طرز تهیه آسان کلوچه شکلاتی


ارسال های توصیه شده

chocolate-cookie.jpg

کلوچه آن هم از نوع شکلاتی اش چیزی است که حسابی دهن آدم را آب می اندازد، اما همیشه روش هایی که برای پخت آن عنوان می کنند و یا از روز هوس و شکمویی دنبال دستور پخت اش می رویم گیج کننده و کمی سخت به نظر می رسند و همین دستورهای پیچیده است که اجازه پخت این کلوچه خوشمزه را به ما نداده و یا انگیزه مان را از بین می برند!

برای رفع همه این مشکلات دستوری استثنایی جهت تهیه آسان کلوچه شکلاتی برای شما آماده کرده ایم. ابتدا مواد لازم را با هم بررسی می کنیم :

مواد لازم :

آرد – یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو – یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین – یک قاشق مرباخوری

نمک – نوک قاشق مرباخوری

روغن مایع – نصف پیمانه

عسل – نصف پیمانه

شکر – نصف پیمانه

تکه های ریز شکلات تلخ یا شیرین یا هر دو – نصف پیمانه

آب ولرم – ۲ قاشق مرباخوری

دانه های شکر سفید – یک چهارم پیمانه(برای تزئین)

دستور تهیه :

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را در کاسه با هم مخلوط کنید تا خمیر شکل گیرد.
در کاسه دیگری، شکر، روغن، عسل و آب ولرم را به مدت ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید تا خامه ای مانند شود.

مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید.
دست ها را با آب سرد بشویید و خمیر را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید.
سپس تکه های شکلات را به خمیر اضافه کنید و ورز دادن را ادامه دهید.
در صورت چسبناک شدن خمیر، کمی آرد به آن اضافه کنید.

سپس بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.
از خمیر حدود ۱۸تا ۲۴ قسمت جدا کنید. به شکل گرد دربیاورید، در شکر بغلتانید و با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
سینی را به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید و هنگامی که هنوز نرم است، کلوچه‌ها را از فر در بیاورید و بگذارید سرد شود.

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.