nouri ارسال شده در 17 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 1392 Title: Design of equilibrium stage processes Author: Buford D. Smith Journal or Ebook Name: Design of equilibrium stage processes Volume, Issue, Year and Pages : McGraw-Hill 1963 Link: http://books.google.com/books/about/Design_of_equilibrium_stage_processes.html?id=LcdTAAAAMAAJ دانشگاه میشیگان این کتاب را به صورت pdf دارد ولی به من اجازه دانلود نمی دهد. با تشکر لینک به دیدگاه
alborz ارسال شده در 20 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 1392 کتابتون قدیمیه و نسخه الکترونیکی اوریجینال نداره ... به احتمال زیاد می توانین تو کتابخونه دانشگاه های خودمون پیداش کنین لینک به دیدگاه
tavoosi ارسال شده در 20 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 1392 دوست من کتابهای قدیمی اکثرا توسط گوگل و همکاری دانشگاه های آمریکا مثل میشیگان، کالیفرنیا تک و ... دیجیتال شده اند و از طریق کتابخانه hathitrust.org در دسترس هستند من این کتاب شما را الان دانلود میکنم و میدم خدمتتون موفق باشید لینک به دیدگاه
tavoosi ارسال شده در 20 شهریور، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 1392 محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که 1 پاسخ در این موضوع ارسال نمایید. 58 مگ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.