مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 9 Broccoli is good for you some and any نکته: کلمهsome برای تعداد نامشخصی از اسمهای قابل شمارش مانند کتاب و مداد و ..... و برای مقادیر نا مشخصی اسم غیر قابل شمارش بکار می رود درجملات منفی به جای some از کلمه any استفاده می شود some وany هر دو در جمله پرسشی به کار می روند some به معنای تعدادی و any به معنای هیچ می باشد for example: I have some books. من تعدادی کتاب دارم I have some money. من مقداری پول دارم تذكر1 : در جمـــلات منفي مي توانيم تركيب not any را حذف كرده و بجاي آنــــها كلمـه ي no را قـرار دهيم . no نيز همــانند some و any هم قبل از اسمهاي قابــــل شمارش جمـع و هم قبــــل از اسمهاي غير قابل شمارش بكار مي رود تذكر2 : no در جملات مثبت بكار مي رود ولي به جمله مفهوم منفي مي بخشد . for example: There are not any pens on the table. وجود ندارند خودکارهای روی میز There are no pens on the table. وجود ندارند خودکارهای روی میز I did not drink any milk. من شیری ننوشیدم I drank no milk. من شیری ننوشیدم پرسش do you need some pencils? آیا شما تعدادی مداد نیاز دارید do you need any pencils? آیا شما تعدادی مداد نیاز دارید جمله مثبت I need some pencils من تعدادی مداد نیاز دارم جمله منفی I don't need any pencils من به مدادها نیازی ندارم adverbs of frequency قیدهای تکرار always همیشه usually معمولاً often اغلب sometimes بعضی وقتها seldom بندرت nevre هرگز قیدهای تکرار یک کلمه ای در جملات پرسشی نیز قبل از فعل اصلی می آیند. در مورد جملاتی که در آنها مشتقاتbe آمده است نیز هنگام سوالی کردن تنها کافی است فعل را به اول جمله بیاوریم وبقیه جمله را همانطور که هست ذکر کنیم کلمه ever به معنای هیچوقت فقط در جملات پرسشی می آید ودر جملات خبری مثبت نمی آید محل آن هم مثل قیود تکراریک کلمه بعد از فعل کمکی و قبل از فعل اصلی است ever یک قید عمومی است مثال: سوالی کردن با فعل to be یعنی (am /is are) mehdiisalwaystired جمله خبری مهدی همیشه خسته است جمله پرسشیis mehdi always tired? آیا همیشه مهدی خسته است در جملاتی که فعل کمکی وجود نداشته باشد از فعل کمکی do یا does استفاده می کنیم مثال: mehdialwaysstudiesin the morning جمله خبری مهدی هر صبح مطالعه می کند does mehdi alwaysstudy in the morning? آیا مهدی هر روز صبح مطالعه می کند توضح: همیشه بعد از استفاده از فعل کمکیdoes فعل اصلی بصورت شکل ساده بکار می رود واکنش ها : rz171، Heidari و sorena_64 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Someone’s telling u that Someone’s telling u that: That's impossible! U can’t do it! Get rid of that! Just give up! BUT This sentence has only 4 words but it has such a great impact on ur spirit that makes u enable to overcome all of those fake believes… “Nothing Is Impossible Because Impossible itself says that .....I......M......POSSIBLE واکنش ها : rz171، Heidari و Unknown 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 10 I can't ice-skate very well ورزشهایی که در آنها از توپ استفاده می شود از play در ورزشهایی که آخرشing استفاده می شود ازgoاستفاده می کنیم و در ورزشهایی مانند کاراته و یا وشو و............ از doاستفاده می کنیم simple present wh- questions هنگام استفاده از کلمه های پرسشیwhat , where و.......... جواب باید کامل داده شود در بعضی جا ها do هم فعل کمکی است هم فعل اصلی ( بقیه جمله+ فعل اصلی+ فاعل + فعل کمکی + کلمه پرسشی) what sports do you play? تو چه ورزشهایی انجام می دهی I play football and I go swimming من فوتبال بازی می کنم و شنا می روم what به معنی چه یا چه چیزی where به معنی کجا who به معنی چه کسی whom به معنای چه کسی را whose به معنی مال چه کسی when به معنای کی یا چه موقع why به معنی چرا نکته: در زبان انگلیسی محاوره ای و غیر رسمی بخصوص در بین آمریکایی ها کلمه who گاهی به جای whom نیز به کار می رود ولی در نوشته های رسمی باید هر کدام در جایگاه خود بکار برده شود can for ability can - بمعنای قادر بودن است یعنی فاعل توانایی انجام کار را دارد گاهی نیز به معنای آن است که فاعل اجازه ای انجام کاری را دارد نکته هنگام سوالی کردن وجواب دادن و منفی کردن فعل اصلی نیز بصورت ساده در سوم شخص بکار می رود ودر شکل منفی بصورتcan't can not=can't Ican'twrite poetry من نمی توانم شعر بنویسم ودر هنگام سوالی کردن به اول جمله می آید و جمله سوالی می شود Icanwrite poetryجمله خبری من می توانم شعر بنویسم جمله پرسشی can I write poetry? آیا من می توانم شعر بنویسم واکنش ها : rz171، Heidari و sorena_64 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 11 What are you going to do the future with be going to این الگو زمانی بکار می رود که فاعل قصد انجام فعل را در زمان آینده دارد و در مواردی که وقوع فعل صد در صد است فرمول ( قید زمان + فعل اصلی +going to + فعل کمکیbe + فاعل) I am going to read tomorrow. من فردا می خوانم she is going to study next session او جلسه آینده مطالعه خواهد کرد mehdi and vahid are going to go to party tonight مهدی و وحید امشب به میهمانی می روند my brother is going to have party next month برادرم ماه آینده میهمانی دارد طرز ساختن فرم سوالی بلی- خیر وپرسش با کلمات پرسشی جمله خبری mehdi is going to read a book tonight مهدی شب کتاب خواهد خواند پرسشی is mehdi going to read a book tonight? آیا مهدی امشب کتاب خواهد خواند پرسش با کلمه پرسشی what is mehdi going to read tonight? مهدی چه چیز خواهد خواند امشب در پاسخهای کوتاه به سوالاتی که بصورت بلی- خیر می باشند کافی است فقط مشتق be را ذکر کنیم وذکر فعل اصلی صحیح نیست مثال: are you going to buy a book next week? آیا هفته آینده تو کتاب خواهی خرید؟ yes, I am بله در منفی از not استفاده می کنیم no , I'm not نخیر در زبان انگلیسی برای گفتن روزهای تقویم first - second -third -4th or fourth - 5th or fifth - 6th or sixth- ,......... تا سومین روز از first - second -third وبعد از آن به آخر عداد th اضافه میکنند واکنش ها : Heidari، sorena_64 و rz171 3 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 16 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Thanks dear MARAL واکنش ها : Heidari و مارال 2 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 12 What's the matter have + noun ; feel + adjective تعریف اسم (noun) :کلمه ای است که برای نامیدن اشخاص یا اشیاء و غیره بکار می رود have +اسم برای مثال Ihaveabook من یک کتاب دارم Ihaveaheadache من سر درد دارم Ihavetheflu من انفلوانزا دارم تعریف صفت یعنی ویژگی که به چیزی نسبت داده می شود feel + صفت برای مثال I feel better من احساس خوبی دارم I feel sick من احساس مریضی می کنم adjective + fine (well) خوب happy شادی good (better) خوب great خوب terrific فوق العاده - sick مریض sad ناراحت bad بد awful بد terible بد جوری واکنش ها : rz171، sorena_64 و Heidari 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 13 You can't miss it preposition of place حروف اضافه onبه معنی در on the corner of یعنی در گوشه across fromیعنی در روبروی next toیعنی در کنار betweenیعنی مابین کاربرد در جملات انگلیسی برای مثال there is a restaurant on bahman street وجود دارد یک رستوران در خیابان بهمن it's on the corner of bahman and beheshti آن هست درنبش (خیابان) بهمن و بهشتی it's across from the park آن هست روبروی پارک it's next to the bank آن هست کنار(بغل) بانک the library is on the bahman street, between first and second avenues کتابخانه هست در خیابان بهمن مابین خیابان اول و دوم giving directions دادن آدرس در انگلیسی در این قسمت از کلمه پرسشی how استفاده می کنیم وبا همان ساختار فعل اصلی+ فاعل+ فعل کمکیdo or does +کلمه پرسشی how do I get to public library? من چطور بروم به کتابخانه عمومی؟ و هنگام جواب دادن از go down or walk down هر دو به معنی برو سمت پایین go up or walk up هر دو به معنی برو سمت بالا برای مثال how do I get to public library? من چطور بروم به کتابخانه عمومی؟ walk up fifth avenue to 49th street برو بالا از پنجمین خیابان تا چهل نهمین خیابان turn left at 49th street در چهل نهمین خیابان بپیچید سمت چپ it's on the right آن هست سمت راست how do I get to a musem? چطور من می توانم به موزه بروم؟ go down fourth avenue to fifth street برو پایین از چهلمین خیابان تا پنجمین خیابان turn right at fifth street بپچید سمت راست در چهلمین خیابان it's on the left آن هست سمت چپ بعضی از لغات کار بردی برای این درس squareیعنی میدان highway یعنی بزرگ راه alley کوچه blind alley کوچه بن بست center مرکز bridge پل superhighway اتوبان avenue خیابان اصلی streetخیابان go straight مستقیم بروید the right handorright side دست راست the left handorleft side دست چپ turn to the right سمت راست بروید turn to the left سمت چپ بروید give way راه دادن واکنش ها : Heidari، Unknown و rz171 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 14 Did you have fun زمان گذشته ساده طرز ساختن زمان گذشته ساده بدینقرار است زمان گذشته فعل+ فاعل مثال I studied I watched she visited افعال باقاعده regular verb فرم گذشته و اسم مفعول یا قسم سوم این افعال با افزودنed به آخر آنها ساخته می شود مثال work- worked- worked study - studied - studied watch - watched - watched نکته در افعالی که در آخر آنها حرف y وجود دارد هنگام افزودن ed اگرحرف ماقبل آخر بی صدا باشد y به i تبدیل می شود ولی اگر حرف ماقبل آخرصدادار باشد y تغیر نمی کند study - studied play - played در زبان انگلیسی (vowel) یعنی حروف صدا دار (a,e,i ,o,u) وبقیه حروف (consonant) یعنی حروف بی صدا که بقیه حروف انگلیسی را در بر می گیرد افعال بی قاعده irregular verbs فرم گذشته و اسم مفعول این افعال تابع قاعده و قانونی نیست وباید آنها را ازبر کرد eat - ate -eaten be ( am /is / are) - was ,were - been do - did - done go - went - gone برای سوالی کردن زمان گذشته ساده از کلمه didدر ابتدای جمله استفاده می کنیم و فعل را بصورت ساده استفاده می کنیم (بقیه جمله + فعل بصورت ساده+ فاعل+ did ) برای مثال mehdi worked here yesterday مهدی دیروز اینجا کار می کرد did mehdi work here yesterday? آیا مهدی دیروز اینجا کار می کرد؟ منفی کردن زمان گذشته ساده بقیه جمله + فعل اصلی + didn't + فاعل mehdicamehere yesterday مهدی دیروز اینجا آمد mehdididn'tcomehere yesterday مهدی دیروز اینجا نیامد در هنگام پاسخ کوتاه دادن به سوال از این طریق استفاده می کنیم did you like tehran? آیا تهران را دوست داشتید؟ yes, I did بله no , I didn't نخیر did you eve visit tabriz? آیا تبریز را دیدید؟ yes , I did بله no , I didn't نخیر واکنش ها : Heidari، Unknown و rz171 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 15 Where were you born - was و wereفرم گذشته فعل beهستند 2 - was را برای اول شخص مفرد وسوم شخص مفرد و wereرا برای بقیه اشخاص به کار می برند مثال I was busy you were busy he was busy we were busy you were busy they were busy برای سوالی کردن این جملات کافی است جای was و wereرا با فاعل عوض کنیم mehdi was busy مهدی مشغول بود was mehdi busy? آیا مهدی مشغول بود؟ we were busy ما مشغول بودیم were we busy? آیا ما مشغول بودیم؟ برای منفی کردن از not استفاده می کنیم wasn't = was not weren't = were not برای مثال Iwasborn in iran من در ایران بدنیا آمده ام I wasn't born in the U.S من در آمریکا بدنیا نیامدم we were born in the same year ما در یک سال بدنیا آمده ایم we weren't born in the same country ما در یک کشور بدنیا نیامده ایم she was seventeen او هفده سال داشت she wasn't in college او در کالج نبود هنگام استفاده از کلمه های پرسشیwhat , where و.......... جواب باید کامل داده شود what به معنی چه یا چه چیزی where به معنی کجا who به معنی چه کسی whom به معنای چه کسی را whose به معنی مال چه کسی when به معنای کی یا چه موقع why به معنی چرا نکته: در زبان انگلیسی محاوره ای و غیر رسمی بخصوص در بین آمریکایی ها کلمه who گاهی به جای whom نیز به کار می رود ولی در نوشته های رسمی باید هر کدام در جایگاه خود بکار برده شود theywereyoung in 1978 آنها در سال 1978 جوان بودند were they young in 1978? آیا آنها در سال1978 جوان بودند؟ when were they young? کی آنها جوان بودند؟ where were you born? توکجا بدنیا آمده ای؟ I was born in iran من در ایران بدنیا آمده ام what city were you born? کدام شهر بدنیا آمده ای؟ I was born in tabriz من در تبریز بدنیا آمده ام years 1906 ( nineteen oh six) 1917 (nineteen seventeen) 1999 (nineteen ninety- nine) 2000 ( two thousand) 2010 (twenty ten) 2006 (twenty oh six) wh - questions with did , was , were where did you grow up? بزرگ شده کجا هستی؟ I grew up in iran من بزرگ شده ایران هستم when didyou come to japan? کی به ژاپن آمده ای؟ I came to japan in 1985 من سال 1985 به ژاپن آمده ام why did you become a hairstylist ? چرا شما آرایشگر شدید؟ because I needed the money چون پول نیاز داشتم how old were you in 1985? در سال 1985 چند ساله بودی ؟ I was eighteen من هجده ساله بودم what was your major in college ? رشته تو در کالج چه بود؟ it was art آن هنر بود how was college? کالج چطوری بود؟ it was great آن خیلی خوب بود واکنش ها : Unknown، rz171 و Heidari 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 16 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Unit 16 Can she call you later? subject pronouns = object pronouns I = me you = you he = him she = her it = it you = you they = them me به من یا مرا you به شما شما را hem به او او را her به او او را it به آن آنرا us به ما ما را them به آنها آنهارا برای مثال just give me the number فقط شماره را به من بدهید I don't have it من آن را ندارم can she call you later? آیا او می تواند بعداً به شما زنگ بزند؟ give her a call later من بعداً تماس می گیرم can I give him a message? من می توان یک پیام به او بدهم؟ please leave us a message لطفاً برای ما پیام بگذارید please ask hem to call me later لطفاً به او بگویید بعداً با من تماس بگیرد verb + to + verb ; would I'd = I would همیشه ما بین دو فعل از to استفاده می کنیم برای مثال I want to see a movie من می خواهم یک فیلم ببینم I like to play football من می خواهم فوتبال بازی کنم I have to study من بایستی مطالعه کنم I need to stay من باید بمانم I have to go من باید بروم accept an invitation do you like to go out with me tonight? آیا دوست داریدامشب با هم برویم بیرون؟ yes , I'd love to بله من دوست دارم does she like to see a movie with us? آیا او دوست دارد ببیند فیلم با ما؟ yes, she likes to بله او دوست دارد refuseing an invitation and making excuse do you wat to have dinner with me friday? آیا تو دوست داری روز جمعه با هم نا هار را بخوریم I'm sorry. I can't .I have to study من متاسفم. من نمی توانم. من باید مطالعه کنم sorry. I need to stay home with my brother متاسفم. من باید خانه بمونم با برادرم واکنش ها : Heidari، Unknown و rz171 3 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 16 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 1392 Thanks MARAL واکنش ها : مارال و Unknown 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری