آیا می توانیم نشانه ای برای اسلام باشیم؟

mohsenhoo

ارسال های توصیه شده

آیا می توانیم نشانه ای برای اسلام باشیم؟

""" مقیم لندن بود، تعریف می کرد که یک روز سوار تاکسی می شود و کرایه را می پردازد. راننده بقیه پول را که برمی گرداند 20 پنس اضافه تر می دهد!

می گفت :چند دقیقه ای با خودم کلنجار رفتم که بیست پنس اضافه را برگردانم یا نه؟ آخر سر بر خودم پیروز شدم و بیست پنس را پس دادم و گفتم آقا این را زیاد دادی ...

گذشت و به مقصد رسیدیم .

موقع پیاده شدن راننده سرش را بیرون آورد و گفت آقا از شما ممنونم . پرسیدم بابت چی ؟ گفت می خواستم فردا بیایم مرکز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمی مردد بودم. وقتی دیدم سوار ماشینم شدید خواستم شما را امتحان کنم .

با خودم شرط کردم اگر بیست پنس را پس دادید بیایم . فردا خدمت می رسیم!

وقتی تعریف می کرد تمام وجودم دگرگون شد حالی شبیه غش به من دست داد .

من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به بیست پنس می فروختم!! """"""

پي نوشت:

سلام این داستان بالا رو بارها تو سایت های مختلف خوندم و جاهای مختلف هم شنیدم، به نظرم مهم نیست واقعیت داره یا نه، اما یه چیز رو مطمئنم و اونم اینه که حقیقت داره.

ما هر لحظه چه بخوایم و چه نخوایم و البته خوشبختانه، نماینده ای از اسلام هستیم. هر حرکتمون به پای اسلام نوشته می شه. این مطلب من رو یاد اون روایت می ندازه که معصوم می فرمایند: زینت ما(اهل بیت) باشین.

لینک به دیدگاه

تو شرایط فعلی اگه کسی بتونه ایمانشو حفظ کنه مومن واقعیه. چون فقر عامل خیلی از گناهانه...

امیدوارم که بتونیم ایمانمون را در هر شرایطی حفظ کنیم.

لینک به دیدگاه

متاسفانه اکثر ما اسم مسلمانی رو یدک میکشیم

واقعا چقدر به قران رجوع میکنیم

" وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا " فرقان -30

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.