کم‌خونی و افت قندخون مسولان ضعیف شدن حافظه...


ارسال های توصیه شده

یک کارشناس ارشد تغذیه می گوید: کم خونی، فقر آهن و افت قند خون نقش مهمی در کاهش حافظه ایفا می‌کنند.میترا زراتی اظهار داشت:‌ اسیدهای چرب امگا ۳ ، ویتامین a و c و روی در افزایش حافظه نقش مهمی برعهده دارند.

وی گفت: هویج یکی از منابع مهم ویتامینa است که می‌توان در رژیم غذایی روزانه آن را قرار داد و همچنین ویتامین c در مرکبات، مواد معدنی مانند «روی» در مغزهای گیاهی و آهن در حبوبات وجود دارد که نقش مهمی را در افزایش یادگیری و توان حافظه برعهده دارند.

*مصرف میوه‌های خشک از نوسانات قند خون پیشگیری می‌کند

زراتی بیان داشت: مصرف قندهای ساده مانند شکلات، آب نبات، تافی و بیسکویت‌های کرمدار موجب نوسان افت قند خون می‌شود و برای پیشگیری از افت قند خون می‌توان از میوه‌های خشک مانند برگ‌ هلو، برگه آلو، انجیر و کشمش در میان وعده استفاده کرد.

این کارشناس ارشد تغذیه ادامه داد: کلسیم موجود در سفیده تخم‌مرغ نیز در افزایش حافظه نقش مهمی را برعهده دارد همچنین سفیده تخم مرغ سرشار از پروتیئن‌های آلی و آنزیم‌ است که برای سلول‌های مغزی بسیار ضروری است.

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.