koorooshkabir ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 من، در تو، ماجرای به قطب رفتن یک کشتی را من، در تو، کشف تقدیر قمارباز را در تو، فاصله ها را من، در تو، ناممکنی ها را دوست می دارم غوطه ور شدن در چشمان ات، چون جنگلی غوطهور در نور و خیس از عرق و خون، گرسنه و خشمگین با اشتهای صیادی، گوشت تنات را به دندان کشیدن من، در تو، ناممکنی ها را دوست می دارم اما، ناامیدی ها را هرگز…! ناظم حکمت واکنش ها : sarina99، *Kid، salwa و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 "با اشتهای صیادی، گوشت تنات را به دندان کشیدن " این یعنی چی؟! وحشی بوده یعنی ؟!!! واکنش ها : chemist fm، koorooshkabir و *Kid 3 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 17 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 "با اشتهای صیادی، گوشت تنات را به دندان کشیدن " این یعنی چی؟! وحشی بوده یعنی ؟!!! یعنی گوشت گرون بوده واکنش ها : *Kid، sarfraz3 و chemist fm 3 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 (ویرایش شده) یعنی گوشت گرون بوده اگه اینطوریه 3،4 تا بد نیستا، برای گرونیه گوشت میگم :)) ویرایش شده 17 تیر، 1393 توسط sarfraz3 واکنش ها : koorooshkabir، *Kid و chemist fm 3 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 17 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 (ویرایش شده) اگه اینطوریه 3،4 تا بد نیستا، برای گرونیه گوشت میگم :)) مگه ندیدی گفته غرق در عرق و خون، گرسنه( منظور اینه که خیلی بی گوشتی کشیده ) و خشمگین یعنی قبل اون یه 3 چهار تا معشوق دیگه رم کم کم تیکه پاره کرده ویرایش شده 17 تیر، 1393 توسط roze واکنش ها : sarfraz3، *Kid و chemist fm 3 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 مگه ندیدی گفته غرق در عرق و خون، گرسنه( منظور اینه که خیلی بی گوشتی کشیده ) و خشمگین یعنی قبل اون یه 3 چهار تا معشوق دیگه رم کم کم تیکه پاره کرده مشکلی نیست ، بیشترش میکنیم ، فوقش از چین میاوریم واکنش ها : chemist fm، *Kid و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 17 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 مشکلی نیست ، بیشترش میکنیم ، فوقش از چین میاوریم بابا این عاشق هر چهار تا بوده ها فک نکن کم الکیه واکنش ها : chemist fm، sarfraz3، sarina99 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 17 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 1393 باید یکی باشد که به یادت بیاود که برای یکی فرق داری.باید آدم برای یکی فرق داشته باشد،فقط برای یکی؛و اگرنه دنیا سراسر ترس و وحشت است…!و اگرنه از بالا که به زمین نگاه می کنم همه مان یک مُشت در شلوغی بی پناه و بی اهمیت رهاشدگانیم که به هیچ کجای جهان برنمی خورد هر بلایی هم که سرمان بیاید… باید یکی، فقط یکی، اهمیتِ بود و نبود ما را به یادمان بیاورد که هنوز برای یکی، فقط برای یکی، چقدر مهم ایم!…باید یکی باشد که ببینی دل توی دلش نیست که به دست آورد دلت را.*****************************یکی باید باشدیکی که آدم را صدا کندبه نام کوچکاش صدا کندیکجوری که حال آدم را خوب کندیکجوری که هیچکس دیگر بلد نباشدیکی باید آدم را بلد باشد … واکنش ها : esbestan، sarfraz3، sarina99 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 3 مرداد، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 1393 یکی باید باشدیکی که آدم را صدا کندبه نام کوچکاش صدا کندیکجوری که حال آدم را خوب کندیکجوری که هیچکس دیگر بلد نباشدیکی باید آدم را بلد باشد … واکنش ها : koorooshkabir، sarfraz3 و chemist fm 3 لینک به دیدگاه
chemist fm ارسال شده در 30 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 1393 باید یکی باشد که به یادت بیاود که برای یکی فرق داری. باید آدم برای یکی فرق داشته باشد، فقط برای یکی؛ و اگرنه دنیا سراسر ترس و وحشت است…! و اگرنه از بالا که به زمین نگاه می کنم همه مان یک مُشت در شلوغی بی پناه و بی اهمیت رهاشدگانیم که به هیچ کجای جهان برنمی خورد هر بلایی هم که سرمان بیاید… باید یکی، فقط یکی، اهمیتِ بود و نبود ما را به یادمان بیاورد که هنوز برای یکی، فقط برای یکی، چقدر مهم ایم!… باید یکی باشد که ببینی دل توی دلش نیست که به دست آورد دلت را. ***************************** یکی باید باشد یکی که آدم را صدا کند به نام کوچکاش صدا کند یکجوری که حال آدم را خوب کند یکجوری که هیچکس دیگر بلد نباشد یکی باید آدم را بلد باشد … ممنون واکنش ها : elahe kh، sarfraz3 و chemmaaha 3 لینک به دیدگاه
chemist fm ارسال شده در 30 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 1393 یکی باید آدم را و آدم بودن را بلد باشه واکنش ها : sarfraz3، elahe kh و chemmaaha 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری