mela1 ارسال شده در 1 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 1392 سلام به بچه ها گل انجمن. یه نرم افزار ایرانی خوب می خوام معرفی کنم که خیلی باحاله, بازی مشاعره. فکر نکنم دیگه لازم باشه توضیح بدم. شما و کامپیوتر باید بشینید با هم مشاعره کنید. دانلود نرم افزار حجم بازی 3.4MB واکنش ها : koorooshkabir، Younes، منصوره و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 1 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 1392 اگر تونست نرم افزارتون بیاد من مسابقه و برنده شد جایزه مشاعره نوبل مال نرم افزار شما :)) :)) :)) واکنش ها : Toktam_N 1 لینک به دیدگاه
Toktam_N ارسال شده در 1 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 1392 اگر تونست نرم افزارتون بیاد من مسابقه و برنده شد جایزه مشاعره نوبل مال نرم افزار شما :)) :)) :)) یونس اگه دایره شعرهای من به اندازه تو خوب بود حتما با این نرم افزار مسابقه میدادم نتیجشم به من بگیا واکنش ها : Younes و mahdiano 2 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 3 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 1392 یونس اگه دایره شعرهای من به اندازه تو خوب بود حتما با این نرم افزار مسابقه میدادم نتیجشم به من بگیا این شعر و مشاعره که میگید چیه؟ خوردنیه یا پوشیدنی؟؟ واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 3 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 1392 این شعر و مشاعره که میگید چیه؟ خوردنیه یا پوشیدنی؟؟ :)) نه مهدی جون عزیزم نوشیدنیه :)) واکنش ها : mahdiano 1 لینک به دیدگاه
luna82 ارسال شده در 3 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 1392 آفرین !! واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری