samane98 ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 کرفس مانع از فراموشی می شود. محققان دریافتند افرادی که کرفس می خورند نه تنها از مزه خوب این سبزی لذت می برند بلکه مانع از بروز دمانس ناشی از پیری خود می شوند. این ماده میزان رسوب پروتئین های عامل بروز دمانس را در مغز به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. در سبزیهای سبز دیگری مانند بابونه و فلفل دلمه سبز نیز از «فلاونوئید» موجود در کرفس وجود دارد. به گفته محققان ؛ کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه ها و مراحل آسیب رسان در مغز می شود. این ماده میزان رسوب پروتئین های عامل بروز دمانس را در مغز به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. آزمایش بر روی موش هایی که ژن آلزایمر به آنها وارد شده بود نشان داد که «فلاونوئید دیوسمین» موجود در کرفس روند بروز بیماری آلزایمر را در موش ها به شدت کاهش داد. واکنش ها : vasta، ترانه، Unknown و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 پیف پیف، تلخه، نمیره پایین واکنش ها : samane98، sarfraz3، koorooshkabir و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
vasta ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : koorooshkabir و samane98 2 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 پیف پیف، تلخه، نمیره پایین تا اونجایی که من در خاطرم مونده اصطلاح پیف پیف برای بوها استفاده میشه ، نه مزه ها واکنش ها : ترانه، rz171 و samane98 3 لینک به دیدگاه
اردیبهشت مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 ممنون از شما خانوم دکتر ، چند وقتی نبودید توصیه ی پزشکی بدید. سلامت باشید همیشه واکنش ها : Unknown، samane98 و rz171 3 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 تا اونجایی که من در خاطرم مونده اصطلاح پیف پیف برای بوها استفاده میشه ، نه مزه ها خب حالا واکنش ها : samane98 و tmb_91 2 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 12 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 ممنون از شما خانوم دکتر ، چند وقتی نبودید توصیه ی پزشکی بدید. سلامت باشید همیشه مرسی دوست عجیج دیدم داره سلامتی این انجمن به خطر میوفته گفتم چند تا توصیه بکنم واکنش ها : rz171 1 لینک به دیدگاه
tmb_91 ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 @};- واکنش ها : Unknown، rz171، samane98 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
ترانه ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 واکنش ها : Unknown و samane98 2 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 12 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1392 من عاشق کرفسم رضا جون بری خدمت همه چی درس تمیشه خیلی راحت میره از گلوت پائین ] واکنش ها : samane98 و rz171 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری