این ارسال پرطرفدار است. heavenly ارسال شده در 29 آبان، 1392 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 1392 (ویرایش شده) دوست من ...من مي توانم خوب ، بد ، خائن ، وفادار، فرشته خو يا شيطان صفت باشم . من مي توانم تو را دوست داشته يا ازتو متنفر باشم . من مي توانم سکوت کنم ، نادان و يا دانا باشم . چرا که من يک انسانم و اينها صفات انسانى است ...تو هم به ياد داشته باش :من نبايد چيزى باشم که تو مي خواهى ؛ من را خودم ، از خودم ساخته ام ! ..منى که من از خود ساخته ام ، آمال من است.. اما ؛تويى که تو از من مي سازى آرزوهايت و يا کمبودهايت هستند .. لياقت انسانها کيفيت زندگى را تعيين ميکند ، نه آرزوهايشان.. و من متعهد نيستم که چيزى باشم که تو ميخواهى .. و تو هم مي توانى انتخاب کنى که من را ميخواهى يا نه .. ولى نمي توانى انتخاب کنى که از من چه مي خواهى .. مي توانى دوستم داشته باشى ، همين گونه که هستم و من هم .. مي توانى از من متنفر باشى بىهيچ دليلى و من هم .. چرا که ما هر دو انسانيم .. اين جهان مملو از انسان هاست ، پس اين جهان مي تواند هر لحظه مالک احساسى جديد باشد .. تو نمي توانى برايم به قضاوت بنشينى و حکمي صادر کني و من هم .. قضاوت و صدور حکم بر عهده نيروى ماورايى خداوندگار است .. دوستانم مرا همين گونه پيدا مي کنند و ميستايند .. حسودان از من متنفرند ، ولى باز ميستايند .. دشمنانم کمر به نابوديم بسته اند و همچنان ميستايندم .. چرا که من اگر قابل ستايش نباشم نه دوستى خواهم داشت ، نه حسودى ، نه دشمنى و نه حتي رقيبى .. من قابل ستايشم و تو هم .. يادت باشد اگر چشمت به اين دست نوشته افتاد ،. به خاطر بياورى که آنهايى که هر روز مي بينى و مراوده مي کنى ،. همه انسان هستند و داراى خصوصيات يک انسان ، با نقابى متفاوت ، اما همگى جايزالخطا .. نامت را انسانى باهوش بگذار، اگر انسانها را از پشت نقابهاى متفاوتشان شناختى ..فراموش نکن ؛ اينها رموز بهتر زيستن هستند ویرایش شده 29 آبان، 1392 توسط heavenly واکنش ها : mariya، مارال، Toktam_N و 7 نفر دیگر 10 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 29 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 1392 *-:) به خاطر بياورى که آنهايى که هر روز مي بينى و مراوده مي کنى ،. همه انسان هستند و داراى خصوصيات يک انسان ، با نقابى متفاوت ، اما همگى ممکن الخطا .. نامت را انسانى باهوش بگذار، اگر انسانها را از پشت نقابهاى متفاوتشان شناختى واکنش ها : Toktam_N، koorooshkabir، ashk و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 29 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 1392 افرین دوست عزیز خیلی عالی واکنش ها : sarfraz3، aida.movahednia، ashk و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
ashk ارسال شده در 29 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 1392 =D> واکنش ها : sarfraz3، Unknown، koorooshkabir و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 30 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 1392 واکنش ها : ashk، aida.movahednia، Toktam_N و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Toktam_N ارسال شده در 30 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 1392 بسیار قشنگ، پر بار و عالی واکنش ها : Unknown، ashk و aida.movahednia 3 لینک به دیدگاه
aida.movahednia ارسال شده در 30 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 1392 heavenly عزیز کاملاً درست بود ولی نمیدونم چرا آدما همش دوست دارن که دیگران رو عوض کنن و یه آدم دیگه ازشون بسازن ...... واکنش ها : Unknown، mahdiano، heavenly و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
heavenly ارسال شده در 30 آبان، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 1392 heavenly عزیز کاملاً درست بود @};- واکنش ها : Unknown 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری