طرز تهیه ی رولت خامه ای


کیوان

ارسال های توصیه شده

index.jpg

مواد لازم :

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۱۵۰ گرم

شربت یک چهارم استکان

آب جوش یک دوم استکان

آرد ۱۵۰ گرم

خامه فرم گرفته به مقدار لازم

شکلات به مقدار لازم

طرز تهیه :

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده ها را با شکر مخلوط کرده و با همزمن برقی هم میزنیم سپس آب جوش را به آن اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایع سفید و غلیظ شود شربت را به مواد اضافه میکنیم سفیده ها را نیز جداگانه هم میزنیم تا فرم بگیرید بعد زرده و سفیده را بهم مخلوط میکنیم سپس آراد را اضافه میکنیم و همه مواد را به آرامی هم میزنیم سپس کف یک سینی ۴۰ در ۶۰ سانتیمتری را کاغذ میندازیم مایع را درون کاغذ بریزید و با پالت روی ان را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آنکه نان رولت را از فر خارج کردید روی آنرا بپوشانید تا سرد نشود رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردایند سپس آنرا لوله کنید و به مدت یکساعت کنار بگذارید بعد از یکساعت آنرا باز کنید و سطح آنرا با خامه فرم گرفته بپوشانید و مجددا یک ساعت دیگر در ظرف قرار دهید و بعد از آن تزئین کنید

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.