این ارسال پرطرفدار است. کیوان ارسال شده در 13 شهریور، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 1392 عشق دلیل میخواهد؟ روزی دختری حین صحبت با پسری که عاشقش بود، پرسید: چرا دوستم داری؟ واسه چی عاشقمی؟ پسر جواب داد: دلیلشو نمیدونم؛ اما واقعاً دوسِت دارم! - تو هیچ دلیلی نمیتونی بیاری؛ پس چطور دوسم داری؟ چطور میتونی بگی عاشقمی؟ - من جداً دلیلشو نمیدونم؛ اما میتونم بهت ثابت کنم! - ثابت کنی؟ نه! من میخوام دلیلتو بگی! - باشه.. باشه! میگم؛ چون تو خوشگلی، صدات گرم و خواستنیه، همیشه بهم اهمیت میدی، دوست داشتنی هستی، باملاحظه هستی، بخاطر لبخندت.. آن روز دختر از جوابهای پسر راضی و قانع شد. متأسفانه، چند روز بعد، دختر تصادفی وحشتناک کرد و به حالت کما رفت. پسر نامهای در کنارش گذاشت با این مضمون: عزیزم، گفتم بخاطر صدای گرمت عاشقتم؛ اما حالا که نمیتونی حرف بزنی، میتونی؟ نه! پس دیگه نمیتونم عاشقت بمونم! گفتم بخاطر اهمیت دادنها و ملاحظه کردنات دوسِت دارم؛ اما حالا که نمیتونی برام اونجوری باشی، پس منم نمیتونم دوست داشته باشم! گفتم واسه لبخندات عاشقتم؛ اما حالا نه میتونی بخندی و نه حرکت کنی! پس منم نمیتونم عاشقت باشم! اگه عشق همیشه دلیل بخواد مث الان، پس دیگه برای من دلیلی واسه عاشق تو بودن وجود نداره! واقعاً عشق دلیل میخواد؟ نه! معلومه که نه! پس من هنوز هم عاشقتم. واکنش ها : samira0190، samane98، baran01 و 7 نفر دیگر 10 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 13 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 1392 (ویرایش شده) *-:) page not found ... error 404 همچین چیزی داریم اصلا یا واسه روحیه دادن دخترا بووووووووود...... ویرایش شده 13 شهریور، 1392 توسط sarfraz3 واکنش ها : Unknown، rz171، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 13 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 1392 شاید نادر باشه ولی هست. چون عشق واقعی نه دلیل سرشه نه منطق و نه هیچ چیز دیگه. طپیدن قلب چیزی نیست که تحت اراده و خواست ما باشه می طپه بدون اینکه بدونه چرا!! واکنش ها : tmb_91، Unknown، koorooshkabir و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 14 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1392 اولش گفتم ی حسه یا فقط ی احترام ساده ..... واکنش ها : samira0190، مارال، samane98 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 14 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1392 واکنش ها : مارال، سیانور، samira0190 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 14 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1392 عشق زمانی به سراغ ادما میاد که اصلا وقت ندارن واکنش ها : samane98، سیانور و Unknown 3 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 14 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1392 عشق چیزی نیست جز عملکرد چندتا هورمون که با گذشت زمان میزان تاثیر این هورمون ها کمتر میشه و درنهایت از بین میره واکنش ها : koorooshkabir، کیوان، سیانور و 1 نفر دیگر 3 1 لینک به دیدگاه
tmb_91 ارسال شده در 14 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1392 عشق رو فقط عاشقای واقعی میدونن چیه،عشق واقعی تاریخ تولید داره اما تاریخ انقضاء نداره *-:) واکنش ها : کیوان، سیانور، مارال و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
rz171 ارسال شده در 14 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1392 هفت شهر عشق را عطار گشت، ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ............ واکنش ها : koorooshkabir و tmb_91 2 لینک به دیدگاه
joojoooo.2011 ارسال شده در 14 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1392 واکنش ها : سیانور 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری