این ارسال پرطرفدار است. mehdi A ارسال شده در 8 مهر، 1391 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 1391 درود بی پایان از زیباترین غزل های شادروان قیصر امین پور، عاشقانه زیر را مناسب حال یافتم. تقدیم به شما... میخواهمت چنانکه شب خسته خواب را میجویمت چنانکه لب تشنه آب را محو توام چنانکه ستاره به چشم صبح یا شبنم سپیدهدمان آفتاب را بیتابم آنچنان که درختان برای باد یا کودکان خفته به گهواره، خواب را بایستهای چنانکه تپیدن برای دل یا آنچنان که بال پریدن عقاب را حتی اگر نباشی میآفرینمت چونان که التهاب بیابان سراب را ای خواهشی که خواستنیتر ز پاسخی با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را واکنش ها : مارال، مهسا، koorooshkabir و 8 نفر دیگر 11 لینک به دیدگاه
Ehsan ارسال شده در 8 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 1391 آقا مدیر مدیر بخش عاشقانه های سایت WeAre.ir، افتخار دادند و همراه انجمن شدند... واکنش ها : ashk، مهسا، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
rahele ارسال شده در 8 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 1391 ممنون آقا مهدی خیلی قشنگ بود!!!!! واقعا افتخار دادین واکنش ها : Unknown، Ehsan، ashk و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
mehdi A ارسال شده در 8 مهر، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 1391 سلام خواهش می کنم شما لطف دارین واکنش ها : مهسا، Unknown و ashk 3 لینک به دیدگاه
مهسا ارسال شده در 8 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 1391 چه عالی. باعث افتخاره. خیلی از برگشتنتون به سایت و حالام انجمنخوشحال شدم. شعر خیلی قشنگی بود.ممنون @};- واکنش ها : ashk و Unknown 2 لینک به دیدگاه
mehdi A ارسال شده در 8 مهر، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 1391 چه عالی. باعث افتخاره. خیلی از برگشتنتون به سایت و حالام انجمنخوشحال شدم. شعر خیلی قشنگی بود.ممنون @};- سلام ممنون از لطفتون، چقدر ماشالا فعال شدین... واسه من باعث افتخاره واکنش ها : مهسا، ashk و Unknown 3 لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 8 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 1391 =D> قشنگ بود . واکنش ها : ashk، Unknown و مهسا 3 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 22 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 1392 مرسی داری @};- واکنش ها : ashk 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری