hasan2011 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 شرکت کرهای سامسونگ که با ساعت هوشمند گلکسیگیر به طور رسمی فعالیت خود را در تولید گجتهای پوشیدنی آغاز کرده، بتازگی پتنتی را به ثبت رساند که به نظر میرسد، قسمتی از پروژه جدید سامسونگ یعنی عینک هوشمند این شرکت است. جزئیات این پتنت نشان می دهد سامسونگ قصد دارد در عینک هوشمندش یا همان سامسونگ گلس از بند انگشتان به عنوان یک کیبورد واقعیت مجازی استفاده کند. سامسونگ در کنار این پتنت، تصویری را نیز ارائه داده که در آن هر یک از انگشتان وظیفه وارد کردن سه تا چهار حرف انگلیسی را برعهده دارند. سامسونگ قصد دارد برای نحوه عملکرد این فناوری یک حسگر روی دوربین این عینک تعبیه کند که با انگشتان دست کاربر سازگاری دارد و می تواند حرکات آن را ثبت کند. با توجه به این که تاکنون هیج طرح مناسب و نهایی برای صفحه کلید عینک های هوشمند ثبت نشده و تبدیل صوت به متن نیز با مشکلات فراوانی روبه روست، به نظر می رسد این طرح آینده خوبی را برای گجت های پوشیدنی رقم بزند واکنش ها : Ghost of RZ، sarfraz3 و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 واقعاً جالبه ه ه واکنش ها : sarfraz3 و koorooshkabir 2 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 واقعاً جالبه ه ه صحیح است ، خیلی جالبه ، حالا چیزایی که قولشو داده بودی آوردی ؟ واکنش ها : Ghost of RZ و koorooshkabir 2 لینک به دیدگاه
hasan2011 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 صحیح است ، خیلی جالبه ، حالا چیزایی که قولشو داده بودی آوردی ؟ سلام. ببخشید چه چیز هایی من قول اش را داده بودم؟؟؟ فکر کنم اشتباه گرفتید؟ واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 سلام. ببخشید چه چیز هایی من قول اش را داده بودم؟؟؟ فکر کنم اشتباه گرفتید؟ نه اون قسمت دومش با جناب RZ171 بودم واکنش ها : Ghost of RZ 1 لینک به دیدگاه
hasan2011 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 نه اون قسمت دومش با جناب RZ171 بودم ببخشید واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 صحیح است ، خیلی جالبه ، حالا چیزایی که قولشو داده بودی آوردی ؟ سلام sarfrazi، خوبی؟؟؟ چیو قول داده بودم واست بیارم؟؟؟ ازون تفنگا منظورته؟؟؟؟ بچه جون نبینم امشب تو کوچه خیابون مشغول ترکوندن دل ملت باشیا!!! واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 سلام sarfrazi، خوبی؟؟؟ چیو قول داده بودم واست بیارم؟؟؟ ازون تفنگا منظورته؟؟؟؟ بچه جون نبینم امشب تو کوچه خیابون مشغول ترکوندن دل ملت باشیا!!! قربونت ، یعنی اون بوستان که بودی ما را هیچ تحفه ای نیاوردی ! نکنه بوی گل چنان مستت کرد که دامن از دست برفت این همه مشخصاتش بهت دادم گفتم همون مدلی باشه بهت گفتم که برای چی میخوام واکنش ها : Ghost of RZ 1 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 قربونت ، یعنی اون بوستان که بودی ما را هیچ تحفه ای نیاوردی ! نکنه بوی گل چنان مستت کرد که دامن از دست برفت این همه مشخصاتش بهت دادم گفتم همون مدلی باشه بهت گفتم که برای چی میخوام این چیزا واست خطرناکه، إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 این چیزا واست خطرناکه، إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ واسه من خطرناکه !!! آیا ترا ز احوال من آگاهی ندادم واکنش ها : Ghost of RZ 1 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 واسه من خطرناکه !!! آیا ترا ز احوال من آگاهی ندادم این چن وقته نبودم زدی تو خط شعرو شاعریاااااااااااااااااا سرافرازااااااااااااااااا واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 این چن وقته نبودم زدی تو خط شعرو شاعریاااااااااااااااااا سرافرازااااااااااااااااا نبودی منم رفتم به بروبچ گفتم بیان ، مولوی و حافظ و خیام و ... اومدن الان داریم کتاب جدید مینویسیم بنام sarfraz نامه در 3 جلد :)) واکنش ها : Ghost of RZ 1 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 نبودی منم رفتم به بروبچ گفتم بیان ، مولوی و حافظ و خیام و ... اومدن الان داریم کتاب جدید مینویسیم بنام sarfraz نامه در 3 جلد :)) عالیه، یادت باشه تقدیمش کنی به منااااااااااااا واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 عالیه، یادت باشه تقدیمش کنی به منااااااااااااا :)) واکنش ها : Ghost of RZ 1 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 27 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1392 :)) واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری