به کنار، اجتهاد به کنار، فقاهت به کنار، عرفان به کنار، اخلاق به کنار. میخواهم امشب نوحه بخوانم... دو تا جمله میخوانم. زبان حال علی علیهالسلام است. خواننده علی. خواننده پدر. برای کی؟ (برایِ) همسرش که مادر است. این پدر روضه بخواند برای پسر، یعنی امام زمان صلواتالله علیه! آقا تشریف بیاورید. آقا تشریف بیاورید در آستانه مجلس ما. میخواهم برایت روضه بخوانم. این زبان حال علی علیه السلام است. رو میکند به زهرا. یا زهرا! در وسط کوچه تو را میزدند کاش به جای تو مرا میزدند ... یا زهرا چرا شده گوشه چشمت کبود فاطمه جان مگر علی مرده بود .... یا زهرا وای من و وای من و وای من میخ در و سینه زهرای من ...» لینک دانلود: http://s4.picofile.c.../22115.mp4.html ویرایش شده 7 مرداد، 1392 توسط Polianthes واکنش ها : hayner15، sarfraz3، phoenix و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 8 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 ممنون دلمون هوایی بود هوایی ترمون کردید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری