درخواست یاری

tham114

ارسال های توصیه شده

سلام عزیزان بزرگوار

تو این مدت که پایان نامه کار میکنم واسه گیر آوردن مقالات امیدم به خدا و لطف شما عزیزان بود که انصافا هم کم نذاشتین و همه جوره کار مارو راه انداختین واسه همین صمیمانه ازتون تشکر می کنم و تنها کاری که از دستم بر میاد دعای خیر در حقتونه. از نظر من کاری که شما میکردین بی شباهت به کار اون بزرگمردی نبود که شبانه و ناشناس گره از کار نیازمندان باز میکرد واسه همین قدر کاری رو که میکنین بدونین و من هم واسه شما ارزوی سعادت میکنم

ولی با محدود شدن درخواست کارمون به مشکل برخورد. راستیتش من زیاد تو اینجور فضاها کار نکردم که بتونم مطلب بذارم و امتیاز خوب بگیرم. اینم لطف خدا بود که تونستم بعد از یه مدت این انجمنو پیدا کنم و به مرحمت شما عزیزان کارم راه بیافته. حالا من موندمو سیل نیازها... امیدوارم بازم در حق ما بزرگواری بفرمائید

یا حق والتماس دعا

لینک به دیدگاه

سلام... هنوز که سیستم امتیازی برای درخواست فعال نیست و دوستان به روال سابق می تونند درخواست دانلود داشته باشند... در شمن شما هم که امتیاز تون از امتیاز مورد نیاز بیشتر هست... 20 ارسال هم بیشتر نداشتید. منظورم اینه که ما چیزی را محدود نمی کنیم، فقط جلو سوء استفاده های احتمالی را می خواهیم بگیریم... الان شما 15 روزه عضو سایت هستید و البته مطلبی هم منتشر نداشتید و امتیاز مورد نیاز را جمع آوری کردید...

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.