طرز تهیه انواع سس سالسا


ارسال های توصیه شده

سالسا، نوعی چاشنی طعم دهنده به غذا است که برای مرغ، گوشت و حتی ماهی بسیار مناسب است. این سس در آمریکای لاتین بسیار رایج است و از آن علاوه بر چاشنی غذا به عنوان پیش غذا با سبزیجات، چیپس های تورتیلا یا نان پیتا هم استفاده می کنند. خود واژه سالسا به زبان اسپانیایی به معنای «سس» است. سالسا انواع مختلف دارد که ما نمونه هایی از آنها را برای شما انتخاب کرده ایم.

 

هندوانه با سالسای میوه

 

• زمان تهیه: 25 دقیقه

 

190954_685.jpg

 

 

 

مواد لازم

 

• دو عدد کیوی، خرد شده

• دو عدد انبه، خرد شده

• دو عدد توت فرنگی تازه، خرد شده

• یک عدد فلفل هالاپینو، خرد شده

• ¼ پیمانه نعنا تازه خرد شده

• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش

• دو قاشق غذاخوری عسل

• نصف پیمانه تمشک تازه

• قاچ های مثلثی هندوانه

• شربت لیمو

 

طرز تهیه

 

1. همه میوه ها را با هم مخلوط کنید. روی هندوانه بریزید و روی آن شربت لیموترش بریزید.

 

 

سالسای پیکو دوگالو

 

• زمان تهیه: 20 دقیقه

190955_818.jpg

 

 

 

مواد لازم

 

• دو عدد گوجه فرنگی متوسط، نگینی خرد شده

• دو قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده

• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز شده

• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه متوسط همه مواد را با هم مخلوط کنید و یک مقدار بسیار کم شکر بریزید. روی آنها را بپوشانید و چندین ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

 

سالسای انبه

 

زمان تهیه: 20 دقیقه

190956_328.jpg

 

 

 

مواد لازم

 

• یک و نیم پیمانه انبه، طالبی، آلو و آناناس پوست کنده وخرد شده

• نصف پیمانه فلفل شیرین قرمز و سبز، خرد شده

• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

• ¼ پیمانه گشنیز یا جعفری خرد شده

• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

• یک یا دو عدد فلفل هالاپینو خرد شده

 

طرز تهیه

 

1. همه مواد را داخل کاسه با هم مخلوط کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

2. این سس را می توانید به عنوان دیپ برای چیپس یا سبزیجات تازه برای تاکو، کسادیا، انواع برگر، استیک، مرغ یا ماهی استفاده کنید.

 

 

سالسای گوجه فرنگی کبابی

 

• زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان کباب کردن: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت

190957_118.jpg

 

مواد لازم

 

• یک کیلوگرم گوجه فرنگی

• 3 عدد فلفل چیلی یا فلفل هالاپینو

• یک کله سیر متوسط

• یک قاشق چایخوری نمک

• یک عدد پیاز سفید متوسط، خرد شده

• 2/3 پیمانه برگ گشنیز ریز شده

• 4 قاشق چایخوری سرکه سیب

• چیپس تورتیلا

 

طرز تهیه

 

1. تخم های گوجه فرنگی ها را خارج کنید. آنها را داخل تابه در یک طرف بچینید. فلفل های هالاپینو را از وسط نصف کنید. تخم های آنها را خارج کنید و در طرف دیگر تابه مستطیلی بچینید. پوست سیرها را بگیرید و آنها را به تابه اضافه کنید. مواد را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 450 درجه فارنهایت قرار دهید تا تنوری شوند. سپس از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

 

2. پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنید. فلفل، سیر و نمک را با همه داخل غذاساز بریزید. سپس نیمی از گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست و نرم شوند، هم بزنید. مایع به دست آمده را داخل کاسه متوسطی بریزید. باقی مانده گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزد تا پوره شوند. سپس آنها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

 

3. پیاز ریز شده، گشنیز و سرکه سیب را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها را بپوشانید و چندین ساعت داخل یخچال بگذارید. در آخر، آن را به عنوان دیپ با چیپس تورتیلا سرو کنید.

 

 

 

 

سالسای آووکادو-فتا

 

• زمان تهیه: 20 دقیقه

190958_877.jpg

 

مواد لازم

 

• دو عدد گوجه فرنگی گیلاسی، خرد شده

• یک عدد آووکادو، خرد شده

• ¼ پیمانه پیاز قرمز ریز شده

• یک حبه سیر رنده شده

• یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده

• یک قاشق غذاخوری اورگانو ریز شده

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک قاشق غذاخوری سرکه سفید

• 115 گرم پنیر فتا

• چیپس پیتا یا تورتیلا

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه متوسط گوجه فرنگی، آووکادو، پیاز، سیر، جعفری، اورگانو، روغن و سرکه را با هم مخلوط کنید. به آرامی تکه های پنیر فتا را اضافه کنید. روی مواد را بپوشانید و دو تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید. در آخر آن را با نان پیتا یا چیپس تورتیلا سرو کنید.

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.