این ارسال پرطرفدار است. Younes ارسال شده در 4 تیر، 1393 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 این روزا خیلی دلم واسه یک نفر تنگ شده خیلی بیشتر از حرف و نوشته خیلی بیشتر از شعر و نثر عاشقونه همش یه دونه است یه دونه یه نفر که برام دکمههای تا به تا بستهم رو باز میکرد و دوباره از نو همش رو میبست بعد میگفت خوابالو بیدار شو دیگه اونی که کروات شبای مهمونی رو سفت و محکم و مثل یک حرفهای گره میزد و بعد یه بوس آب دار بهم تحویل میداد و میگفت انشا الله کروات عروسیت کسیکه دوس داشتش یه بو و مزهی دیگه داشتکسیکه واسه کوتاه کردن یک کم از موهام کلیش رو از بین میبرد و تازه از گندی که به موهام زده بود کلی میخندید کسی که وقتی از حموم میومد بیرون موهای بلند و خیسشو که به زور چپونده بود توی حوله درمیاوردم و بو میکردم اونیکه وقتی داشت آشپزی میکرد و دستاش بوی پیاز میداد و دماغش میخارید, بدونه اینکه حرفی بزنه, مرفتم از پشت و دقیقن همون نقطه رو روی صورتش رو میخاروندم دختری که وقتی پیرهن مردونه و بزرگ چارخونهای پدرم رو میپوشیدم ذوق میکرد و میگفت: پدر درنیار پســـــــــــــر آره آره آدما یک روزایی واقعا حتی یک خاطره کوچیک و گذارای چند ثانیه ای رو هم از لابه لای هزارن ساعت و میلیاردها ثانیه میکشه بیرون تا تمام حس بودن و زیبایی یک نفر رو در کنارش لمس کنه تا نفس بکشه و بگه خواهرم هرکجای دنیا که باشی هنوز هم بهترین خواهر دنیایی واسم حتی اگه باهام قهر باشی حتی اگه . . . آره دیگه آدم و هزار تا اشتباه اشتباه کوچیک و بزرگ دلم بازم همون خنده های آبدارت رو میخواد همون نیش و کنایه های سرشار از شوخیت رو میخواد همون لحظه های نابی که سرم رو میچسبوندم به سرت موهات نمیزاشت لمس نگاهت رو هم داشته باشم واقعا قدر خواهرای گلتون رو همیشه بدونین به خصوص اونایی که تک هستند بخصوص داداش احسان عزیزم با اون خواهر گلش ] ] واکنش ها : haneye، yasamin2012، گلی و 15 نفر دیگر 18 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 خواهر....خدا رحمتش کنه...این یکی هم خوشبخت بشه و این خواهرا انجمنی @};- واکنش ها : Younes، sarfraz3، koorooshkabir و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
این ارسال پرطرفدار است. Injaneb ارسال شده در 4 تیر، 1393 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 اولش که خوندم فکر کردم مخاطب خاص رو هدف گرفتی خواهر یه نعمتیه که هر کس نداره قدرش رو میدونه..... واکنش ها : sarfraz3، *Kid، Unknown و 7 نفر دیگر 10 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 اولش که خوندم فکر کردم مخاطب خاص رو هدف گرفتی خواهر یه نعمتیه که هر کس نداره قدرش رو میدونه..... همونه داش مرتضی ، اولش به آخرش نمیخوورد ، آخر متن ناشیانه عوض شده :)) واکنش ها : chemist fm، Younes، *Kid و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 کسیکه دوس داشتش یه بو و مزهی دیگه داشت؟؟؟ لطفا یک نفر این جمله را برای بنده به فارسی سلیس ترجمه کنه؟ :(]] حرکت از حالت عادی و طبیعی به حالت وارونه! :> خیلی ممنونم. واکنش ها : Injaneb، elahe kh، Younes و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 کسیکه دوس داشتش یه بو و مزهی دیگه داشت؟؟؟ لطفا یک نفر این جمله را برای بنده به فارسی سلیس ترجمه کنه؟ :(]] حرکت از حالت عادی و طبیعی به حالت وارونه! :> خیلی ممنونم. یونس ما دلش صافه عین لاستیک ماشین این وصله ها بهش نمی چسبه که نمی چسبه واکنش ها : Younes، chemist fm، sarfraz3 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
mani202020 ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 جالبه واکنش ها : koorooshkabir، Younes، sarfraz3 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
این ارسال پرطرفدار است. گلی ارسال شده در 4 تیر، 1393 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 خواهر یعنی یک لبخند واقعی گوشه لب ؛ برای همیشهخواهر یعنی: مهربون بودنخواهر یعنی: درد دل خوب گوش دادنخواهر یعنی: تو هر شرایطی کنارت بودن ما که نداریم ولی شما که دارین قدر بدونید واکنش ها : elahe kh، Younes، *Kid و 9 نفر دیگر 12 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 یونس ما دلش صافه عین لاستیک ماشین این وصله ها بهش نمی چسبه که نمی چسبه ولی به لاستیک صاف همیچی مچسبه ها .... :- باید میگفتی داش یونس مثه آب صاف و زلاله فقط اگه زود پرید رفت یحتمالا الکل بوده :)) شایدم گرما بهش تابونده باشن شایدم چیزی یا کسی یا ..... دیده بعدش از گرمای درون خودش جوشیده واکنش ها : samane98، chemist fm، *Kid و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
YOUNESIAN ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 واکنش ها : chemist fm، Younes و *Kid 3 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 4 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 ببخشید شما از طرفدارای بنده هستید با این پروفایل تشریف آوردین یونسیان ؟! واکنش ها : *Kid، koorooshkabir، chemist fm و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 خواهر یعنی یک لبخند واقعی گوشه لب ؛ برای همیشه خواهر یعنی: مهربون بودن خواهر یعنی: درد دل خوب گوش دادن خواهر یعنی: تو هر شرایطی کنارت بودن ما که نداریم ولی شما که دارین قدر بدونید ما داریم ولی قدرشونو نمیدونیم و میدونیم که قدرشونو نمیدونیم. خیلی باحاله. واکنش ها : samane98، sarfraz3، chemist fm و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 من همیشه به برادرام میگم قدر منو بدونیداما کو گوش شنوا واکنش ها : koorooshkabir، sarfraz3، *Kid و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
samane98 ارسال شده در 4 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 1393 خواهر یعنی یک لبخند واقعی گوشه لب ؛ برای همیشه خواهر یعنی: مهربون بودن خواهر یعنی: درد دل خوب گوش دادن خواهر یعنی: تو هر شرایطی کنارت بودن ما که نداریم ولی شما که دارین قدر بدونید گوش میدم گلی جان بگوشم واکنش ها : chemist fm، koorooshkabir، sarfraz3 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Toktam_N ارسال شده در 5 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 1393 من همیشه به برادرام میگم قدر منو بدونیداما کو گوش شنوا منم هرچی به برادرام می گم بی شعورا دیگه خواهری به داغونی من گیر نمیارین باور نمی کنن که هیچی ام قدرمو نمی دونن واکنش ها : sarfraz3، *Kid، Younes و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 5 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 1393 منم هرچی به برادرام می گم بی شعورا دیگه خواهری به داغونی من گیر نمیارین باور نمی کنن که هیچی ام قدرمو نمی دونن وقتی خودت به خودت میگی خواهر داغون آخه چه توقعی داری خب؟ یه کم به اون برادرای آقات حق بده واکنش ها : koorooshkabir، chemist fm، Toktam_N و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Toktam_N ارسال شده در 8 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 1393 وقتی خودت به خودت میگی خواهر داغون آخه چه توقعی داری خب؟ یه کم به اون برادرای آقات حق بده خواهر باید داغون باشه دیگه این خواهرای شسته رفته که اصن باحال نیستن حال نمیده که آدم همچین خواهری داشته باشه خواهر باید حسابی داغون باشه ..... مث من واکنش ها : *Kid، chemist fm، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 8 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 1393 خواهر باید داغون باشه دیگه این خواهرای شسته رفته که اصن باحال نیستن حال نمیده که آدم همچین خواهری داشته باشه خواهر باید حسابی داغون باشه ..... مث من :> واکنش ها : chemist fm، koorooshkabir، sarfraz3 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 31 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، 1393 خواهر باید داغون باشه دیگه این خواهرای شسته رفته که اصن باحال نیستن حال نمیده که آدم همچین خواهری داشته باشه خواهر باید حسابی داغون باشه ..... مث من واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
elahe kh ارسال شده در 31 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، 1393 من همیشه به برادرام میگم قدر منو بدونیداما کو گوش شنوا واکنش ها : chemist fm و sarfraz3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری