درخواست دانلود مقاله

mari

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

من چه جوری میتونم از ژورناله ASME مقاله دانلود کنم؟

تموم یوزر و پسوندهایی که توی نتیجه سرجم از لیست دیتابیس ها بود تست کردم وارد نمیشدش

میشه کمکم کنید؟

مرسی

یکم خیلی مهمه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من چه جوری میتونم از ژورناله ASME مقاله دانلود کنم؟

تموم یوزر و پسوندهایی که توی نتیجه سرجم از لیست دیتابیس ها بود تست کردم وارد نمیشدش

میشه کمکم کنید؟

مرسی

یکم خیلی مهمه

سلام صبح بخیر

اگه خودتون نتونستید، وارد بشید، لینک مقاله مورد نظرتونو تو یه تاپیک جدید تو بخش درخواست دانلود مقاله بذارید، اگه کسی از بچه ها، دسترسی داشت، دریغ نمی کنه و حتما کمکتون می کنه.

یا حق

لینک به دیدگاه

مرسی از راهنمایی تون ولی آخه خیلی زیادند مقاله هایی که باید از این ژورنال بگیرم اینجوری بچه ها رو اذیت میکنم

میخواستم ماهی گیری رو یاد بگیرم

لینک به دیدگاه

این مقاله رو فعلا از بقیه بیشتر نیاز دارم

X. Hu, A.M. Jacobi, Local heat transfer behaviour and its

impact on a single-row annularly finned tube heat

exchanger, ASME J. Heat transfer 115 (1993) 66–74.

لینک به دیدگاه

جهت حفظ انسجام سایت، درخواست مقاله تان را در یک تاپیک جدید انجام دهید.

خواهشمند است لینک مقاله و عنوان آن را با هم ذکر نمایید. به درخواست هایی که تنها نام مقاله را ذکر می کنند رسیدگی نخواهد شد.

لینک به دیدگاه

http://www.osti.gov/energycitations/product.biblio.jsp?osti_id=5999335

Local heat transfer behavior and its impact on a single-row, annularly finned tube heat exchanger

Authors: Hu, X.; Jacobi, A.M. (Univ. of Illinois, Urbana-Champaign (United States)) Publication Date: 1993 Feb 01 OSTI Identifier: 5999335 Resource Type: Journal Article Resource Relation: Journal Name: Journal of Heat Transfer (Transactions of the ASME (American Society of Mechanical Engineers), Series C); (United States); Journal Volume: 115:1 Country of Publication: United States Language: English Format: Size: Pages: 66-74 Other Number(s): Journal ID: ISSN 0022-1481; CODEN: JHTRAO Subject: 32 ENERGY CONSERVATION, CONSUMPTION, AND UTILIZATION; HEAT EXCHANGERS; ENERGY CONSERVATION; HEAT TRANSFER; MASS TRANSFER; ALUMINIUM BASE ALLOYS; CONVECTION; STEELS; VORTEX FLOW; ALLOYS; ALUMINIUM ALLOYS; ENERGY TRANSFER; FLUID FLOW; IRON ALLOYS; IRON BASE ALLOYS Update Date: 2009 Dec 17

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.