*Kid ارسال شده در 11 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 1393 معنی به فارسی کلمه یا جمله اصلی اختصار در چت سلام Hi There HT حالت چطوره؟ How Are You? HRU سن/ جنس /مکان Age/Sex/Location ASL چت را ترک کرده has left the chat poof تا آنجایی که من می دانم As Far As I Know AFAIK به زودی As Soon As Possible ASAP آه خدای من Oh My God OMG دوست پسر Boy Friend BF دوست دختر Girl Friend gf راستی By The Way BTW از طرف دیگر On The Other Hand OTOH پیغام الکترونیکی Email message EMSG رو در رو Face to Face F2F متشکر از شما Tank You TY در هر صورت In Any Event IAE عجب . فهمیدم Oh I See OIC فهمیدم I See IC به نظر من In My Opinion IMO متاسفم I`m Sorry IMS برای همیشه دوستت دارم Love You Forever LYF دوستت دارم I Love you ILY جهت اطلاع تو For Your Information FYI به بیان دیگر In Other Word IOW شوخی می کنم Just Kidding JK پوزخند شیطانی Evil Grin EG خنده شدید شیطانی Big Evil Grin BEG خنده Laugh L خندیدن با صدای بلند Laugh Out Loud LOL لبخند Smile S از خنده رو زمین غلط زدن Rolling on Floor Laughing ROFL از خنده رو زمین غلط زدن Rolls on The Floor Laughing ROTFL پیغام خصوصی Private Message PM متشکر Thanks TNX بعدا Later L8R دعا کردن Fingers crossed FC زود جواب نامه را بده Write Back Soon WBS جواب نامه را نده Don't Write Back DWB برای مدت طولانی بی خبر بودن Long Time No See LTNS الان بر میگردم Be Right Back BRB زود بر میگردم Be Back Soon BBS بعدا بر می گردم Be Back Later BBL بعدا به تو می گویم Talk To You Later TTYL به فکر تو هستم Thinking Of You TOY تا دفعه بعد Till Next Time TNT بعدا می بینمت See You Later SYL8TR به زودی می بینمت See You Soon SYS می بینمت See You CU فعلا میروم Gone For Now GFN از دیدن تو خوشحال شدم Glad To See You GTSY از دیدن تو خوشحال شدم Nice To See You Nice 2 C U دور از صفحه کلید Away From keyboard AFK موفق باشی Good Luck GL فعلا خداحافظ Ta Ta For Now TTFN خداحافظ Bye Bye Now BBN خداحافظ Bye For Now BFN منبع: http://marissa.blogfa.com/ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری