fazelidavid ارسال شده در 29 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 1392 Title: Handbook of Developmental Systems Theory and Methodology Author: Peter C. M. Molenaar, Richard M. Lerner, and Karl M. Newell Journal or Ebook Name: Guilford Publications Volume, Issue, Year and Pages : 2013 Link: http://www.guilford.com/cgi-bin/cartscript.cgi?page=pr/molenaar.htm&dir=research/res_quant thanks لینک به دیدگاه
iamateacher ارسال شده در 1 بهمن، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 1392 Title: Handbook of Developmental Systems Theory and Methodology Author: Peter C. M. Molenaar, Richard M. Lerner, and Karl M. Newell Journal or Ebook Name: Guilford Publications Volume, Issue, Year and Pages : 2013 Link: http://www.guilford.com/cgi-bin/cartscript.cgi?page=pr/molenaar.htm&dir=research/res_quant thanks سلام. کتاب موجود است. الان ارسال میگردد. ..... متاسفانه حجم کتاب 13 مگ است و من فقط میتوانم 2 مگ آپلود کنم! ادمین محترم چه باید کرد؟ لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 1 بهمن، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 1392 سلام. کتاب موجود است. الان ارسال میگردد. ..... متاسفانه حجم کتاب 13 مگ است و من فقط میتوانم 2 مگ آپلود کنم! ادمین محترم چه باید کرد؟ با سلام شما می بایستی مدرک مورد نظر را در یک سایت (مثلا uplodboy) آپلود نموده و لینک مورد نظر را جهت دانلود برای درخواست کننده مدرک قرار دهید لینک به دیدگاه
iamateacher ارسال شده در 1 بهمن، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 1392 از لینک زیر قابل دانلود است محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که 1 پاسخ در این موضوع ارسال نمایید. لینک به دیدگاه
fazelidavid ارسال شده در 1 بهمن، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 1392 از لینک زیر قابل دانلود است محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که 1 پاسخ در این موضوع ارسال نمایید. سپاس دوست و هم دانشگاهی عزیز لینک به دیدگاه
coolboy2004 ارسال شده در 1 بهمن، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 1392 thanks لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.