nemo2 ارسال شده در 20 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 1392 با سلام خدمت همه دوستان دنبال دانشگاهی هستم که به کتابهای http://www.cengage.com/highered دسترسی داشته باشد متاسفانه هرچه گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم اگر دوستان بتونن فقط اسم دانشگاه رو بدن ممنون میشم و 300 امتیاز تقدیم میکنم با تشکر واکنش ها : *Kid 1 لینک به دیدگاه
alborz ارسال شده در 20 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 1392 (ویرایش شده) با سلام Cengage Learning عرضه کننده کتاب ها و محصولات چندین ناشر است و دانشگاه های زیادی هستند که به کتاب های پایگاه مورد نظر دسترسی جزیی دارند. اما به نظر می رسد دسترسی دانشگاه زیر محدودیتی نداشته باشد. Glasgow Caledonian University اگر ناشر کتاب های مورد نظر (یا حوزه تخصصی مورد نظر) را مشخص کنید بهتر می شود جستجو کرد. ویرایش شده 20 اسفند، 1392 توسط niktaz69 2000 امتیاز هدیه فعالیت مستمر و مفید واکنش ها : *Kid، mahdiano، niktaz69 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
nemo2 ارسال شده در 20 اسفند، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 1392 با سلام Cengage Learning عرضه کننده کتاب ها و محصولات چندین ناشر است و دانشگاه های زیادی هستند که به کتاب های پایگاه مورد نظر دسترسی جزیی دارند. اما به نظر می رسد دسترسی دانشگاه زیر محدودیتی نداشته باشد. Glasgow Caledonian University اگر ناشر کتاب های مورد نظر (یا حوزه تخصصی مورد نظر) را مشخص کنید بهتر می شود جستجو کرد. ممنون از لطفتون حوزه تخصصی من خودرو هست Automotive & Trucking ممنون میشم اگر بتونید دسترسی رو چک کنید اینطور که توی لینک نوشته واسه دسترسی خارج دانشگاه محدودیت داره واکنش ها : *Kid 1 لینک به دیدگاه
alborz ارسال شده در 21 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 1392 نه محدودیت نداره، برای دسترسی خارج از دانشگاه یوزر پس می خواد دیگه. به این جستجوی گوگلی اگه نام ناشر کتاب های مورد نظرتونو اضافه کنین، به نظرم بتونین کتابخانه های دارای دسترسی رو شناسایی کنین. واکنش ها : mahdiano و *Kid 2 لینک به دیدگاه
errajisamir ارسال شده در 24 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 1392 (ویرایش شده) kk ویرایش شده 24 اسفند، 1392 توسط niktaz69 تکرار اسپم، محرومیت یک روزه واکنش ها : *Kid 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده