sarfraz3 ارسال شده در 9 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1392 تو یه کلاسی یه پسره بوده حرفــــــــــــــــه ای تقلب میکردهبعد جالبیش اینجا بوده ک با این که همه میدونستن ولی هیچ کدوم از اساتید نمیتونستن ازش تقلب بگیرنیه روز کل بچه ها درس نخونده بودنمیرن به پسره میگن میشه یه کاری بکنی امروز استاد حواسش به تو باشه ما تقلب کنیم؟؟؟؟؟؟پسره میگه باشهبعد میره دفتر اساتید به معلمه میگه:من امروز میخوام تقلب کنم... تونستین تقلبو ازم بگیرن منو بندازینمعلمم میگه:اکی خلاصه امتحان شروع میشهمعلمم زوم میکنه رو پسرهپسره ام سرش پایین همش داشته مینوشتهبچه ها ام با خیال راحت تقلب میکردنامتحان تموم میشهاستاده میگه:تقلب نکردی ن؟؟؟پسره میگه:اتفاقن حرفه ای ترین تقلبمو امروز انجام دادممیره کاشی جلو پاشو نشون مرده میده میگه نگاش کنمیبینه پسره ک همش سرش پایین بوده داشته نوشته های روی کاشیو می خوندهبه این میگن فداکاری در راه دوستانیاد بگیریدخودشو چقد زحمت داده تا اون همه چیو رو کاشی بنویسه(( یاد بگیرن بعضی هااااااا ... )) واکنش ها : koorooshkabir، Younes، سیانور و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 9 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1392 :)) :)) واکنش ها : samira0190، hadi90، Toktam_N و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 9 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1392 میگم نکنه سرگذشت خودته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نمیخوره بهت بیشتر بهت میاد بگیری واکنش ها : samane98، Younes، Toktam_N و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 9 اسفند، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1392 میگم نکنه سرگذشت خودته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نمیخوره بهت بیشتر بهت میاد بگیری چیشد ؟!!! الگو زیر سوال بردی الان ؟؟؟؟ واکنش ها : koorooshkabir، Toktam_N و samira0190 3 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 9 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1392 واکنش ها : sarfraz3 و Toktam_N 2 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 9 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1392 واکنش ها : sarfraz3 و Toktam_N 2 لینک به دیدگاه
Toktam_N ارسال شده در 10 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1392 کاش من یکم ازین شانسا می داشتم چون همیشه بچه زرنگ کلاس بودم وقتی زمان امتحان تعیین میشد بچه ها یکی یکی بهم می گفتن خانم ... امتحان فلان روزه ها خوب بخونین و وای به روزی که من نمی خوندم پدر همه در میومد واکنش ها : koorooshkabir، sarfraz3 و #خط شکن# 3 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 10 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1392 :)) :)) واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری