sarfraz3 ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 (ویرایش شده) ( البته بگم که من اصلا به این تست و فال و ..... کلا اعتقاد ندارم ، صرفا جهت سرگرمی و .... هستش ) ابتدا میوه ی مورد علاقتون رو انتخاب کنین بعد آخر همین مطلب نتیجه رو بخونین ۱- موز ۲- سیب ۳- پرتقال ۴- توت فرنگی ۵- آلبالو ۶- گیلاس ۷- آناناس ۸- آلوچه ۹- زرد آلو ۱۰- انار لطفا انتخاب کنید جواب میتونید در قسمت پایین مشاهده کنید .... محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که 1 پاسخ در این موضوع ارسال نمایید. ویرایش شده 9 شهریور، 1393 توسط sarfraz3 واکنش ها : mohsencivileng، saeidehamedan، koorooshkabir و 6 نفر دیگر 7 2 لینک به دیدگاه
hadi90 ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 می دونم سرکاریه واکنش ها : Unknown، chemist fm و sarfraz3 3 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 9 شهریور، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 می دونم سرکاریه سرکاری چیه داش saiber90 !!! یعنی اشتباه بوود؟ الان که دیدی جوابو !! به یقین برات ثابت شد که 120% درسته واکنش ها : chemist fm، salwa، koorooshkabir و 2 نفر دیگر 4 1 لینک به دیدگاه
Misagh ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
Misagh ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 یخمک!!!!!!!!!!!!!!! واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
Rahgozar ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 ( البته بگم که من اصلا به این تست و فال و ..... کلا اعتقاد ندارم ، صرفا جهت سرگرمی و .... هستش ) ابتدا میوه ی مورد علاقتون رو انتخاب کنین بعد آخر همین مطلب نتیجه رو بخونین ۱- موز ۲- سیب ۳- پرتقال ۴- توت فرنگی ۵- آلبالو ۶- گیلاس ۷- آناناس ۸- آلوچه ۹- زرد آلو ۱۰- انار لطفا انتخاب کنید جواب میتونید در قسمت پایین مشاهده کنید .... واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
یوسف ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 ووو واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
یوسف ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 الان این شکلی هستم :| :-L :-L واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 9 شهریور، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 الان این شکلی هستم :| :-L :-L :-bd لینک به دیدگاه
saeidehamedan ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 (ویرایش شده) نامردی نامرد ویرایش شده 9 شهریور، 1393 توسط saeidehamedan واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
saeidehamedan ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 اولین بار بود نمره منفی دادم. برو حالشو ببر تا دیگه کسی رو سر کار نذاری. واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 9 شهریور، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 نامردی نامرد اولین بار بود نمره منفی دادم. برو حالشو ببر تا دیگه کسی رو سر کار نذاری. نمره منفی هم گذاشتن برای همین کارا دیگه داداش :-bd خب انصافا انار دوست داشتی دیگه !!! @};- واکنش ها : koorooshkabir و saeidehamedan 2 لینک به دیدگاه
saeidehamedan ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 نمره منفی هم گذاشتن برای همین کارا دیگه داداش :-bd خب انصافا انار دوست داشتی دیگه !!! @};- خودم توی پرتقال و گیلاس و آناناس موندم کدوم رو انتخاب میکردم. ولی انار رو یکی از بچه ها گفت که بعدش هم یخ کرد بیچاره. حالا بگذریم گذشته از این حرفها هلو رسیده، انگور دامغانی یا دونه تسبیحی، انبه، شبرنگ گُنده رسیده، هندوانه و خربزه مشهدی به همرا انجیر تازه همش باحاله. من نمیدونم واقعا میشه از بین اینها یکی رو انتخاب کرد یا نه؟؟؟؟ من که نمیتونم... همشون رو با همدیگه دوست دارم و میخوام واکنش ها : koorooshkabir و sarfraz3 2 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 :- واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 =)) واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 از بین اون میوه ها توت فرنگی رو انتخاب میکنم. فقط امیدوارم سرکاری نباشه... چون به ناچار سرفراز رو آسفالتش میکنم واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 شکر خدا که سرکاری نبود! با شناختی که از سرفراز داشتم، چیزی جز این نمیتونست باشه واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
mohsencivileng ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 الان هر میوه ای رو انتخاب کنیم میگه معلومه شما از این میوه خوشتون میاد واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 :)) :)) من تازه فهمیدم هیچ میوه ای دوست ندارم واکنش ها : mohsencivileng و sarfraz3 2 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 10 شهریور، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 1393 (ویرایش شده) :)) :)) من تازه فهمیدم هیچ میوه ای دوست ندارم ? چه مدت هست که تمایل به میوه نداری ؟؟؟ امان از این مخاطب خاص ! :> داش یونس خودتو تحریم میوه کردی :- میخوای وساطت کنم؟ ویرایش شده 10 شهریور، 1393 توسط sarfraz3 واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
haydariyan ارسال شده در 10 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 1393 واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 12 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 1393 آناناس واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 12 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 1393 نه سرفراز جان اعتصاب میوه ای کردم بلکه جواب بده نیست طرفم پزشکه میدونه میوه جزء نیازهای اصلی بدن انسانه البته انسان ها من که جز بعید میدونم جز انسان ها باشم :)) واکنش ها : sarfraz3 و chemist fm 2 لینک به دیدگاه
Alidesign ارسال شده در 12 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 1393 واکنش ها : sarfraz3 1 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 12 شهریور، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 1393 نه سرفراز جان اعتصاب میوه ای کردم بلکه جواب بده نیست طرفم پزشکه میدونه میوه جزء نیازهای اصلی بدن انسانه البته انسان ها من که جز بعید میدونم جز انسان ها باشم :)) آخ آخ آخ ... :)) نکن از اینکارا داش یونس ، اومدیم و اصلا مخاطبتون متوجه نشد ، یا بد متوجه بشه، مثلا فک کنه که داری خسیس بازی در میاری میوه نمیخوری اصلا نگاه کن شاید با یه نصفه پولکی قضیه حل شدااا :)) واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری