*Kid ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 عکسی که در زیر می بینید عکسی تاریخی است که در سال 1927 نوابغ و دانشمندان فیزیک و البته شیمی در سوئد تحت عنوان کنفرانس سالوی (Solvay Confrence) دور هم جمع شدند تا بر سر برخی مسائل مورد بحث، به تبادل نظر بپردازند. نکته جالب این سمینار حضور چندین برنده جایزه نوبل فیزیک مانند: آلبرت انیشتن، پ. لانگوین، ماری کوری، ریچاردسون، ماکس پلانک، ه. لورنتس، س. ویلسون، نیلز بوهر و برنده جایزه نوبل شیمی: ماری کوری اشاره کرد. از دیگر مواردی که این عکس را جذاب تر نموده اسن است که چندین نفر از اشخاصی که در این خیلی جوان هستند چند سال بعد ازین عکس جوایز نوبل فیزیک را از آن خود می نمایند افرادی مانند: ای. شرودینگر، و. پائولی، بورن، هایزنبرگ، دیراک و.... واقعا عکسی تاریخی است که در طول تاریخ یک چنین عکسی از این همه نوابغ به صورت یکجا در هیج جایی موجود نیست... واکنش ها : گلی، koorooshkabir، esbestan و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 وای خدایا چه عکس قشنگی میشه افرادی رو که نام بردین تو شکل نشون بدین به جز انیشتین که تابلوئه واکنش ها : esbestan، sarfraz3، *Kid و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 وای خدایا چه عکس قشنگی میشه افرادی رو که نام بردین تو شکل نشون بدین به جز انیشتین که تابلوئه نمیدونم این عکس کدوم نامردی انداخته من توش نیستم! اینا جمع شده بودن که سوالاشونو بپرسن ازم که روبروشون نشستم : واکنش ها : *Kid، koorooshkabir و Ghost of RZ 3 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 نمیدونم این عکس کدوم نامردی انداخته من توش نیستم! اینا جمع شده بودن که سوالاشونو بپرسن ازم که روبروشون نشستم : اون که صد در صد واکنش ها : *Kid، sarfraz3، esbestan و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 وای خدایا چه عکس قشنگی میشه افرادی رو که نام بردین تو شکل نشون بدین به جز انیشتین که تابلوئه الان اگه 'Reza' بود میگفت تکراریه تکراریه ولی بعضی وقتا تکرار لازمه. رزی اسماشونو که زیره عکس به همون ترتیب مجل قرارگرفتنشون نوشته که واکنش ها : esbestan، sarfraz3، koorooshkabir و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 نمیدونم این عکس کدوم نامردی انداخته من توش نیستم! اینا جمع شده بودن که سوالاشونو بپرسن ازم که روبروشون نشستم : بابا اعتماده به سقففففففففففففف واکنش ها : *Kid، koorooshkabir و sarfraz3 3 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 بابا اعتماده به سقففففففففففففف سقفو کوتاه درنظر گرفتی وگرنه هنوز نگفتم ادامشو تا ریا نشه :)) واکنش ها : koorooshkabir، esbestan و *Kid 3 لینک به دیدگاه
nk2014 ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 عکس خیلی قشنگی بود واکنش ها : esbestan و *Kid 2 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 17 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 آره به ترتیب نسشتن دقیقا همان چیزی هست که در زیر آن نوشته شده است. ردیف نشسته: پایین ترین ردیف متن (شامل آلبرت انیشتن و ماری کوری) ردیف میانی: نوشته های میانی ردیف بالایی ایستاده: اولین خط نوشته من خیلی رو این عکس فکر کردم. تحقیق کردم. نکات بسیار جالبی توش پیدا کردم. یکیش را تو همون متن بالا گفتم یعنی اونایی که در هنگام گرفتن عکس جایزه نوبلشون را گرفته بودند (مثل ماری کوری تنها کسی که در دو رشته ی مختلف نوبل گرفته البته تا زمان گرفتن عکس بلکه تا حدود 50 تا 60 بعد هم همینطور بوده است). و یک سری افراد که بعدها نوبل گرفتند. اما یک مساله خیلی ذهن من را مشغول خودش کرده بود تا این که فهمیدم. آیا شما میتونید بین سابقه افراد (منظورم جوایز دریافتی) و مکان نشستن آنها در عکس استدلال مناسبی پیدا کنید؟؟؟ ببینم کی زودتر میفهمه... :> به جای این جواب دادنای بی مورد به هم دیگه بشینید به این سولا فکر کنید. مثلا جو علمی هستا... @};- واکنش ها : sarfraz3، esbestan و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 اما یک مساله خیلی ذهن من را مشغول خودش کرده بود تا این که فهمیدم. آیا شما میتونید بین سابقه افراد (منظورم جوایز دریافتی) و مکان نشستن آنها در عکس استدلال مناسبی پیدا کنید؟؟؟ ببینم کی زودتر میفهمه... :> به جای این جواب دادنای بی مورد به هم دیگه بشینید به این سولا فکر کنید. مثلا جو علمی هستا... @};- ? توهین به سخنان گرانبهار اعضای فرهیخته و اساتید برجسته ..... ، یعنی حتما باید عکسمو ببینی اونجا و باور کنید ، آیا گفتهایم برای شما کافی نیست ؟ و چه بد سرنوشتیست برایتان خب تا اونجا که من دیدم اکثرا نوبل فیزیکن جز 3تا که یکشون هم فیزیک داره و هم شیمی که ماری کوری هست (ردیف اول ، کلا یه خانم تو عکسه ) نوبل فیزیک 1903 و شیمی 1911 ، نفر بعدی اروینگ لنگمویر که ردیف اول سمت چپ آخر که نوبل شیمی 1932 داره ، و نفر بعدی پیتر دبیه ردیف دوم سمت چپ آخر که نوبل شیمی 1936 داره واکنش ها : esbestan، *Kid و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 تویه ردیف اول دو نفر هستند که نوبل ندارن ، یکیش چارلز گویه (نفر سوم از راست) و پل لانگهوین (نفر چهارم از راست . تویه ردیف دوم هم دو نفر هستند که نوبل ندارن ، یکیش مارتین نادسن (نفر دوم از چپ ) و هنریک کرامرز (نفر چهارم از چپ) تویه ردیف سوم 8 نفر هستند که نوبل ندارن ، لئون بریلوئین – رالف فاولر (نفر اول و دوم از راست ) و ژولز امیل ورشافلت ( نفر چنجم از راست ) و تئوفیل دیداندر-ادوارد هرزن – پل اهرنفست- امیل هنریوت- آگوست پیکارد ( نفر 7 و 8 و9 و 10 و 11 ) واکنش ها : koorooshkabir و *Kid 2 لینک به دیدگاه
esbestan ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 واکنش ها : koorooshkabir، *Kid و sarfraz3 3 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 ردیف سوم (ایستاده): لئون بریلوئین – رالف فاولر – ورنر هایزنبرگ (نوبل فیزیک ۱۹۳۲/۱۳۱۱) – ولفگانگ پائولی (نوبل فیزیک ۱۹۴۵/۱۳۲۴) – ژولز امیل ورشافلت – اروین شرودینگر (نوبل فیزیک ۱۹۳۳/۱۳۱۲)- تئوفیل دیداندر-ادوارد هرزن – پل اهرنفست- امیل هنریوت- آگوست پیکاردردیف دوم: نیلز بوهر (نوبل فیزیک ۱۹۲۲/۱۳۰۱) – مکس بورن (نوبل فیزیک ۱۹۵۴/۱۳۳۳) – لوییس دیبروگلی (نوبل فیزیک ۱۹۲۹/۱۳۰۸) – آرتور کامپتون (نوبل فیزیک ۱۹۲۷/۱۳۰۶) – پل دیراک (نوبل فیزیک ۱۹۳۳/۱۳۱۲) – هنریک کرامرز – ویلیام براگ (نوبل فیزیک ۱۹۱۵/۱۲۹۴) – مارتین نادسن – پیتر دبیه (نوبل شیمی ۱۹۳۶/۱۳۱۵)ردیف اول: اوون ریچاردسون (نوبل فیزیک ۱۹۲۸/۱۳۰۷) – چارلز ویلسون (نوبل فیزیک ۱۹۲۷/۱۳۰۶) – چارلز گویه – پل لانگهوین – آلبرت اینشتین (نوبل فیزیک ۱۹۲۱/۱۳۰۰) – هنریک لورنتز (نوبل فیزیک ۱۹۰۲/۱۲۸۱) – ماری کوری (نوبل فیزیک ۱۹۰۳/۱۲۸۲ و نوبل شیمی ۱۹۱۱/۱۲۹۰) – مکس پلانک (نوبل فیزیک ۱۹۱۸/۱۲۹۷) – اروینگ لنگمویر (نوبل شیمی ۱۹۳۲/۱۳۱۱) واکنش ها : esbestan، *Kid و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 واکنش ها : koorooshkabir، sarfraz3، *Kid و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری