تاثیرات سیب زمینی در کاهش فشار خون


ارسال های توصیه شده

سیب زمینی به عنوان یک غذای چاق کننده شهرت یافته اما تحقیقات جدید خلاف این موضوع رو نشان می دهد.

به گزارش سرویس دانش و فناوری پایگاه خبری سبد نیوز، سیب زمینی به عنوان یک غذای چاق کننده شهرت یافته اما تحقیقات جدید خلاف این موضوع رو نشان می دهد.

 

 

به گفته دانشمندان دانشگاه اسکرانتون دو وعده سیب زمینی بنفش، پوست قرمز و سفید در روز ممکن است فشار خون را مانند بلغور جو دوسر بدون افزایش وزن، کاهش دهد.

 

 

با این حال، قبل از اینکه شما شروع به طبخ سیب زمینی سرخ کرده کنید، باید بدانید که محققان در تحقیقات خود، سیب زمینی را در مایکروویو و بدون استفاده از روغن پخته اند .

 

 

محققان فقط از سیب زمینی بنفش در تحقیقاتشان استفاده کرده اند، اما آنها اعتقاد دارند که در انواع دیگر spuds نیز این خاصیت وجود دارد.

 

 

جو وینسون دربیانیه ای گفت: "در واقع، هنگامی که سیب زمینی بدون سرخ کردن و بدون استفاده از کره مارگارین یا خامه ترش تهیه شود، فقط دارای 110 کالری و دوازده فیتوکمیکال و ویتامین های سالم است. ما امیدواریم تحقیقاتمان کمک کند تا تصویر تغذیه ای رایج در مورد سیب زمینی اصلاح شود."

 

 

این مطالعات هفته جاری در نشست و نمایشگاه ملی انجمن شیمی آمریکا در دنور ارائه شده بود.

 

 

منبع سبدنیوز

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.