این ارسال پرطرفدار است. *Kid ارسال شده در 18 تیر، 1393 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 (ویرایش شده) درود .. مضرات سيگار قطعا چندين برابر بيشتر از فوايدشه,تنها در راستاي باز شدن افكار, سيگار اين 18 فايده و فوايد ديگه اي هم داره :)1- سیگار کشیدن باعث بهبود توان پردازش اطلاعات مغز انسان میشه و مقدار بیشتر نیکوتین باعث بهبود بیشتر توان پردازش اطلاعات میشه. نیکوتین میتونه اثرات زیانآور scopolamine بر روی عملکرد بدن رو بهبود بده. ” 2- سیگار کشیدن عملکرد سیستم حرکتی بدن رو بهبود میده.” 3- سیگاریها بطور معمول از غیر سیگاریها لاغرتر هستند، حتی با وجود کالریهای بیشتری که تغذیه میکنند.. 4- سیگاریها کمتر به جرم و التهاب لثه و لقی دندان دچار میشن.) 5- سیگاریها کمتر در معرض ابتلاء به لختههای خونی در رگها بس از عملهای جراحی سنگین، هستن..” 6- فشار خون بالا، در میان سیگاریها کمتر از غیر سیگاریها شایع است.. 7- خونریزی پس از زایمان در سیگاریها کمتر دیده میشه..” 8- گلبولهای قرمز در خون سیگاریها حاوی مقادیر بیشتر glutathione و catalase هستند و ریهها رو در برابر متابولیست O2 بهتر محافظت میکنن.. 9- سیگار کشیدن در برابر بیماری پارکینسون از شما محافظت میکنه.0 10- زخمهای گوارشی در بین سیگاریها کمتر شایعه و معمولاً پس از ترک سیگار بوجود میادو یا عود میکنه.. 11- خطر ابتلاء به زخم روده در بین غیر سیگاریها و کسانی که سیگار رو ترک کردن بیشتره.. 12- فشار خون و خونریزی پس از وضع حمل در سیگاریها کمتره..” 13- سیگار کشیدن موجب اثر محافظتی در برابر مشکلات سیستم ایمنی در بین کارگران معدن میشه.14- انجمن WHO بمنظور اثبات خطرات دود دستهدو سیگار بزرگترین و گستردهترین تحقیقات رو سرمایهگذاری کرد اما این تحقیقات پس از اینکه مشخص شد دود دستهدو سیگار نه تنها عامل ایجاد کنندهء بسیاری از بیماریها نیست، بلکه در برابر اونها هم اثرات حفاظتی ایجاد میکنه، متوقف شد و WHO سعی کرد نتایج این تحقیق رو از رسانهها مخفی نگه داره. (برای اطلاعات بیشتر به لینک مقالهء اصلی مراجعه کنید.) 15- در استرالیا تحقیقات نشون دادن که 91.8% کسانی که هرگز سیگار نکشیدن، ابتلاء به بیماریهای بلند مدت رو گزارش کردن. در حالی که این عدد در بین سیگاریها 89.0% بود. وقتی که عامل سن و سال رو در نظر بگیریم، تعداد بیشتری از غیر سیگاریها به یک یا بیشتر از یک بیماری بلند مدت اشاره کردن. و وقتی تعداد سالهای مصرف سیگار رو همدر نظر بگیریم، کسانی که سیگار رو ترک کردن بیشتر از بقیه در معرض ابتلاء به بیماریهای مزمن بودن. 16- نمونهگیریهای محققان استرالیایی در خصوص موارد دیگه نشون داد که در بین افراد بالای 45 سال 6.0% از سیگاریها به بیماریهای قلبی دچار هستند. این عدد در بین غیر سیگاریها 6.7% و در بین کسانی که سیگار رو ترک کرده بودن 11.4% بود. 17- تحقیقات فوق نشان داد که آمار ابتلا به فشار خون در سنسن بالای 45 سال برای سیگاریها 11.3% و برای کسانی که سیگار رو ترک کرده بودن 27.0% و برای غیر سیگاریها 29.0% میباشد.”. 18- همچنین در تحقیقات فوق مشخص شد که 38.9% از سیگاریها دچار اضافه وزن هستند و کسانی که سیگار رو ترک کردن 49.5% و غیر سیگاریها 44.1% . منبع: http://www.koooch.com/thread20634.html ویرایش شده 18 تیر، 1393 توسط Yesterday واکنش ها : mohsencivileng، koorooshkabir، Ghost of RZ و 7 نفر دیگر 10 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 ? بلاخره هرچیزی یه فایده ای داره حتی ...... واکنش ها : *Kid، سیانور، koorooshkabir و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
Ghost of RZ ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 او لا لااااااااااااا واکنش ها : koorooshkabir، esbestan، کیوان و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 دلتون خوشه منم میتونم اینجا یچیزی بنویسم و توی یک سایت دیگه همین مطلب رو بنویسم و به اون ارجاع بدم این که نشد مرجع واکنش ها : mohsencivileng، esbestan، *Kid و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 چقد گفتم سیگار بکشین خوبه... الان ثابت شد براتون؟ یا باز بگم؟ واکنش ها : *Kid، raha2020، سیانور و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 18 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 (ویرایش شده) دلتون خوشه منم میتونم اینجا یچیزی بنویسم و توی یک سایت دیگه همین مطلب رو بنویسم و به اون ارجاع بدم این که نشد مرجع دوست عزیز در این که انتشار یک مطلب توسط بنده یا هر شخص دیگر در این سایت یا هر سایت دیگر دلیل بر صحت و ثقم قطعی و علمی آن نمی باشد که فکر نمی کنم کسی هیچ شکی نداشته باشد. مگر قرار است که هر کسی هر چیزی گفت باور کنیم. اگر دقت کرده باشی تمامی مطالبی که بنده قرار می دم چنانچه آن مطلب از خودم نباشد حتما نام منبع را ذکر میکنم که به متوجه بشوید حرف بنده نبوده است. اما این مطلب را درگوشی بهت میگم که اگه نمیدونی بدونی (البته با سند موثق پزشکی) که درست است که سیگار اونقدر ضرر داره که به امتحان کردنش نمی ارزه اما فوایدی هم داره که یکیشون اینه که نیکوتین موجود در سیگار از عوامل تقویت حافظه و یادگیری می باشد. مواظب خودت باش... ویرایش شده 18 تیر، 1393 توسط Yesterday واکنش ها : سیانور، sarfraz3، esbestan و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 شاید سیگار سبب آزاد سازي گلوتامات كه سبب افزايش يادگيري و حافظه مي گردد.اما سیگار کشیدن موجب فرسایش مغز میشود و به عبارت دیگر بر حافظه، یادگیری و منطق افراد تاثیر منفی میگذارد و سبب کاهش قابلیتهای شناختی میشود.http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%B1 يكي از اعضاي حياتي كه در اثر مصرف سيگار دچار اختلال عملكرد مي شود مغز است. بر اثر كاهش اكسيژن مغز، احتمال ابتلا به آلزايمر (از دست دادن حافظه، عدم تشخيص زمان، مكان و جهت و ...) دو برابر افراد عادي مي شود. هم چنين سيگار باعث از دست دادن بافت استخواني شده و پوكي استخوان و شكستگي هاي استخوان را نيز افزايش مي دهد. واکنش ها : *Kid، سیانور، sarfraz3 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
esbestan ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 منتظر پست فواید قلیون هم هستیم واکنش ها : koorooshkabir، raha2020، sarfraz3 و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 18 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 شاید سیگار سبب آزاد سازي گلوتامات كه سبب افزايش يادگيري و حافظه مي گردد. اما سیگار کشیدن موجب فرسایش مغز میشود و به عبارت دیگر بر حافظه، یادگیری و منطق افراد تاثیر منفی میگذارد و سبب کاهش قابلیتهای شناختی میشود. http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%B1 يكي از اعضاي حياتي كه در اثر مصرف سيگار دچار اختلال عملكرد مي شود مغز است. بر اثر كاهش اكسيژن مغز، احتمال ابتلا به آلزايمر (از دست دادن حافظه، عدم تشخيص زمان، مكان و جهت و ...) دو برابر افراد عادي مي شود. هم چنين سيگار باعث از دست دادن بافت استخواني شده و پوكي استخوان و شكستگي هاي استخوان را نيز افزايش مي دهد. @};- واکنش ها : sarfraz3، sam200، raha2020 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 18 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 (ویرایش شده) خدای نکرده کسی فکر نکنه که ما از کشیدن سیگار دفاع می کنیم یا سیگار کشیدن بقیه سود و منفعتی برای ما داره. ولی همین بحثا که میشه، خیلی خوبه . افراد نظرات خودشون را البته با منبع گزارش می کنند. مرسی ویرایش شده 18 تیر، 1393 توسط Yesterday واکنش ها : koorooshkabir، raha2020، sarfraz3 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
koorooshkabir ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 (ویرایش شده) خدای نکرده کسی فکر نکنه که ما از کشیدن سیگار دفاع می کنیم یا سیگار کشیدن بقیه سود و منفعتی برای ما داره. ولی همین بحثا که میشه، خیلی خوبه . افراد نظرات خودشون را البته با منبع گزارش می کنند. مرسی من که این فکرو کردم نسختونم پیچیدم سیگاریه معتاد ویرایش شده 18 تیر، 1393 توسط roze واکنش ها : sarfraz3، esbestan، sam200 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 18 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 (ویرایش شده) بنده همونطور که عرض کردم این بحثا خیلی خوبه. چون ماها که هیچ کدوم تخصص کافی را نداریم و هر کدوم ممکنه کمی بدونیم، به هم در یادگیری بیشتر مطلب کمک میکنیم. حالا این مطلب شاید خیلی روشن کننده تر باشه: یه چیزی هم راستی بگم. این چیزی که الان تو ایران مد هست و مردم مصرف میکنند سیگار (cigar ) نیست بلکه سیگارت(cigarettes) هست. سیگار خیلی بزرگتره و تو ایران متداول نیست. اما صحبت از فواید سیگارت شد و بعضیا موافق نبودند لطفا به منابع زیر که همگی معتبر هستند مراجعه بفرمایید: فواید سیگار کشیدن اینقدر معتبر بوده است که صفحه ای مجزا برای آن ایجاد شود. در داخل همان صفحه فواید البته با ذکر دقیق منبع آمده است. کمتر بودن خطر بیماری پارکینسونکاهش خطر چاقیکاهش خطر مرگ پس از سکته قلبی بقیو خودتون بخونید و ترجمه کنید.... @};- http://en.wikipedia.org/wiki/Health_benefits_of_smoking http://www.livescience.com/15115-5-health-benefits-smoking-disease.html ویرایش شده 18 تیر، 1393 توسط Yesterday واکنش ها : koorooshkabir، sarfraz3، sam200 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 18 تیر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 منتظر پست فواید قلیون هم هستیم متاسفانه چون قلیان یه چیز فارسی عربی هست خیلی در انگلیسی رواج نیافته و لذا مطلب در موردش کم هست. اما با توجه به این که میگن هر بار مصرف قلیان معادل چند صد نخ سیگار می باشد پس با یک دو دو تا چهارتای ساده باید گفت فواید فوق برای قلیان اگر به همین تعداد باشد و بیشتر نشود پس باید حداقل دارای قدرت چند صد برابری باشد... :)) واکنش ها : koorooshkabir، sarfraz3، esbestan و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
mohsencivileng ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 تو دوران کارشناسی تو دانشگاهمون 6 نفر از ماها رو انتخاب کردن برای برگذاری یک جلسه به همراه یه روانشناس و یک پزشک و چندتا مسئول دیگه قرار بود در مورد مضرات سیگار حرف بزنیمو فیلم حلسه رو بفرستن سازمان تو اون جلسه خود پزشک اذعان کرد مصرف روزانه یک تا دونخ سیگار علاوه بر اینکه ضرر نداره بلکه خیلی برای بدن مفیده. در ادامه گفت ما اینو اطلاع رسانی نمیکنیم چون تو جامعه کسی نمیتونه مصرف روزانشو رو یکی دو نخ نگه داره و مصرف زیاد میشه و مشکلات زیادی برا فرد و جامعه بوجود میاد واکنش ها : raha2020، koorooshkabir، m123456 و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
mjavadhadi ارسال شده در 18 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1393 با عرض سلام و احترام ضمن تشکر از بابت مطلبی که قرار دادید ولی میخواستم از شما و دوستان بپرسم که شما فکر میکنید چیزهایی که قطعا و مسلما برای دنیا و آخرت انسان مضر هست در حدی خدا ا پیامبرها را فرستاده و اعلام کرده که اونها حرام هست و عذاب داره، هیچ نفع و سودی نداره!!! به این آیه قرآن توجه کنید: (بقره/219) يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فيهِما إِثْمٌ كَبيرٌ وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ إِثْمُهُما أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِما وَ يَسْئَلُونَكَ ما ذا يُنْفِقُونَ قُلِ الْعَفْوَ كَذلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآياتِ لَعَلَّكُمْ تَتَفَكَّرُون [ای پیامبر] از تو در مورد شراب و قمار سوال میکنند، بگو در آنها گناه بزرگی است و سودهایی نیز برای مردم دارند ولی گناه آنها از سود آنها بیشتر است و ... این چنین خداوند نشانه ها را برای شما بیان میکند، باشد که اندیشه کنید. خداوند خودش در جاهای مختلف از جمله این آیه به ما یاد میده که هرکاری را تمامی مزایا و معایبش را بررسی کنید و جمع جبری کنید و نهایتا نتیجه بگیرید و هیچ چیز را بدون دلیل و برهان به هیچ وجه قبول نکنید حتی خودش را!!! (عقیده مسلمان به اصول دین باید از روی دلیل باشد و تقلید در اصول دین جایز نیست- مسئله 1 رساله تمامی مراجع) در مواردی هم که جنبه های معنوی (متافیزیکی) وجود داره که خارج از دسترس علوم تجربی هست را هم در قالب دین توسط پیامبران با دلیل و برهان برای ما فرستاده تا راه درست را انتخاب کنیم و رستگار بشیم. در مورد سیگار هم مثل همه چیزهای دیگه همینطوره. البته فکر کنم خود شما هم متوجه هستید که مطالبی که نوشتید مبهم و غالبا غلط انداز هست مثل: سیگار کشیدن عملکرد سیستم حرکتی بدن را بهبود میده!!! همینه که سیگاری ها این همه چست و چابک هستند!!! موفق و موید باشید واکنش ها : sarfraz3، sam200، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 (ویرایش شده) فواید سیگار کشیدن !!! - اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان می شین و می تونین دوستان جدید زیادی پیدا کنین : وقتی شما جزء خریداران سیگار باشین دوستانی رو پیدا می کنین که از بس دوستتون دارن شما رو به شکل شیرینی می بینن و وقتی شما جزء مصرف کنندگان سیگار باشین دوستان مهربونتون شما رو به شکل مگس می بینن ، اگه سیگاری باشید و همچنین یکی از صفات بیجمبه،ترسو،لات،الاف،ناباب و اینجور چیزا رو هم داشته باشید میتونید 1 ماهه، و شایدم کمتر از اون یک صفت دیگه به خودتون اضافه کنید....با نام معتاد...) جدیدا اگه سیگاری باشین و تو کاره دولتی هم مشغول باشین...خیلی راحت شما رو از کارتون جدا میکنن و باید با کارتون بابای کنید....و بچسبین به کاره آزاد و خود این باعث میشه که خودتون بشید آقای خودتون!!! خلاصه سیگاری شدن فواید دیگه ای هم داره...!!! ویرایش شده 19 تیر، 1393 توسط sam200 واکنش ها : سیانور، Iron Iran، raha2020 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 نیکوتین موجود در سیگار، یک ماده اعتیادآور می باشد هرچه بیشتر سیگار بکشین راحت تر میتونین از شر پولهایی که توی جیبتون سنگینی میکنه راحت بشین . واکنش ها : sarfraz3، raha2020، esbestan و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 در قلیان، دود از طریق آب منتقل می گردد.برخی مردم بر این باورند که لوله قلیان، قبل از ورود دود به ریه، آن را تمیز می کند.ولی باید گفت که خطرات ناشی از قلیان به مراتب بیشتر از خطرات ناشی از سیگار می باشد.-قلیانی ها نسبت به سیگاری ها، ۲۰۰ برابر بیشتر در معرض خطرات باشند. http://safa30ti.com/%D8%AA%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%BA%D9%84%D8%B7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%B1/ متاسفانه چون قلیان یه چیز فارسی عربی هست خیلی در انگلیسی رواج نیافته و لذا مطلب در موردش کم هست. اما با توجه به این که میگن هر بار مصرف قلیان معادل چند صد نخ سیگار می باشد پس با یک دو دو تا چهارتای ساده باید گفت فواید فوق برای قلیان اگر به همین تعداد باشد و بیشتر نشود پس باید حداقل دارای قدرت چند صد برابری باشد... :)) واکنش ها : esbestan، *Kid، سیانور و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 نیکوتین یک ماده محرک است و اشتهای فرد از بین می برد. پس وقتی سیگار را ترک می کنید، هوس و میل به غذا خوردن بوجود می آید.به طور متوسط، افراد بعد از ترک سیگار، ۶/۳ کیلوگرم افزیش وزن می یابند.هنگامی که سیگار را ترک می کنید، سوخت و ساز بدنتان نیز کم می شود، اما شما می توانید با ورزش کردن و یا پیاده روی طولانی با چاقی مبارزه کنید.با ورزش کردن و عادات صحیح غذایی می توانید با خطرات ناشی از سیگار و افزایش وزن ناخواسته مبارزه کنید. بنده همونطور که عرض کردم این بحثا خیلی خوبه. چون ماها که هیچ کدوم تخصص کافی را نداریم و هر کدوم ممکنه کمی بدونیم، به هم در یادگیری بیشتر مطلب کمک میکنیم. حالا این مطلب شاید خیلی روشن کننده تر باشه: یه چیزی هم راستی بگم. این چیزی که الان تو ایران مد هست و مردم مصرف میکنند سیگار (cigar ) نیست بلکه سیگارت(cigarettes) هست. سیگار خیلی بزرگتره و تو ایران متداول نیست. اما صحبت از فواید سیگارت شد و بعضیا موافق نبودند لطفا به منابع زیر که همگی معتبر هستند مراجعه بفرمایید: فواید سیگار کشیدن اینقدر معتبر بوده است که صفحه ای مجزا برای آن ایجاد شود. در داخل همان صفحه فواید البته با ذکر دقیق منبع آمده است. کمتر بودن خطر بیماری پارکینسونکاهش خطر چاقیکاهش خطر مرگ پس از سکته قلبی بقیو خودتون بخونید و ترجمه کنید.... @};- http://en.wikipedia.org/wiki/Health_benefits_of_smoking http://www.livescience.com/15115-5-health-benefits-smoking-disease.html واکنش ها : koorooshkabir، raha2020، *Kid و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 فواید فوری ترک سیگار – بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از ترک سیگار، فشار خونتان کم می شود، ضربان قلبتان آهسته تر می گردد و دمای دست و پاهای شما زیاد می شود.– بعد از ۸ ساعت از ترک سیگار، خون شروع به خنثی کردن مواد مضر سیگار می کند و میزان مونوکسید کربن و اکسیژن در خونتان به مقدار طبیعی می رسد.-بعد از ۲۴ ساعت از ترک سیگار، سیستم های داخلی بدن شروع به ترمیم و بازسازی خود می کنند و به همان نسبت ابتلا به بیماری های قلبی کم می شود– بعد از ۴۸ ساعت از ترک سیگار، انتهای اعصاب مرده ناشی از سیگار، دوباره زنده می شوند و حس چشایی و بویایی بهبود می یابد. فواید بعدی ترک سیگار– بعد از هفته ها از ترک سیگار، گردش خون بهبود می یابد و عملکرد ریه ها نیز بهتر می گردد. ورزش کردن و راه رفتن، آسان تر انجام می گیرد.– بعد از چندین ماه از ترک سیگار، تولید خلط سینه کمتر می شود و شما کمتر سرفه می کنید و کمتر خس خس سینه دارید.– بعد از یک سال از ترک سیگار، احتمال ابتلا به امراض قلبی به نصف کاهش می یابد.– بعد از پنج سال از ترک سیگار، خطر سکته کاهش می یابد و با گذشت زمان، احتمال سکته کم و کمتر می گردد.– بعد از ۱۰ سال از ترک سیگار، احتمال ابتلا به سرطان ریه به نصف کاهش می یابد. کاهش ابتلا به زخم های گوارشی و سرطان های دهان، حلق، مری، پانکراس، کلیه و مثانه نیز دیده می شود.– بعد از ۱۵ سال از ترک سیگار، میزان ابتلا به بیماری های قبلی و مرگ درست همانند فردی است که سیگار نکشیده است. واکنش ها : raha2020، *Kid، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 (ویرایش شده) داستان ترک سیگار یک نفر... به نظرم بیش از 20 سال میشد که مادرم به من میگفت :« سیگارت را ترک کن، به نیکوتین معتاد شدی » . اما من هر بار این طور جواب میدادم : «نیکوتین چیزی است که از آن لذت میبرم و .. به نظرم بیش از 20 سال میشد که مادرم به من میگفت :« سیگارت را ترک کن، به نیکوتین معتاد شدی » . اما من هر بار این طور جواب میدادم : «نیکوتین چیزی است که از آن لذت میبرم و هر وقت بخواهم میتوانم کنارش بگذارم ». هر وقت با او حرف میزدم و اندکی بدخلقی میکردم، سر به سرم میگذاشت و گفتگویمان را قطع میکرد تا بگوید که شاهد علائم دیر شدن سیگار در من است ... و باید بزنم بیرون و یک نخ بکشم و دوباره به گفتگو برگردم . میگفتم که اگر سیگار بخواهم یکی دارم و فقط به این خاطر که او با حرف من موافق نیست نباید موضوع گفتگو را عوض کند . در این زمان ، من او را به گوش نکردن متهم میکردم ، بیرون میرفتم و سیگاری میکشیدم . حین سیگار کشیدن با خود زمزمه میکردم که مادرم مرا درک نمیکند . سیگار که تمام میشد آرامتر میشدم . بعد به گفتگو با مادرم برمی گشتم و خاطرنشان میکردم که تصمیم گرفتهام سیگار بکشم ، و علت اینکه منطقیتر شدهام این است که به مدت 5 دقیقه از مادرم دور بودهام . مادرم وقتی جوان تر بود، پرستاری محترم بود و از خیلیها از جمله مبتلایان به مشکلات اعتیاد مراقبت میکرد. از نظر او ، وقتی در مورد نابودی جسم افراد سخن میگوییم فرق زیادی بین اعتیاد به مواد مخدر قوی ، الکل و سیگار وجود ندارد . او سعی میکرد با بیان داستانهای کسانی که به علت سیگار کشیدن مبتلا به انسداد سرخ رگ و در نتیجه قطع پا شده بودند ، یا به خاطر سرطان حنجره به کمک یک جعبه صحبت میکردند ، مرا بترساند . شاید با خودتان فکر کرده باشید که اگر مادر آدم یک پرستار مخالف سیگار باشد ، خوب معلوم است آدم به چه درکی میرسد . ولی مشکل اینجا بود که من کاملاً ماهیت اعتیاد را درک نمیکردم . قطعاً باور نداشتم که در یک دنیای متمدن میتوانیم به شرکتها اجازه دهیم محصولی را تولید کنند که مزیت آن ، کشتن زودتر آدمها ، ثروتمند کردن برخی شرکتها و کار ریختن روی سر سازمان بیمه خدمات درمانی باشد . یادم میآید وقتی 18 ساله بودم با مادرم در بیمارستان کوچکی در کنار تخت پدربزرگم نشسته بودیم و پدربزرگ نفسهای آخرش را میکشید . او مبتلا به آمفیزیم شده بود . در این بیماری ، مایعات اضافی بدن وارد ریهها شده و باعث خفه شدن تدریجی میشود. در ماههای پایانی ، نفس کشیدن بیشتر شبیه غل غل و قلپ قلپ آب میشود و کمتر شباهت چندانی به خروج هوا از ریهها دارد . از آنجایی که میدانستم پدربزرگم یک سیگاری قهار است و بیماریاش کاملاً با سیگار پیوند خورده ، میتوانستم سیگار را از همان اول ترک کنم . شبی که پدربزرگم مرد 20 نخ سیگار کشیدم . اولین نخ را ده دقیقه پس از مرگش یعنی زمانی که بیرون از بیمارستان ایستاده بودم کشیدم . مادربزرگم هنوز زنده است . او بیش از 90 سال سن دارد و اگر سیگار نمیکشید شاید خلأ خیلی قبراق و سرحال بود . جای تأسف است که این زهرماری باعث میشود عمر میلیونها نفر کوتاه شود بدون اینکه هیچ سودی برایشان داشته باشد . مادرم از این ناراحت میشود که مردم اطلاعات درست و حسابی در مورد ماهیت مواد اعتیاد آور مانند نیکوتین ندارند . من یک بچه کله شق بودم . به حرف هیچ کس گوش نمیدادم ، و مثل خیلی از دیگر جوانها باید همه چیز را خود شخصاً میآزمودم . گاهی سرم به سنگ میخورد و گاهی قبل از اینکه چنین شود از تجارب دیگران استفاده میکردم . هر چند مادرم به مدت 22 سال به من گفت که سیگار یک ماده اعتیاد آور است ولی تا نزدیکیهای 40 سالگی به این حرف نرسیدم . از نظر من ، سیگار نکشیدن تجربهای لذت بخش بود . هر روز که سیگار نمیکشیدم از روز بعد دل پذیر تر می شد. وقتی برای اولین بار سیگار را ترک کردم و دیگر افراد را میدیدم ، خدا را شکر کردم که دیگر مجبور نیستم سیگار بکشم . هر چند دلیل نیاز نداشتن به سیگار مثل دلیل نیاز نداشتن به نیکوتین است ؛ ولی جواب یا جوابهایی که شما مثل دلیل نیاز نداشتن به نیکوتین است ؛ ولی جواب یا جوابهایی که شما در مورد عدم علاقه به سیگار بیان میکنید میتواند با جوابهای من متفاوت باشد . پیش خودتان بعد از اینکه در مورد همه دلایل علاقه به سیگار فکر کردید، خودتان متوجه میشوید که چرا تمایل به سیگار ندارید . حتی اگر در قبال سیگار کشیدن ، جایزه دریافت کنید . وقتی از ترک موفقیت آمیز صحبت میکنیم منظورم کسانی هستند که ترک کردهاند و دلشان دیگر برای سیگار کشیدن تنگ نمیشود . وقتی همه جوابهایتان را یک جا جمع کنید متوجه میشوید که لازم نیست برای چنین چیزی دلتان تنگ شود . حتی اگر یک آدم با اعتماد به نفس باشید ، این آزادی نوظهور که از سیگار نکشیدن حاصل میشود لذت بخش خواهد بود و به عنوان یک فرد غیر سیگاری به شما خوش بینی نسبت به آینده میدهد . وقتی به این حس برسید که اصلا نمیخواهید سیگار بکشید حس بسیار لذت بخشی به شما دست میدهد. ویرایش شده 19 تیر، 1393 توسط sam200 واکنش ها : koorooshkabir، raha2020، *Kid و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 (ویرایش شده) داستان ترک سیگار بهنام تشکر پیشینه پر بار و تئاتری «بهنام تشکر» به او کمک کرد تا در 3-2 سال اخیر در سینما و تلویزیون حضور موفق و اثرگذاری را تجربه کند.حضور در نقش یک روان شناس گیج و سربههوا در «ساختمان پزشکان» شکارچی بدوی و خشن در «لبخند باشکوه آقای گیل»، سروان نفوذی زبر و زرنگ در مجموعه «دزد و پلیس» و شوهر خودخواه و از خود متشکر در نمایش «خدای کشتار»، تصویر ماندگاری از بازیهای او در ذهن مخاطب تئاتر و تلویزیون به جا گذاشته است. تشکر در جشنواره فیلم فجر امسال هم با فیلم تاریخی «استرداد» حضور متفاوتی را تجربه میکند. اراده و عزم قوی او نه تنها در عرصه بازیگری، بلکه در حوزه زندگی شخصی هم زبانزد است. او بعد از سالها سیگاری بودن، با ارادهای قوی، سیگار کشیدن را ترک کرده است. با او به همین بهانه گفتوگویی انجام دادهایم که میخوانید.10 سال که شما را در صحنه تئاتر و تلویزیون میبینیم. از لحاظ فیزیک و آمادگی همیشه در شرایط مطلوبی قرار دارید. این آمادگی را چگونه به دست آوردهاید؟ابزار کار یک بازیگر، بدن و بیانش است و اگر جسم آمادهای نداشته باشد مطمئن باشید نمیتواند در کار بازیگری موفق باشد. زمانی که بدن بازیگر ناآماده باشد، نمیتواند هنگام بازی کار مطلوبی انجام دهد. برای رسیدن به آمادگی کامل، 4 ماه است که سیگار را ترک کردهام.آیا این تصمیم را ناگهانی گرفتید؟وقتی متوجه شدم که در کارهای روزانهام نفس کم میآورم تصمیم گرفتم سیگار را ترک کنم. برای این کار هم برنامهریزی از قبل تعیین شدهای نداشتم ولی یک روز به خودم آمدم و دیدم سیگار لعنتی به همه جوانب زندگیام لطمه زده است. سیگار را خاموش کردم و خیلی راحت دیگر سراغش نرفتم.روزهای اول ترک سیگار سخت گذشت؟سخت بود اما با یک مقدار اراده میشود، این سختی را تحمل کرد. بعد از ترک سیگار هر وقت که وسوسه شدم دوباره سیگار بکشم با خودم میگفتم بهنام سلامتات تهدید میشود و اینگونه بود که بیخیال سیگار شدم.بعد از ترک سیگار چه کارهایی انجام میدهید؟هفتهای 2 روز فوتبال بازی میکنم.با چه فوتبالیستهایی فوتبال بازی میکنید؟پژمان جمشیدی، وحید طالبلو، اشکان نامداری، همایون شجریان، مهراب قاسمخانی و...آیا در این مدت دوباره وسوسه سیگار کشیدن سراغتان نیامده؟یک بار خواستم امتحان کنم که ببینم میتوانم سیگار بکشم یا نه، با اولین پکی که زدم حالم به هم خورد خدا را به دلیل این به هم خوردن حالم شکر کردم!ترک سیگار چقدر با مسایل عادت داشتن و بحثهای روانی ارتباط دارد؟بحث روانی در سیگار کشیدن و ناتوانایی در ترک، مساله بسیار مهمی است.الان اگر پاکت سیگار ببینید چه حسی به شما دست میدهد؟تلاش میکنم که پاکت سیگار را نبینم. دلم میخواهد به همه سیگاریها بگویم دیگر سیگار نکشید. در برخی مواقع به دوستانی که سیگاری هستند و با آنها خودمانی هستم، خیلی راحت میتوانم بگویم سیگار را ترک کنند و در برخی از مواقع نمیتوانم این کار را انجام بدهم.آیا کسی هم تحتتاثیر حرف های شما سیگار را ترک کرده است؟سیگار کشیدن همهاش ضرر است. وقتی از بیشتر کسانی که سیگار میکشند، علت را سوال میکنید میگویند برای آرام شدن سیگار میکشند.بعد از ترک سیگار در برنامه غذاییتان تغییری به وجود آمده است؟وضع تغذیهام بهتر شده است. الان خیلی راحت نفس میکشم و راحت میخوابم. زمانی 15 متر شنای زیرآبی بدون نفس کم آوردن انجام میدادم. بعد از مدتی که سیگار میکشیدم اصلا نمیتوانستم شنای زیرآبی بروم.روزی چند نخ سیگار میکشیدید؟حدود 12 نخ در روز سیگار میکشیدم. فکر میکنم با این آلودگی هوا، سیگار کشیدن یک جور خودکشی است.برویم سر موضوع تغذیه. موقعی که سر صحنه فیلمبداری هستید هر نوع غذایی را میخورید؟همه غذایی به جز خورش کرفس را میخورم. سرکار هم در مورد نوع غذا اصلا سختگیری نمیکنم و هر غذایی را که دیگران میخورند من هم میخورم. شبهایی هم که سر کار هستم ترجیح میدهم یک غذای ساده مثل نان و پنیر و سبزی بخورم.آیا مثل بعضی از بازیگران، به رستوران و کافی شاپ داری علاقه دارید؟نه، علاقهای ندارم. البته شغل بازیگری امنیت ندارد و داشتن یک شغل دوم بد نیست.دکتر خانوادگی دارید؟نه دکتر خانوادگی نداریم. یکی از همسایههایمان دکتر عبدی راد خیلی به من و خانوادهام لطف دارد. او انسان شریف و فرهیختهای است و در زمینه پزشکی کمکهای زیادی به ما میکند.نظرتان اینکه ایران در مصرف دارو جزو 3 کشور اول محسوب میشود، یک حسن است یا یک عیب؟متأسفانه عیب است! همیشه موقعی که بیماری سبک مثل سرماخوردگی دارم به تدریج و بدون مصرف دارو و با خوردن میوه و سوپ سلامتم را به دست میآورم. دارو را تا حد مقدور مصرف نمیکنم. خانواده چقدر در ترک سیگار به شما کمک کرد؟زمانی که پسرم کامران 3 سال قبل به دنیا آمد در منزل اصل سیگار نمیکشیدم و آخر شبها در بالکن سیگار میکشیدم. این اواخر هم خیلی راحت و سبک شدهام. دیگر دغدغه این را ندارم که لباسهایم بوی سیگار بدهد. بعد از ترک سیگار، احساس آرامش و راحتی دارم و با پسرم به راحتی بازی میکنم.کامران را سر صحنه فیلمبرداری هم میبرید؟یکی، دو بار او را سر صحنه فیلمبرداری آوردهام اما دقت میکنم روز هایی کامران را سر صحنه می برم که صحنههای خشن و درگیری فیلمبرداری نمیشود و الان هم مواظب نگاه کردن برنامههای تلویزیونی هستم.دوست دارید کامران شغل شما را ادامه دهد؟بستگی به خودش دارد که چه شغلی را واقعا دوست داشته باشد. http://khabaronline.ir/detail/271924/society/health ویرایش شده 19 تیر، 1393 توسط sam200 واکنش ها : raha2020، سیانور، sarfraz3 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 داستان تبلیغات سیگار از کجا شروع شد؟ آیا تاکنون از دکتری شنیدهاید که سیگار مفید است؟ اگر نشنیدهاید با گزارش تصویری ما همراه شوید تا بشنوید. کتابخانه عمومی نیویورک به تازگی نمایشگاهی از تبلیغات قدیمی مربوط به سیگار را برپا کرده است که حاوی تبلیغ سیگار به عنوان مادهای در راستای حفظ سلامتی انسان است. آیا تاکنون از دکتری شنیدهاید که سیگار مفید است؟ اگر نشنیدهاید با گزارش تصویری ما همراه شوید تا بشنوید.این روزها دیگر همه به مضرات سیگار آگاهی دارند و پزشکان یکی از اولین توصیه هایی که به بیمارانشان میکنند، دوری از سیگار است اما در گذشتهای نه چندان دور پزشکان نیز در کنار ورزشکاران و هنرمندان به تبلیغ این ماده میپرداختند.کتابخانه عمومی نیویورک به تازگی نمایشگاهی از تبلیغات قدیمی مربوط به سیگار را برپا کرده است که حاوی تبلیغ سیگار به عنوان مادهای در راستای حفظ سلامتی انسان است. تبلیغ سیگار ویسرویز که از یک دندانپزشک برای معرفی محصول خود استفاده کرده است. متن تبلیغ میگوید که ویسرویز دودها را فیلتر میکند و دندانپزشک هم توصیه میکند که این سیگار را بکشید. سیگار کمل برای تبلیغ از تصویر پزشکی استفاده کرده که در حال کشیدن این سیگار است و در پای عکس او نوشته است: "بیشتر دکترها بیش از هر سیگار دیگری کمل میکشند" در این تبلیغ باز هم کارخانه کمل از پزشکها برای تبلیغ سیگار استفاده کرده اما در این تبلیغ تلاش میکند اثر منفی را که سیگار روی حنجره میگذارد از سیگارهای خود مبرا کند و از قول یک متخصص حنجره اعلام میکند که در کسانی که سیگار کمل میکشند حتی یک مورد هم سوزش حنجره یافت نمیشود.در پایین صفحه هم به نقل از افراد مشهور کشیدن کمل توصیه میشود. در این تبلیغ کشیدن سیگار به نقل از کودک به پدرش توصیه میشود.کودک به پدر میگوید: "پدر تو همیشه بهترینها را انتخاب میکنی...مارلبرو" و پدر به کودک میگوید "خوبی ماجرا در این است که هیچوقت احساس نمیکنی زیاد سیگار کشیدی و این معجزه مارلبرو است"این تبلیغ در سال ۱۹۵۱ منتشر شد.ریدلی اسکات کارگردان معروف هالیوود، پیش از آنکه به عنوان کارگردان فیلم شناخته شود فیلمهای کوتاه تبلیغاتی میساخت.اسکات میگوید: "ساختن فیلم تبلیغاتی برای سیگار بسیار جذاب بود چون تو فقط با تصاویر سر و کار داشتی." در این تبلیغ هم گفته میشود که ۲۰۶۷۹ پزشک معتقدند که سیگار لاکی کمترین سوزش گلو را به همراه دارد.اینکه این ۲۰۶۷۹ پزشک چگونه پیدا شدهاند و چرا از ۲۰۶۷۹ نفر سوال شده نه مثلا ۲۰۷۰۰ پزشک هیچ گاه پاسخ داده نمیشود.منبع: همشهری آنلاین باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir واکنش ها : *Kid، sarfraz3، Injaneb و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 واکنش امام صدر به سیگار کشیدن پسرش خوش فکر و خوش برخورد بود؛ و صاحب ذوق شعری خوب؛ آخرهای شب مثنوی میخواند و صدای خیلی قشنگی داشت. عدهای از خشکه مقدسها بهش ایراد میگرفتند. چون آن زمان حتی رادیو داشتن هم در قم جرم محسوب می شد. ولی رفتار این مقدسنماها بر سید موسی اثر نداشت. به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاین، انتشارات میراث اهل قلم چاپ دهم با ویرایش جدید کتاب «سید موسی صدر» را به همت امیرصادقی منتشر کرد. این کتاب یازدهمین عنوان از مجموعه «کتاب دانشجویی» است که تا کنون شرح زندگی بسیاری از چهره های شناخته شده را در قالب کتاب های پالتویی با قیمت مناسب در این مجموعه منتشر کرده است؛ شرح زندگی شهید مطهری، شهید بهشتی، مالکوم ایکس و... مجموعه ای که به صورت مینی مال هایی از حیات سیاسی اجتماعی این افراد منتشر شده است. این کتاب خواندنی در 96 صفحه ضمن روایت داستان هایی از زندگی امام موسی صدر، متن یک سخنرانی فوق العاده از ایشان در سال 1344 را نیز درباره کم کاری حوزه های علمیه در برخی بخش های اعتقادی و تبلیغاتی منتشر کرده است. کتاب با تصاویری از امام موسی صدر به پایان می رسد.بخش هایی از این کتاب خواندنی: تازه نامزد کرده بود. با پروین خلیلی دختر آیت الله عزیزالله خلیلی. اما مثل خیلی از طلبه ها اوضاع مالی وحشتناکی داشت. یک شب به دوستش مجدالدین گفت:- محلاتی! داری پنج تومان به من قرض بدهی؟- دارم، برای چی میخواهی؟ - میخواهم برای خانمم کادو بخرم و به تهران بروم.حاصل این ازدواج دو پسر به نامهای صدرالدین و حمید و دو دختر به نامهای حورا و ملیحه است.*تازه از نجف آمده بود قم. در جلسات خانوادگی گل سرسبد جمع بود. وقتی میدید دوتا از بچههای فامیل حضور دارند، فوراً یک درس عاطفی و تربیتی میگفت؛ به اصطلاح تک مضراب میزد:- محمد جان! هر فرصتی که برایت پیش میآید و به هر چیزی که برخورد کردی، اگر دیدی غیر از لحظه قبل است و چه بسا در لحظه بعد هم دیگر نباشد، در آن دقیق شو! فضول شو! کنجکاو شو و ببین.- حتی موسیقی سنتی؟- بله! مگر پدرت با موسیقی آشنا نیست؟ سعی کن هفتهای یک پرده موسیقی را از پدرت یاد بگیری. آن¬وقت دریچه¬ی یک علمی به رویت باز می¬شود که خودش جهان دیگری است.سید موسی دو برادر از خودش بزرگتر داشت؛ سید رضا و سید علی اصغر به همراه هفت خواهر. با سید علی به مدرسه راهنمایی باقریه میرفتند. او همیشه مشغول مطالعه کتاب بود، در حالی که سید علی چندان علاقه ای نداشت. کتاب را که برمیداشت تا تمامش نمیکرد، کنار نمیگذاشت. مدیر مدرسه، استاد برقعی، در مناسبتها وقتی میخواست سطح علمی مدرسهاش را به رخ بکشد، سید موسی را جلوی صف میآورد و درس میپرسید. هر وقت هم همکلاسیها در فهم مطلبی مشکل داشتند از او میخواستند تا درس را دوباره توضیح بدهد. موقع اختلاف و کدورت بین رفقا، همه داوریاش را قبول میکردند. بچه که بود، فوتبال خیلی دوست داشت؛ در حد تیم ملی! با شور و اشتیاق عجیبی میرفت ورزشگاه.در لبنان رسم بود وقتی میهمان میآید، علاوه بر میوه و شیرینی ظرفی پر از سیگارهای مختلف روی میز می گذارند. صدرا نوجوان بود. داشت پنهانی سیگار میکشید؛ در ایوان. بابا اتفاقی آمد و او را دید. فردای آن روز صدرا را صدا زد که برود دفترش. گفت: «خوبی بابا؟!» بعد یک جعبه سیگار و یک بسته کبریت بهاش داد. صدرا آنقدر خجالت کشید که حد نداشت. اینطوری شد که سیگار را گذاشت کنار.در فرانکفورت قدم میزدند. پیشنهاد کرد یک کافه بروند و با هم قهوه بخورند. همین که نشستیم گروهی برای رقص و پایکوبی وارد شدند. از اینکه وارد چنان مکانی شده بودم ، دستپاچه شدم و از پیشنهادم شرمنده. خواستم چیزی بگویم ولی دایی پیشدستی کرد:- صادق جان! معنای عصمت و تقوا این نیست که در را به روی جوان ببندی و دور او دیوار بکشی و بعد به پاکی او افتخار کنی. بلکه عصمت و تقوا در این است که به این طرف و آن طرف بروی و با مسائل مختلف روبرو شوی و سپس خودت انتخاب کنی. به اعمالی که اینها انجام میدهند، فکر کن. آیا میتوان از طریق چنین رفتارهایی زندگی را درک کرد؟ اگر چنین رفتارهایی تو را راضی نمیکند و خودت انتخاب می¬کنی که چه چیز برای تو مجاز است، بدان که در افقی بالاتر از آفاق اینها زندگی میکنی. واکنش ها : *Kid، sarfraz3، koorooshkabir و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
sam200 ارسال شده در 19 تیر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 1393 اگرچه پست فوایده اما کمی از مضرات بگیم تا کمی تفکر کنیم کفه ترازو کدوم سمت بهتره واکنش ها : sarfraz3، raha2020، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری