baran01 ارسال شده در 22 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 1392 سلام به دوستای عزیز بنده در حال جمع آوری اطلاعات در باره فوتبال باشگاههای اروپا ( آلمان فرانسه انگلیس اسپانیا و ایتالیا ) ، آسیا ( ژاپن و کره جنوبی ) و امریکای جنوبی ( برزیل ) هستم اطلاعاتی در باره ی این باشگاهها لازم دارم مثل آدرس میل باشگاه ، آدرس میل مدیران فعلی و قبلی باشگاه ، آدرس میل بازیکنان باشگاه ها و از این دست اطلاعات لطفا هرکس میتونه به من اطلاع بده در ضمن از حجالتتون هم در میام خیلی متشکر و ممنون واکنش ها : rz171 و koorooshkabir 2 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 23 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 1392 چشم واکنش ها : koorooshkabir و baran01 2 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 23 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 1392 چشم بی بلا واکنش ها : koorooshkabir و rz171 2 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 23 مرداد، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 1392 سلام بر دوست کمیاب میتونین پیچشونو تو فیس بوک لایک کنین از خودشون بپرسین نخندینا اینم یه راه حله - دست شما درد نکنه واکنش ها : koorooshkabir، Unknown و rz171 3 لینک به دیدگاه
کیوان ارسال شده در 23 مرداد، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 1392 شرمنده! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری