tmb_91 ارسال شده در 8 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 چرا مجموعه ای از دوستان متفاوت را دارم ؟ چگونه می شود که با تمامی آنها ارتباط داشته باشم ؟ باور دارم که هریک کمک می کنند تا یک بخش از شخصیت من نمایان گردد . * وقتی با یکی از آنها هستم بسیار آدم مودبی جلوه می کنم. * با دیگری دوست دارم جوک بگویم. * با یکی از آنان راجع به موضوعات مهم تبادل نظر می کنم. * با دیگری راجع به هر چیز ساده ای می خندیم. * با مجموعه ای دیگر در کافی شاپ می نشینم و قهوه و کیک می خورم . * با تعدادی دیگر در مهمانی های خانوادگی شادمانه می رقصم. * به مشکلات یک دوست گوش داده ، نظرات مشورتی می دهم. *به نظرات دیگریکه مرا موعظه میکندگوش فرامیدهم. * به تعدادی ازین دوستان ایمیل می زنم و شاید هر چند ماه یکبار همیدیگر را ببینیم و همینطور با هم تبادل نظر میکنیم . * برایچند نفر ایمیل میزنم و همیشه هم بیادشون هستم ولی اونا هیچوقت جواب نمیدن و بعضیهاشون کم جواب میدن . * با بعضی از آنان به مسافرت رفته و با گرفتن عکس و فیلم لحظات خوش مشترک را جاودانه می کنم. بدین سان است که جعبه گنج من شکل گرفته، جعبه ای کامل از دوستان متفاوت. آنها دوستانی هستند که مرا بهتر از خودم درک می کنند. در روزهای خوب و بد یاری می رسانند. انها مانند قرص های ضد افسردگی هستند که هر یک را در روزی متفاوت مصرف می کنم. پزشکانی که سال ها برای کشف راز طول عمر به تحقیق پرداخته اند معتقدند وجود دوستان (مولتی ویتامین F ) برای استمرار سلامتی یک الزام است . تحقیقات نشان دهنده این واقعیت است که افراد اجتماعی ریسک افسردگی و سکته قلبی را تا 50 درصد کاهش داده و ظاهرشان را تا سی سال جوانتر نشان میدهد. من از اینکه چنین مخزنی از ویتامین های F را در اختیار دارم خرسندم. برای دوستانم ارزش قائل ام و همواره تماسم را با آنها حفظ می کنم. از اینکه دوست من هستی خیلی خوشحالم واکنش ها : rz171، samane98، sarfraz3 و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 8 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 خیلی خیلی متن زیبایی بود ممنون فط کاش فونتش یکم کوچیکتر بود @};- واکنش ها : sarfraz3، tmb_91، مارال و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
tmb_91 ارسال شده در 8 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 خیلی خیلی متن زیبایی بود ممنون فط کاش فونتش یکم کوچیکتر بود @};- ببخشید دیگه با صفحه زیاد آشنایی نداشتم برا همین فونت خیلی درشت شد،ارسالهای بعدیم رو با فونت کوچیک تر مینویسم. واکنش ها : samane98، خدمتی، sarfraz3 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 8 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 Thanks dear t raftar91 واکنش ها : مارال، خدمتی، tmb_91 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 8 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 خیلی ممنون بخاطر اصلاحتون واکنش ها : rz171، tmb_91، مارال و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 8 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : rz171، samane98، sarfraz3 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
vasta ارسال شده در 8 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : tmb_91، مارال، sarfraz3 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
tmb_91 ارسال شده در 27 شهریور، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 1392 (ویرایش شده) نکات کلیدی برای انتخاب دوست از دوستی با نادان پرهیز کن که می خواهد به تو سود رساند و زیان می زند.حضرت علی(ع) دوستی یک حادثه است و جدایی یک قانون٬پس باید حادثه جو باشید و قانون شکن. ۱-یک دوست خوب فقط نباید در شادی دوستانش شریک باشد. ۲-یک دوست خوب هیچ وقت نباید شخصیت دوستش را جلوی دیگران خرد کند. ۳-یک دوست خوب هیچ وقت نباید از اعتماد دوستش به خود سوء استفاده کند. ۴-یک دوست خوب هیچ وقت نباید در فکر تلافی کردن کارهای اشتباه دوستش باشد. ۵-یک دوست خوب باید بیشتر به جنبه های مثبت دوستش نگاه کند. ۶-یک دوست خوب در صورت ناکامی دوستش باید از او حمایت کند. ۷-یک دوست خوب هیچ وقت نباید این فکر را داشته باشد که خودش را پیش معلم عزیزتر از دوستش جلوه دهد. ۸-یک دوست خوب باید راز نگه دار باشد. ۹-یک دوست خوب باید به وعده هایی که به دوستش می دهد٬عمل کند. ۱۰-یک دوست خوب اگر میان دوستانش اختلاف به وجود بیاید٬باید دلایل قابل درک و قانع کننده٬آن ها را با هم آشتی دهد. ۱۱-یک دوست خوب هیچ نباید موفقیت خود را به قیمت خراب کردن دوستش به دست آورد. ۱۲-یک دوست خوب هیچ وقت نباید چیزهایی را که قابل درک و فهم نیستند٬از دوست خود بخواهد. دوست یعنیییییییییییییییییییییییییی دوست، یعنى محب، یک دل، یـک رنـگ، خـیرخواه، یار، رفیق، مانوس، آشن، هم دل، مقابل دشـمـن، آن که نیک اندیشد و نیک خواهد، مقابل دشمن که بداندیشد و بـد خـواهـد. ظـاهرا در اصل (دوس) بوده که به معناى چسبیده و پـیـوستن به چیزى است و به مرور ایام از معناى اصلى مهجور گشته و به معناى ماخوذ شهرت گرفته است. دوستى، یعنى یارى، رفاقت، محبت و عشق، نزدیکى، هم دلى و هم دمى بین دو نفر بدون وجود رابطه خویشاوندى سببى یا نسبى. ویرایش شده 27 شهریور، 1392 توسط t raftar91 واکنش ها : samane98، sarfraz3 و مارال 3 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 27 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 1392 =D> واکنش ها : tmb_91 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری