majid4440 ارسال شده در 1 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 1391 با سلام، احترام و تشکر از وقت گذاری شما هیچ پسورد فعالی پیدا نکردم. اگر پسورد دارید به بنده هم بدهید اگر مقاله زیر را پیدا کردید برای من بگذارید M.A.S. Masoum, M. Ladjevardi, A. Jafarian, Optimal placement, replacement and sizing of capacitor banks in distorted distribution networks by genetic algorithms, IEEE Transactions on Power Delivery با تشکر لینک به دیدگاه
mohsenhoo ارسال شده در 1 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 1391 سلام دوست عزیز روز خوش لطفا برای درخواست مقاله، حتما حتما لینک مقاله رو در یک تاپیک جدید بگذارید. یا حق لینک به دیدگاه
majid4440 ارسال شده در 1 مهر، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 1391 سلام یعنی چکار کنم اسم مقاله Optimal placement, replacement and sizing of capacitor banks in distorted distribution networks by genetic نویسنده M.A.S. Masoum لینک به دیدگاه
mohsenhoo ارسال شده در 1 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 1391 سلام یعنی چکار کنم اسم مقاله Optimal placement, replacement and sizing of capacitor banks in distorted distribution networks by genetic نویسنده M.A.S. Masoum سلام لینک مقاله منظور او صفحه ای از مقاله است که میرید تو پایگاه داده و پیغام می ده باید پول پرداخت کنید (خودمونیش میگه سر کیسه رو شل کنید) همون آدرس صفحه رو اینجا بذارید. اگه نتونستید وارد هیچ کدوم از پایگاه داده ها بشید، نام مقاله رو تو گوگل سرچ کنید، اون بهتون لینک مقاله رو تو پایگاه داده می ده. برای مثال، من عنوان مقالتون رو تو گوگل سرچ کردم، لینک زیر رو بهم داد:: http://ieeexplore.ie...rnumber=1339348 اما متاسفانه خودم دسترسی ندارم. یاحق. لینک به دیدگاه
mohsenhoo ارسال شده در 2 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 1391 سلام یعنی چکار کنم اسم مقاله Optimal placement, replacement and sizing of capacitor banks in distorted distribution networks by genetic نویسنده M.A.S. Masoum سلام دوست عزیز روز خوش مقاله شما از طریق لینک زیر قابل دریافت است. یاحق http://uploadkon.ir/uploads/WeAre_1.pdf لینک به دیدگاه
majid4440 ارسال شده در 4 مهر، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 1391 خیلی ممنون امکان دارد که اگر پسورد ieee دارید به ایمیل من بفرستید چون من خیلی احتیاج دارم و باید پایانامه خود را تحویل دهم ebrahimemoghadammajid@yahoo.com لینک به دیدگاه
tham114 ارسال شده در 4 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 1391 سلام دوست عزيز من پسورد ندارم ولي بعضي مواقع دسترسي دارم . لينکاشو بذار من سعي ميکنم برات دانلود کنم بفرستم يا حق لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.