mahdiano ارسال شده در 23 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 1392 فرض کنید شما یک نقاش حرفه ای هستید و میبینید که دختر 4ساله تان نیز به نقاشی علاقه دارد؛ آنوقت چکار می کردید؟ فرض کنید شما یک نقاش حرفه ای هستید و میبینید که دختر 4ساله تان نیز به نقاشی علاقه دارد؛ آنوقت چکار می کردید؟یک مادر نقاش و هنرمند وقتی دید که دخترش به نقاشی علاقمند است, نقاشی هایی از چهره افراد و حیوانات کشید و سپس آنها را در اختیار دختر 4ساله اش قرار داد تا باقی نقاشی را کامل کند! حالا ببینید این دختر نقاشی ها را چگونه کامل کرده است! تهیه و تدوین: گروه سرگرمی سیمرغwww.seemorgh.com/entertainmentاختصاصی سیمرغ واکنش ها : #خط شکن#، کیوان، eleheh و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 23 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 1392 چه مادر دختر هنرمندی واکنش ها : mahdiano و eleheh 2 لینک به دیدگاه
boomerang ارسال شده در 23 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 1392 دختر من هم به نقاشی علاقه منده از روزی که این علاقه رو کشف کردیم به دنبال بهترین مواد پاک کننده هستیم تا هر روز دیوارها رو تمیز کنیم. وقتی توضیح می ده که اینها چیه، خودمون تصور می کنیم داریم تست رورشاخ می دیم. واکنش ها : سیانور، sorena_64، mahdiano و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
سیانور ارسال شده در 23 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 1392 دختر من هم به نقاشی علاقه منده از روزی که این علاقه رو کشف کردیم به دنبال بهترین مواد پاک کننده هستیم تا هر روز دیوارها رو تمیز کنیم. وقتی توضیح می ده که اینها چیه، خودمون تصور می کنیم داریم تست رورشاخ می دیم. دختر شما خیلی باهوشه و سیاست مداره ازونجایی که قایم میشه و میگه تو کمدم بگردین بچه از همین الان ملتو میفرسته دنبال نخود سیاه واکنش ها : sorena_64 و کیوان 2 لینک به دیدگاه
kimberly ارسال شده در 23 بهمن، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 1392 چه مادر باحوصله ای! من رو کلاسای مکاتبه ای نقاشی کانون پرورش فکری ثبت نام کرده بودن حالا کانون تا خونمون فاصله ای نداشت منم علاقه ای نداشتم مامانم خودش نقاشیا رو کامل میکرد و میفرستاد واکنش ها : کیوان و koorooshkabir 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری