sarfraz3 ارسال شده در 14 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 1392 « هرچي آرزوي خوبه مال تو هر چي که خاطره داري مال من » سرويس طلا و سکه مال تو فقط اين نصفه هزاري مال من پارتي و جشن تولد مال تو کاراي سخت اداري مال من هرچي پول در ميارم من مال تو هرچي که تو نميخواي مال من افتخار و باکلاسي مال تو التماس و پاچه خواري مال من هرچي موسيقي ِ شاده مال تو کاستاي افتخاري مال من فهم شاخه هاي گل براي تو درک پول در آوردن مال من ! اين شباي پرتقالي مال تو روزاي آب دوغ خياري مال من هرچي خواسته ي جديده مال تو وعده هاي خواستگاري مال من تخت و مبل راحتي براي تو جنب و جوش و همه تنهايي مال من همه ي کاراي دنيا مال من پس ديگه مونده چه کاري مال تو؟! نه واقعا دیگه چه کاری مونده ؟؟؟!!!! ? واکنش ها : Unknown 1 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 14 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 1392 وزنش کجا بود!الکی ی چیزی سر هم شده!! واکنش ها : rz171 و sarfraz3 2 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 14 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 1392 وزنش کجا بود!الکی ی چیزی سر هم شده!! شرمنده aManofDetail عزیز ، دقت بیشتری خواهد شد ... واکنش ها : rz171 1 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 14 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 1392 راس میگی دیگه ه ه ه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری