tham114 ارسال شده در 16 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 1391 نميدونستم اين مطلب رو تو کدوم قسمت قرار بدم چون مردک حرفي زده که با هيچ حساب و کتابي جور در نمياد گفتار موسولينى را در آن زمان كه بعنوان خلبان در جنگ حبشه شخصاً شركت نموده بود: « ما تپهها را كه از جنگلهاى سرسبز پوشانده شده بود ، به حريق كشانديم ، مزارع و دهكدهها به هنگام سوختن در عين حال كه گمراهكننده بود[منظورش اينه که دودش برا جنگنده ها گمراه کننده بود] ، ما را بسيار سرگرم ميكرد . . . بمبها به مجرد اصابت با زمين منفجر شده ، دود سفيد و شعلههاى عظيمى از آنها بلند مىشد و بلا فاصله علفهاى خشك شروع به سوختن مىكردند . . . خدايا [عجب...چقدر هم حظ کرده بنده خدا!!] به ياد دارم كه چهار پايان به چه شتاب و هراسى فرار ميكردند . . . وقتى كه مخازن بمب خالى شد ، خوشحالى من از آنجهت بود كه مجبور شدم با دستهاى خود تيراندازى كنم . . . ميدانيد خيلى خوش آيند بود وقتى كه توانستم سقف پوشالى كلبهاى از بوميان را كه با انبوه درختان تنومند و بلند احاطه شده و به سهولت هدفگيرى نميشد ،هدف قرار دهم . ساكنين كلبه بعد از مشاهده عمل قهرمانى من ، مانند ديوانگان فرار را بر قرار ترجيح دادند . . . پنجهزار نفر حبشى در حاليكه بوسيله دايرهاى از آتش محاصره شده بودند ، اجباراً به انتهاى خط آتش رانده شدند ، آنجا كه جهنم سوزانى برپاشده بود ». اين سخنان واقعا اموزنده است . اينکه بدونيم بشريت تا چه حد ميتونه پست باشه توضيحات داخل کروشه رو من اضافه کرده ام منبع: شرح نهج البلاغه علامه جعفري جلد 6 صفحه 70 توصيه من اينه که شرح علامه رو حتما بخونيد واکنش ها : nahid20، mohsenhoo، Ehsan و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
mohsenhoo ارسال شده در 16 مهر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 1391 با اجازه elyaseen رونوشت این مطلب مخصوصا """ اينکه بدونيم بشريت تا چه حد ميتونه پست باشه"""" به : صدام، هیتلر، ممدرضا، بوش (اعم از پدر و پسر)، تمامی نخست وزیرا اسرائیل و دارو دسته های این عزیزان. تا بدونن رقیب کم نداشتن. اوه داشت یادم می رفت، و ایضا قذافی. واکنش ها : tham114، mahimohamad، nahid20 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 30 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 1392 خدا همرو نابود کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری