yasamin2012 ارسال شده در 21 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 1392 می اندیشم زندگی رویاییست و بال و پری دارد به اندازه عشق.بیاندیش که اندازه عشق در زندگیت چقدر است؟آثار عشق در کجای زندگیت است؟دلم به حال عشق می سوزدچرا سالهاست کسی را عاشق ندیده ام ؟مگر نمی دانیم برای هر کاری عشق لازم استرهگذری آرام از کنارم می گذرد و بدون احساسی می گوید : صبح بخیرصدایش در صدای باد و باران گم می شود و به گوش قلبم نمی رسدزمان می گذرد و در انتهای راه می فهمی چقدر حرف نگفته در دل باقی ماندحرفهایی که می توانست راهی به سوی عشق باشدحرفهای ناتمامی که در کوچه های بن بست زندگی اسیرندناگهان لحظه غربت می رسد و تو در میابی که چقدر زود دیر شدهبه تکاپو می افتی ... در غربت بیابان، در کوچ شبانه پرستوهادر لحظه وصال موج و ساحل دنبال عشق می گردی.دیر شده خیلی دیرهر روز دوست داشتن را به فردا می انداختی و حالا می بینی دیگر فردایی وجود نداردسالها چشمت را به رویش بسته بودی و نمی دانستیو یا شاید نمی فهمیدیامروز حرف حقیقت را باور می کنی ...اما افسوس که خیلی زودتر از آنچه فکر می کردی دیر شدهآن كس كه لذت یك روز زیستن و عاشق بودن را تجربه كند،انگار كه هزار سال زیسته و آنكه امروزش را قدر نمیداند،هزار سال هم به كارش نمی آید !اگه بگن یه روز واسه زندگی کردن فرصت داریناگه اعلام کنن دنیا داره تموم میشهتمام خطوط تلفن اشغال میشه واسه دوستت دارم گفتن هایعنی در آخرین لحظات تازه به اون کسی که واقعا دوستش داریم ابراز علاقه میکنیمدر همان یك روز دست بر پوست درخت می كشین ...روی چمن میخوابینكفشدوزك ها رو تماشا میکنین ...سرتونو را بالا میگیرین ... و ابرها را میبینینانگار که بار اوله اونهارو میبینین و به آنهائی كه نمیشناسین سلام میکنینغصه نباید بخورین ... وگرنه همین یه روز رو هم با غصه خوردن از دست میدین ...شما در همان یك روز آشتی میکنین و می خندین می بخشینتازه میفهمین عاشق بودین و نمیدونستیناین قدر که غرق در زندگی بودینهیچوقت نه به کسی محبت کردین ونه اجازه محبت کردن رو به کسی دادیندلم میسوزه واسه آدم هایی که همیشه در فردا زندگی میکننبه خیال داشتن عمر نوحخدایا .. من همانی هستم که وقت و بی وقت مزاحمت می شومهمانی که وقتی دلش می گیرد و بغضش می ترکد، می آید سراغتمن همانی ام که همیشه دعاهای عحیب و غریب می کندو چشم هایش را می بندد و می گویدمن این حرف ها سرم نمی شود. باید دعایم را مستجاب کنیهمانی که گاهی لج می کند و گاهی خودش را برایت لوس می کندهمانی که نمازهایش یکی در میان قضا می شود و کلی روزه نگرفته داردهمانی که بعضی وقت ها پشت سر مردم حرف می زندگاهی بد جنس می شود البته گاهی هم خود خواهحالا یادت آمد من کی هستمخدایا می خواهم آنگونه زنده ام نگاه داری که نشکند دلی از زنده بودنمو آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید از نبودنم واکنش ها : sarfraz3 و koorooshkabir 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری