aida.movahednia ارسال شده در 6 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 1392 بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست . ( آلبر کامو ) واکنش ها : koorooshkabir، phoenix، منصوره و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
tmb_91 ارسال شده در 6 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 1392 (ویرایش شده) =D> ویرایش شده 6 شهریور، 1392 توسط t raftar91 واکنش ها : rz171، koorooshkabir و aida.movahednia 3 لینک به دیدگاه
aida.movahednia ارسال شده در 6 شهریور، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 1392 آلبر کامو (به فرانسوی: Albert Camus) (زادهٔ ۷ نوامبر ۱۹۱۳ - درگذشتهٔ ۴ ژانویه ۱۹۶۰). نویسنده، فیلسوف و روزنامهنگار الجزایری-فرانسویتبار بود. او یکی از فلاسفهٔ بزرگ قرن بیستم و از جمله نویسندگان مشهور و خالق کتاب بیگانه است. کامو در سال ۱۹۵۷ به خاطر «آثار مهم ادبی که به روشنی به مشکلات وجدان بشری در عصر حاضر میپردازد»برندهٔ جایزهٔ نوبل ادبیات شد. آلبر کامو پس از رودیارد کیپلینگ جوانترین برندهٔ جایزهٔ نوبل و همچنین نخستین نویسندهٔ زادهٔ قارهٔ آفریقا است که این عنوان را کسب کردهاست.همچنین کامو در بین برندگان نوبل ادبیات، کمترین طول عمر را دارد و دو سال پس از بردن جایزهٔ نوبل در یک سانحهٔ تصادف درگذشت. با وجود اینکه کامو یکی از متفکران مکتب اگزیستانسیالیسم شناخته میشود او همواره این برچسب خاص را رد میکرد. در مصاحبهای در سال ۱۹۴۵ کامو هرگونه همراهی با مکاتب ایدئولوژیک را تکذیب میکند و میگوید:«نه، من اگزیستانتیالیست نیستم. من و ژان پل سارتر از اینکه ناممان اینگونه برچسب میخورد متعجب میشویم.» او در کتاب یاغی مینویسد که تمام عمر خود را صرف مبارزه با فلسفهٔ پوچگرایی کردهاست و عمیقاً به آزادیهای فردی اعتقاد دارد. واکنش ها : tmb_91، koorooshkabir، rz171 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 6 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 1392 تا جایی که میدونم حضرت علی علیه السلام فرموده بودن در این مورد حالا کامو!!!؟............. واکنش ها : aida.movahednia 1 لینک به دیدگاه
aida.movahednia ارسال شده در 9 شهریور، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1392 تا جایی که میدونم حضرت علی علیه السلام فرموده بودن در این مورد حالا کامو!!!؟............. اگه میشه فرموده حضرت علی رو بذارین ممنون میشم واکنش ها : tmb_91 و rz171 2 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 11 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 1392 زیبا بود آیدا جان ن ن واکنش ها : tmb_91، aida.movahednia و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 11 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 1392 اگه میشه فرموده حضرت علی رو بذارین ممنون میشم والا اون منبعی که خوندم یادم نیست ولی بگردین توی نت پیدا میشه :) ولی مطمئنم همین بود واکنش ها : مارال و aida.movahednia 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری