سخناني اموزنده از موسوليني

ارسال های توصیه شده

نميدونستم اين مطلب رو تو کدوم قسمت قرار بدم چون مردک حرفي زده که با هيچ حساب و کتابي جور در نمياد

گفتار موسولينى را در آن زمان كه بعنوان خلبان در جنگ حبشه شخصاً شركت نموده بود:

« ما تپه‏ها را كه از جنگل‏هاى سرسبز پوشانده شده بود ، به حريق كشانديم ، مزارع و دهكده‏ها به هنگام سوختن در عين حال كه گمراه‏كننده بود[منظورش اينه که دودش برا جنگنده ها گمراه کننده بود] ، ما را بسيار سرگرم ميكرد . . . بمب‏ها به مجرد اصابت با زمين منفجر شده ، دود سفيد و شعله‏هاى عظيمى از آنها بلند مى‏شد و بلا فاصله علف‏هاى خشك شروع به سوختن مى‏كردند . . . خدايا [عجب...چقدر هم حظ کرده بنده خدا!!] به ياد دارم كه چهار پايان به چه شتاب و هراسى فرار ميكردند . . . وقتى كه مخازن بمب خالى شد ، خوشحالى من از آنجهت بود كه مجبور شدم با دستهاى خود تيراندازى كنم . . . ميدانيد خيلى خوش آيند بود وقتى كه توانستم سقف پوشالى كلبه‏اى از بوميان را كه با انبوه درختان تنومند و بلند احاطه شده و به سهولت هدفگيرى نميشد ،هدف قرار دهم . ساكنين كلبه بعد از مشاهده عمل قهرمانى من ، مانند ديوانگان فرار را بر قرار ترجيح دادند . . . پنجهزار نفر حبشى در حاليكه بوسيله دايره‏اى از آتش محاصره شده بودند ، اجباراً به انتهاى خط آتش رانده شدند ، آنجا كه جهنم سوزانى برپاشده بود ».

اين سخنان واقعا اموزنده است . اينکه بدونيم بشريت تا چه حد ميتونه پست باشه

توضيحات داخل کروشه رو من اضافه کرده ام

منبع: شرح نهج البلاغه علامه جعفري جلد 6 صفحه 70

توصيه من اينه که شرح علامه رو حتما بخونيد

لینک به دیدگاه

با اجازه elyaseen رونوشت این مطلب مخصوصا """ اينکه بدونيم بشريت تا چه حد ميتونه پست باشه"""" به :

صدام، هیتلر، ممدرضا، بوش (اعم از پدر و پسر)، تمامی نخست وزیرا اسرائیل و دارو دسته های این عزیزان.

تا بدونن رقیب کم نداشتن.

اوه داشت یادم می رفت، و ایضا قذافی.

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.